źrebak 27.09.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam!!!. Niezmiernie się ucieszyłam jak zobaczyłam zdjęcia z budowy - zamierzamy budować koło Szczecina właśnie Chmielów. Jednak chcemy nanieść kilka zmian w projekcie. Ciekawa jestem jak została w tym domu rozwiązana kwestia ogrzewania. Czy tylko kominek z rozprowadzeniem? Czy nie jest to zbyt kłopotliwe. Boję się że po pracy zamiast cieszyć się z powrotu do domu to będziemy siedzieć do wieczora w kurtkach aż się rozgrzeje (a mamy dzieci). Czy byłaby możliwość zobaczenia domu w Kołczewie na włąsne oczy? Bo projekt projektem, a w rzeczywistości to zawsze trochę inaczej to wygląda. Niecierpliwie czekam na odpowiedź Pewnie, zapraszam do Kołczewa. Wyślij mi wiadomość na priv to podam nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona8423 10.11.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witam. Jestem bardzo zainteresowana tym projektem, również z antresolą. Chcemy budować pod Poznaniem. Proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts