tridmax 04.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no właśnie...brać czy nie? moze to tylko demagogia, moze mają rację ci, którzy twierdzą, że bedzie to największy kryzys od kilkudziesięciu lat. kto wie..Co robić. my bedziemy brać 160 tyś - przynajmniej taki był plan. Ale teraz to ja wcale kolorowo tego nie widzę. Co bedzie gdy te wszystkie najbardziej pesymistyczne prognozy sie sprawdzą i nie bedziemy miec ani pracy, ani nie bedziemy miec kupców na nasz domek (o tej ewentualności w ogóle nie mysle). A z drugiej strony bez kreydtu to chyba z 10 lat trzeba by sie budować... bedziecie brać kredyt teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 04.02.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 boszsze..czy wrócą kiedykowliek kredyty z marżą 2%?! ja sie boję isc normlanie do banku..za niedługo to bede sie czuła nie jak klient (na którym bank zarabia krocie) ale jak petent, który z podwawelską sie pojawia i nie wiadomo co on w ogóle wyobraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 04.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witaj Mam podobny dylemat. Z budową ruszam w czerwcu, na stan surowy kasę mamy - może nawet na zamknięty. Własnie kupiłem troche materiałów (gazobeton, bloczki na funadmanty i trochę cegły). Plan mam taki - wybudować stan surowy a potem zobaczymy co sie będzie działo - najwyżej bedę dłubał pomalutku - i w 5 lat wykończę Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 04.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 rozbawiają mnie te pytania: brać kredyt czy nie?? LUDZIE czy wy macie 5 lat!!!!!! Jak chcieliście mieć dziecko to też pytaliscie się znajomych ????? Pomyślcie sami na spokojnie a nie pytania na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 04.02.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 kolego uranos- a po cholerę ty tu odpisujesz ...qw mać strzelić mogłabym takiego. czy ty nie widzisz, ze całe forum jest właśnie po to? my też mamy czesc materiałów. moze w maju beda jakies normalne warunki kredytów- i wtedy zapadnie decyzja. z drugiej strony bez sensu jest rozbebłać budowę aby potem stała. a miało byc tak pięknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 04.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 marże poniżej 2% oczywiście będą ... jak banki będą chciały pożyczać - obecnie nie mają na to wielkiej ochoty to i marże wzrosły. trzeba poczekać rok, może dwa lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 05.02.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 za rok, lub dwa..powiadasz to moze brać kredyt teraz (negocjaować co się da) i ewentualnie potem zmieniac bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 05.02.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 tridmax te pytania to raczej do działu dział porad życiowych a nie prawo i finanse i nie unoś się tak bo budowa cię wykończy a nie ty budowę życzę powodzenia i nie obrażaj się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 05.02.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 zajebiście mądry jesteś uranos chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 05.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 "tridmax" chcesz żeby ktoś ci zdradził przyszłość gospodarki... musisz chyba udać sie do wróźki w tej chwili co analityk to inne zdanie nt tego co będzie... obecne czasy są niekorzystne dla kredytobiorcy - banki udzielaja kredytów z wielkiej łaski i nie są zainteresowane zmniejszaniem marży - trzeba to przeczekać innej rady nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts