Bazylka76 30.10.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Mój mąż cały czas upierał się na instalację wody na tkz. "plastik", instalator oczywiście jakimiś argumentami (bliżej mi nie znanymi) przekonał go do miedzi i... filtrów. Teraz od miesiąca użytkowania , zauważyłam zielonkawy osad w czajniku. Przedtem, kiedy pobierałam wodę bezpośrednio ze studzienki na działce nie było tego. Czy to możliwe , że przyczyną tego osadu jest miedź? Filtry mam dwa, ale są one usytułowane w pomieszczeniu gospodarczym , teraz rozważam jeszcze jeden filtr bezpośrednio przy zlewie kuchennym, może to coś pomoże? Czy ktoś z Was miał ten sam problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazylka76 30.10.2003 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 W "Sondażach" znalazałm odpowiedź na temat miedzi i plastiku. Wszystkich zainteresowanych tam odsyłam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts