gregorekk 04.02.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam,Mam pytanie. Czy do zaadoptowania domu gospodarczego na kotłownię oddalonego w niewielkiej odległości od domu mieszkalnego potrzebne jest pozwolenie oraz projekt od architekta. W grę wchodzi dobudowanie komina i położenie rur z ciepła wodą między domem gospodarczym a mieszkalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 06.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam, Mam pytanie. Czy do zaadoptowania domu gospodarczego na kotłownię oddalonego w niewielkiej odległości od domu mieszkalnego potrzebne jest pozwolenie oraz projekt od architekta. W grę wchodzi dobudowanie komina i położenie rur z ciepła wodą między domem gospodarczym a mieszkalnym. Przy budowie nowego komina to raczej jakieś pozwolenie jest potrzebne (ja zrobiłem bez). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorekk 06.02.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Zbigmor - dzięki za podpowiedż. Mam jeszcze pytanko do Ciebie. Czy ty robiłeś to w budynku gospodarczym który był kotłownią dla domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 07.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zbigmor - dzięki za podpowiedż. Mam jeszcze pytanko do Ciebie. Czy ty robiłeś to w budynku gospodarczym który był kotłownią dla domu? Tak, a dokładnie robiłem całe CO umieszczając kocioł miałowy w budynku gospodarczym i dobudowując komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts