Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki upust na bramę Hormanna?

Recommended Posts

My mamy brame 2500 /2000 LPU 40 , napęd promatic/k z klamką. Kwota jaką udało się wynegocjować to 3145,00 z montażem

Witam!

Cena baaardzo fajna :) Brama biała czy w kolorze? No i nie bardzo rozumiem napęd i klamka równocześnie? Napisz jeszcze czy dawno kupowałąś tą brame?

Pozdrawiam!

Brama w kolorze złoty dąb. Przetłoczenie M. Klamka jakby prądu zbraklo:) U nas to jest niestety częste. Kupowaliśmy w zeszłym tygodniu.

Hej!

Zapomniałas tylko dodać, że na te bramy była ostatnio u Hormanna duuuża promocja, właśnie na złoty dąb w tym rozmiarze. Czyli nie startowaliście w negocjacjach od typowej ceny katalogowej :) Ale cena super, szkoda że nie mój kolor. Gratuluję zakupu!

My mamy brame 2500 /2000 LPU 40 , napęd promatic/k z klamką. Kwota jaką udało się wynegocjować to 3145,00 z montażem

Witam!

Cena baaardzo fajna :) Brama biała czy w kolorze? No i nie bardzo rozumiem napęd i klamka równocześnie? Napisz jeszcze czy dawno kupowałąś tą brame?

Pozdrawiam!

Brama w kolorze złoty dąb. Przetłoczenie M. Klamka jakby prądu zbraklo:) U nas to jest niestety częste. Kupowaliśmy w zeszłym tygodniu.

Hej!

Zapomniałas tylko dodać, że na te bramy była ostatnio u Hormanna duuuża promocja, właśnie na złoty dąb w tym rozmiarze. Czyli nie startowaliście w negocjacjach od typowej ceny katalogowej :) Ale cena super, szkoda że nie mój kolor. Gratuluję zakupu!

Nie wiem rzeczywiście nic o promocji. Byliśmy w kilku salonach gdzie wyceniano nam tę bramę nawet o 1000 zł więcej. W tym jednym (znalezionym zresztą całkiem przypadkowo) zaproponowano nam dużo niższą cenę. Mąż jeszcze się delikatnie potargował :) i wyszło to co wyszło z czego jestesmy nawet zadowoleni :)

Sprawdziłam - u mnie nietypowa, więc na zamówienie.

Hormann LPU 40

Mahoń Rosewood, przetłoczenia M

Sprężyny skrętne, szyna M

Napęd Hormann SupraMatic 2 piloty - 1229 pln

Wymiar bramy - 4250 x 2375 - 5400 pln

Montaż gratis

Nie targowałam się :)