mija74 09.02.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 My mamy brame 2500 /2000 LPU 40 , napęd promatic/k z klamką. Kwota jaką udało się wynegocjować to 3145,00 z montażem Witam! Cena baaardzo fajna Brama biała czy w kolorze? No i nie bardzo rozumiem napęd i klamka równocześnie? Napisz jeszcze czy dawno kupowałąś tą brame? Pozdrawiam! Brama w kolorze złoty dąb. Przetłoczenie M. Klamka jakby prądu zbraklo:) U nas to jest niestety częste. Kupowaliśmy w zeszłym tygodniu. Hej! Zapomniałas tylko dodać, że na te bramy była ostatnio u Hormanna duuuża promocja, właśnie na złoty dąb w tym rozmiarze. Czyli nie startowaliście w negocjacjach od typowej ceny katalogowej Ale cena super, szkoda że nie mój kolor. Gratuluję zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija74 09.02.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Podsumowanie moich rabatowych zmagań ) brama 275 x 212,5 LPU 40 kolor - ciemny dąb napęd - promatic montaż dodatkowy pilot Cena za wszystko - 4200zł brutto Chyba się zdecydujemy. Bardzo dziękuję wszystkim za odzew! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 10.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 My mamy brame 2500 /2000 LPU 40 , napęd promatic/k z klamką. Kwota jaką udało się wynegocjować to 3145,00 z montażem Witam! Cena baaardzo fajna Brama biała czy w kolorze? No i nie bardzo rozumiem napęd i klamka równocześnie? Napisz jeszcze czy dawno kupowałąś tą brame? Pozdrawiam! Brama w kolorze złoty dąb. Przetłoczenie M. Klamka jakby prądu zbraklo:) U nas to jest niestety częste. Kupowaliśmy w zeszłym tygodniu. Hej! Zapomniałas tylko dodać, że na te bramy była ostatnio u Hormanna duuuża promocja, właśnie na złoty dąb w tym rozmiarze. Czyli nie startowaliście w negocjacjach od typowej ceny katalogowej Ale cena super, szkoda że nie mój kolor. Gratuluję zakupu! Nie wiem rzeczywiście nic o promocji. Byliśmy w kilku salonach gdzie wyceniano nam tę bramę nawet o 1000 zł więcej. W tym jednym (znalezionym zresztą całkiem przypadkowo) zaproponowano nam dużo niższą cenę. Mąż jeszcze się delikatnie potargował i wyszło to co wyszło z czego jestesmy nawet zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Sprawdziłam - u mnie nietypowa, więc na zamówienie. Hormann LPU 40 Mahoń Rosewood, przetłoczenia M Sprężyny skrętne, szyna M Napęd Hormann SupraMatic 2 piloty - 1229 pln Wymiar bramy - 4250 x 2375 - 5400 pln Montaż gratis Nie targowałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts