krzychu11 04.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czy słyszeliście coś o tym, żeby cena styropianu miała "iść w górę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 04.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czy słyszeliście coś o tym, żeby cena styropianu miała "iść w górę"? Lekki jest to i czasami fruwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 05.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 podkarpacie - cena 95,00 do 105,00 za m3 (brutto) prognoza - na pewno podskoczy o ok 5-7 zl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 05.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Wiesz, to tak, jak ja rok temu pytałem o cenę stali w różnych miejscach, bo sam chciałem wykonać ogrodzenie. I gdzie nie zadzwoniłem, to mowili, że teraz to ceny są jeszcze ok, ale w przyszlym tygodniu ma być drożej, dużo drożej... Często to taki chwyt reklamowy podobny do tego, że ceny sa katalogowe (bardzo wysokie), ale dostajesz rabat - 20 procent. I cieszysz się, że taki duży rabat dostałeś. Moja rada - jak nie potrzebujesz, to wydaj pieniądze na inny etap budowy. Moja rada 2 - ja potrzebowałem styro na ocieplenie fundamentów, ale znalazłem firmę, która dała dobrą cenę i zakupiłem na cały dom od razu. Nawet wielki wóz prosto z fabryki przyjechał do mnie, a nie było tego wcale specjalnie dużo - za ok. 3 tys. zlotych. Pozdr.,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu11 05.02.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Wiesz, to tak, jak ja rok temu pytałem o cenę stali w różnych miejscach, bo sam chciałem wykonać ogrodzenie. I gdzie nie zadzwoniłem, to mowili, że teraz to ceny są jeszcze ok, ale w przyszlym tygodniu ma być drożej, dużo drożej... Często to taki chwyt reklamowy podobny do tego, że ceny sa katalogowe (bardzo wysokie), ale dostajesz rabat - 20 procent. I cieszysz się, że taki duży rabat dostałeś. No właśnie tak podejrzewam - dlatego pytam czy ktoś jeszcze słyszał taką pogłoskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-lublin 05.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 LublinFS15 - 90 zlFS20 - 120 zl(brutto za m3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin93B 06.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 cena za m3 to 112 zł za 8 cm termoorganiki silver. Polecam hurtownię w Piotrkowie Trybunalskim. jest tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts