Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cena styropianu....

krzychu11

Recommended Posts

Wiesz, to tak, jak ja rok temu pytałem o cenę stali w różnych miejscach, bo sam chciałem wykonać ogrodzenie. I gdzie nie zadzwoniłem, to mowili, że teraz to ceny są jeszcze ok, ale w przyszlym tygodniu ma być drożej, dużo drożej... Często to taki chwyt reklamowy podobny do tego, że ceny sa katalogowe (bardzo wysokie), ale dostajesz rabat - 20 procent. I cieszysz się, że taki duży rabat dostałeś.

Moja rada - jak nie potrzebujesz, to wydaj pieniądze na inny etap budowy.

Moja rada 2 - ja potrzebowałem styro na ocieplenie fundamentów, ale znalazłem firmę, która dała dobrą cenę i zakupiłem na cały dom od razu. Nawet wielki wóz prosto z fabryki przyjechał do mnie, a nie było tego wcale specjalnie dużo - za ok. 3 tys. zlotych.

Pozdr.,

Michał

Wiesz, to tak, jak ja rok temu pytałem o cenę stali w różnych miejscach, bo sam chciałem wykonać ogrodzenie. I gdzie nie zadzwoniłem, to mowili, że teraz to ceny są jeszcze ok, ale w przyszlym tygodniu ma być drożej, dużo drożej... Często to taki chwyt reklamowy podobny do tego, że ceny sa katalogowe (bardzo wysokie), ale dostajesz rabat - 20 procent. I cieszysz się, że taki duży rabat dostałeś.

No właśnie tak podejrzewam - dlatego pytam czy ktoś jeszcze słyszał taką pogłoskę :)