Mmelisa 04.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam, poszukuję zdjęć z realizacji projektu Dom w Melisie byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś dał mi znać gdzie mogę je znaleźć (link..) Szukałam już w Archonie, ale tam jest mało fotografii i nikt nie odpowiada czyżby nikt nie chciał się podzielić pozdrawiam Wszystkich [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Zerknij do fotosika Jola z melisy Mi tez podoba sie ten projekt ale musialabym "dorobic" garaz i chyba zlikwidowac pustke bo potrzebuje wiekszych pokoi na poddaszu a to juz nie bylby tak piekny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Zaglądałam, ale widzę, że już chyba nie prowadzi dalszych zdjęć szkoda Jeden domek widziałam w realu ale od frontu mam nadzieję, że wiosną pojedziemy z mężem do tych ludzi i nam pozwolą zobaczyć całość jeśli nie to trudno, będę radziła sobie sama na marginesie to mam ich zdjątko, zrobione z auta podczas jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.02.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Haloooo czy naprawde nikt nie ma więcej zdjęc Melisy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts