Żmija1719503461 04.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jakie okno (szybe) macie w waszych lazienkach ?? Przezroczysta, mleczna (piaskowana) czy jeszcze inna ?? Mam duze okno w lazience i musze zdecydowac jaka szybe chce. Potrzebuje wszych opinii wady zalety takiego okna (szyby) i czy wybralibyscie znowu takie samo Z gory dziekuje za odpowiedzi rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 04.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Zależy ile widać przez to okno z zewnątrz. Jak jest na piętrze to raczej nikt nie podejrzy i wystarczy firanka/roleta. Na parterze może być nieco gorzej.. Wszystko też zależy w którym miejscu jest okno - jak wychodzi na ulice, a przez nie widać wannę to ja bym zrobiła po prostu nieprześwitującą roletę !!!! Generalnie jeśli okno jest widoczne i obok są inne to bym się nie zdecydowała na zrobienie okna o innej fakturze niż sąsiadujące, bo by dziwnie wyglądało.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
huragan 04.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 My w dolnej łazience, kotłowni i garażu mamy szyby z inną fakturą od środka. Szyba nie jest mleczna tylko normalna w kolorze, ale nic przez nią nie widać. Światło "wpada" normalnie, nie jest ciemno. Uważam, że jest to super rozwiązanie. Drugi raz też bym taką wybrała. I co bardzo ważne nie ma kłopotu z myciem, szyba po stronie domu i z zewnątrz jest gładka. Są różne wzory tych faktur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dolna miniłazienka okno 1,5x0,5 m szyba zwykła i będzie roleta. Łazienka górna 1,6x1 mszyba zwykła i też będzie roleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whoever 05.02.2009 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 tak jak w pierwszej odpowiedzi - zależy co widać przez okno z zewnątrz. U nas 5 dużych okien i tylko mini rolety (jak ktoś się uprze to zobaczy moja głowę)Ale za to fajnie poleżeć w wannie i popatrzeć na gwiazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 05.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 U mnie też zwykła szyba i będzie coś do zasłaniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 05.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 U mnie na okno w łazience została naklejona mleczna folia, światło wpada nomalnie. Moja jest gładka, ale widziałam też takie folie we wzory - pędy bambusa, ornament itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 05.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 U nas zwykła szyba, a do zasłaniania drewniana żaluzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 05.02.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja chyba użyję naklejki - ornamentu na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secret 05.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Najprościej jest założyć normalne okno do tego firankę i roletę. Tak jest u mnie w łazience na parterze. Na piętrze mam okno dachowe, pod kątem. Więc nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 06.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 U mnie jest szyba mleczna, nie podobają mi się firanki w łazienkach ani rolety itp. Widno jest i nie musze niczym zasłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żmija1719503461 06.02.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzieki wam za rady, zdecydowalam sie na szklo satynowe (cos jak mleczne ) do tego roletka i bedzie dobrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts