lump praski 05.02.2009 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Juz sie zgodzil. Poprosilam w tym roku crashproofa'a bo interesujaco i ciekawie wyjasnia zjawiska ekonomiczne nas otaczajace. Ale nie wiem jak u niego z kondycja fizyczna Macie swoich kandydatow na swojego forumowego Walentyna he ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mnie wybierz, proszę, mnie, mnie, proszę, mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mnie wybierz, proszę, mnie, mnie, proszę, mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odwal się Pierwszy prosiłem Lumpa o chodzenie - mnie wybierz - bobiczek nie goli okolic bikini i czuć go koniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 jasne. lump wie że bardziej capem, nie koniem, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 koniem czuć "nowobogackich" ja mam Bruna wykastrowanego, zero smrodku, można się co najwyżej załapać na dziurę po rogu i zastrzyk przeciwtężcowy + do bebechów na wściekliznę......... Mnie wybierz jednak, mnie, mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a co z tym bikini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no kurde......nie golę, jasny gwint. Ale i tak jest 0:0, bo ja tak mówię...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ty idź lepiej ratować sytuację na prawdziwych mężach - Broda już siódmy punk regulaminu wysmażył a ja walczę w pojedynkę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no kurde......nie golę, jasny gwint. Ale i tak jest 0:0, bo ja tak mówię...... I masz pewnie do tego lysa klate i smierdzisz papierosami .......no z czym do ludzi, no z czym......i to na Walentynki ! Predzej koziolek by sie nadal. Przynajmniej bucha nie puszcza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No i wyjdzie, że tylko Broda się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No nie bardzo, bo mi wyszlo wedlug jego opisu, ze to ja jestem prawdziwym mezczyzna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.02.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No nie bardzo, bo mi wyszlo wedlug jego opisu, ze to ja jestem prawdziwym mezczyzna ! Lumpie - weź Ty się tak nie demaskuj... W Tobie właśnie to jest wesołe, żeś taka tajemnicza a tu nagle kawa na ławę... a fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.02.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Co ja mogie - tak mi wyszlo ! A w ogole to nikt nie darzy sympatia n i k o g o na tym forum ? ? Tak wlasnie myslalam czyli dobrze myslalam , hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 no kurde......nie golę, jasny gwint. Ale i tak jest 0:0, bo ja tak mówię...... I masz pewnie do tego lysa klate i smierdzisz papierosami .......no z czym do ludzi, no z czym......i to na Walentynki ! Predzej koziolek by sie nadal. Przynajmniej bucha nie puszcza . kozę woli zamiast mnie, pięknie................ obraziłem się. jak się obrażam to nie gadam i pluję przez zęby wokół, resztkami tytoniu z papierochów bez filtra (tylko to są prawdziwe i autentyczne) tyle, powiem kozłowi Brunowi że na niego lecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.02.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A co on jada ? ? Bo prawdziwi faceci to powinni byc tani w utrzymaniu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.02.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a to tylko lumpowa wybiera, czy każdy może do kogoś puścić oczko? a Ty ...dandi to już sam siebie przechodzisz .... gdzie na jaki wątek spojrzę, to kuźwa same byłe narzeczone albo aktualnie wyrywane laski ... nie wspomnę, ze mnie jako jednej z pierwszych się oświadczałeś ..... no jak chorągiewka, cholera....jak chorągiewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.02.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No pewnie , ze kazdy sobie wybiera i przesyla caluski - to demokratyczny watek jest ! Ogolnoswiatowy i ogolnodostepny - ja tylko dalam przyklad. mecze sie teraz nad jakas strofa do mojego forumowego Walentyna - ekonomiczno- sympatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A w ogole to nikt nie darzy sympatia n i k o g o na tym forum ? No co Ty gadasz? Kazdy tu siebie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.02.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A oprocz siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts