Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sympatykon na Walentynki

lump praski

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a to kiedy można zaczynać? :lol:

bo kurcze, to nie takie proste jezd: dla każdego chopa trzaby jakiś ładny obrazek - no ale dla każdego inny .... to zanim ja znajde 50 różnych obrazków to walentynki już miną http://cdrlab.pl/forum/images/smilie/icon_hahaha.gif

dobra baby z grajdoła... cos gadacie bez sensu, jakies obrazki. Ja zacznę.

Chciałbym puścić walentynkowe oko do Daggulki. Tak, do niej albowiem zatoczyłem koło, poznałem tu mnóstwo kobiet i wiem, że uganianie się za nimi to jak bieganie za własnym ogonem. Ona jedna na mnie czeka i oficjalnie powiedziała, że mam głos jak ciacho. Nic z tego nie rozumiem i nie wiem co to znaczy ale brzmi saucy więc nie wnikam ani trochę. W dodatku nosi majtki robione na drutach co niewątpliwie świadczy o jej odpowiedzialności i emocjonelnej dojrzałości.

Czy mogę przyznać jeszcze wyróżnienia (dla Pań które choć miłe i o licu powabnym, pociągają mnie głównie sexualnie), proszę...? dziękuję. Zatem:

1: Lump Praski za powab i kwiecistość stylu wypowiedzi dzięki czemu jestem jak najlepszego zdania o jej fizys i cholera nic mnie nie zmoże.

2: Renia za nowatorskie podejście do porzekadła "przez żołądek do serca" i uświadomienie mi głębokiej prawdy, że zwykły kapuśniak może być też gulaszem i wszystko jest kwestią nazewnictwa.

3: ... tu się zawachałem Paty czy Anetina... eeeee.... jednak Paty za wysoki faktor umuzykalnienia i pilność w edukacji muzycznej co poprę cytatem:

byście posłuchali pierdów mojego ciemiężonego po całej paczce suszonych moreli............kuźwa prawie całą Pszczółkę Maję może wypierdziec............a smród ............nie do opisania .......sączy się spod piernatów......a jak się ruszy to cała ta esencja na mnie leci..............usypiam w sekundzie zaczadzona..........a może to sposób na wykręcenie sie od małżeńskich obowiązków............... :o :o :o ...........rozumiem siebie i moje sztuczki ......ale żeby też on......... :o :o

Dla wszystkich naszych wspaniałych forumowych chopaków :

Życzę uważnych oczu,

które dostrzegą drobne sprawy dnia codziennego.

Życzę takich rąk,

które nie będą się zastanawiać czy komuś pomóc.

Życzę Wam spotkań z takimi ludźmi,

którzy Was będą kochać.

Którzy w chwilach trudnych dodadzą odwagi,

którzy pocieszą, gdy przyjdzie godzina smutku...

http://republika.pl/blog_kb_1033117/2079765/tr/niebo0.jpg

Nie sposób wymienić wszystkich z osobna, ale:

-Krzysztofik ... bo cały czas mam nadzieję, że wrócisz :roll:

-Barbossa ... za to, że nie "ciuciasz" na lewo i prawo :D

-dandi ...Ty wiesz :wink: :oops: :D

-TINEK ... bo fajny jesteś :D

-adam_mk ... za anielską cierpliwość :wink:

TMK ... jak wyżej :wink: :lol:

-Piejar ... za życzliwość i pomoc w potrzebie

-Sebo8877 ... jak wyżej :wink: :D

-Ghost ... za godanie :lol:

-Stukpuk ... za żartobliwie erotyczny aspekt tego forum :lol:

-Cpt_Q ... za dowartościowanie :wink: :D

-Tomek1950 ... bo jest baaardzo pozytywnie nastawionym człowiekiem :D

-Ponury63 ... za uwierzenie, że "nietrzeźwość umysłu" minie mi wraz ze świętami bożego narodzenia :lol:

i wszystkim, wszystkim chopakom których nie wymieniłam .... bo wszyscy na forum sa wyjątkowi , życzliwi i fajni :D

howkh

2: Renia za nowatorskie podejście do porzekadła "przez żołądek do serca" i uświadomienie mi głębokiej prawdy, że zwykły kapuśniak może być też gulaszem i wszystko jest kwestią nazewnictwa.

hmm

mam sie czuc zaszczycona ? :roll: czy tez wprost przeciwnie :roll: zupełnie nie wiem, nie wyczuwam, nie jestem pewna, w ogóle nie wiem o co chodzi .....

a czy w ogóle o cos chodzi ? chyba jednak tak ... cos musi byc na rzeczy, tylko co ? nie wiem, na prawde nie wiem ....

a co do tego zwykłego kapusniaku czy tez gulaszu to nalezy Ci sie jednak szersza interpretacja ....

jak mięsko w garnku urozmaicone odrobiną kapustki pekinskiej (tudziez innych warzyw) - to ani chybi gulasz

a jak kapustka w garnku urozmaicona odrobiną mięska - to kapusniak

a co do prawdy .... nie może byc ona głęboka :wink:

jest: prawda, też prawda i gówno prawda

przyjemnego walentowania ....

No dobra :oops: :oops:

jest sztuk dwie, a nawet trzy :oops: :oops: :oops:

Taka rozpustna jestem :oops:

Stuku - za robaki, cycki, seks, wódkę, za ryby, wódkę i seks :oops:

Pluszku - za trzymanie w ryzach mojego optymizmu - co bym się nie zachłysnęła, za dobre słowo nawet w złe dni

Duchu - za całokształt

BUZIAKI ŚLĘ

:oops: :oops:

Stuku - za robaki, cycki, seks, wódkę, za ryby, wódkę i seks

za podwójny sex ? :roll: sex pojedynczo i sex z wódką, o pardon, wódka z sexem !

nie przyuwazyłam .... no tak, za czem innem oko juz leci .... :wink:

co z tem sexem jest ? :roll:

To dość skomplikowana sprawa.....hmmmmmmm.......

bo albo seks i wódka, albo robaki i seks...........albo seks i seks......

Zapraszam na RW i wszystko stanie się jasne :D