jarkotowa 17.02.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A tak w ogóle, to opieka oczywiście sprawia masę kłopotów, nie jest to jednak nad siły zdrowego przeciętnego człowieka. Nie wiem czy zauważyłeś, że wspominałam, że mama nie jest okazem zdrowia (nie będę opisywać jej stanu zdrowia bo nie jest to tematem tego postu). Więc nie jest "przeciętnym zdrowym człowiekiem". Nie mówimy o tym, że opieka sprawia kłopoty. Opieka na chwilę obecną jest ponad siły. Aktualnie mama czeka na "przydzielenie" opiekunki z opieki społecznej i szuka domu opieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A tak w ogóle, to opieka oczywiście sprawia masę kłopotów, nie jest to jednak nad siły zdrowego przeciętnego człowieka. Nie wiem czy zauważyłeś, że wspominałam, że mama nie jest okazem zdrowia (nie będę opisywać jej stanu zdrowia bo nie jest to tematem tego postu). Więc nie jest "przeciętnym zdrowym człowiekiem". Nie mówimy o tym, że opieka sprawia kłopoty. Opieka na chwilę obecną jest ponad siły. Aktualnie mama czeka na "przydzielenie" opiekunki z opieki społecznej i szuka domu opieki. Napisałem "tak w ogóle", by oddzielić poprzedni tekst od nowej myśli. W żadnym wypadku nie pozwalam sobie na ocenę możliwości Twojej matki. Jesli wcześniej coś wspomniałem, to tylko dla podkreślenia, że nerwowość nie pomaga w takich sytuacjach, bo (to pisałem w innym watku, o posiadaniu dzieci) człowiek jest przekorny i jak mu coś "każą" to postępuje odwrotnie. Ja pamiętam dokładnie, że mój śp. Teść dokładnie olewał wszystko, jesli tylko coś powiedziałem wyższym tonem. Tylko cierpliwą rozmową można było osiągnąć jakie takie efekty, chociaż też na krótko. I o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witamina B12 w duzych ilosciach wstrzymuje proces choroby . Tak naprawde to trzeba poprawic krazenie.które szfankuje z czasem. I tu jest cała przyczyna.Detoxykacja całego organizmu.troche to trwa ,ale warto. Cos zrobic samemu . Pomózmy Sobie Sami .Lekarze tylko mówia ,że potrafią. A tak naprawde są zainteresowani szkoleniem na Dominikanie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witamina B12 w duzych ilosciach wstrzymuje proces choroby . Tak naprawde to trzeba poprawic krazenie.które szfankuje z czasem. I tu jest cała przyczyna.Detoxykacja całego organizmu.troche to trwa ,ale warto. Cos zrobic samemu . Pomózmy Sobie Sami .Lekarze tylko mówia ,że potrafią. A tak naprawde są zainteresowani szkoleniem na Dominikanie. Pozdr Tak , tak witaminy dobre na wszystko, nawet destrukcje mózgu cofną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wszystko zalezy od poziomu wiedzy. Bez urazy,. Metoda Gersona., Dr. Budwing. ,.Dr. Clark i ksiązka ,,Kuracja życia." Troche pracy, Dobra woda., Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wszystko zalezy od poziomu wiedzy. Bez urazy,. Metoda Gersona., Dr. Budwing. ,.Dr. Clark i ksiązka ,,Kuracja życia." Troche pracy, Dobra woda., Pozdr. Metoda Gersona - dotyczy nowotworów , głównie raka , metody leczenia kwasami tłuszczowymi dr Budwing - także nowotworów, a dr Hulda Clark, zajmuje sie odtruwaniem organizmu. Co to wszystko ma do Alzheimera ?? Bez urazy, wszystko zależy od poziomu wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 malka Jasne lepiej do lekarza może wyleczy.On tylko może w majestacia prawa. Raka leczy sie od 75 lat skutecznie Tylko nam MUUUUUwią ,że niedługo będzie lekarstwo na raka.Tak samo jest z Alzheimerem. Połacz te metody i wyciagnij wnioski sam . No Chyba ,że jestes lekarzem. Lekarze żyją najkrócej statystycznie.Ciekawe dlaczego?. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A mozesz podac zrodlo tych statystyk? To bardzo ciekawe, co napisales, chetnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 malka Jasne lepiej do lekarza może wyleczy.On tylko może w majestacia prawa. Raka leczy sie od 75 lat skutecznie Tylko nam MUUUUUwią ,że niedługo będzie lekarstwo na raka.Tak samo jest z Alzheimerem. Połacz te metody i wyciagnij wnioski sam . No Chyba ,że jestes lekarzem. Lekarze żyją najkrócej statystycznie.Ciekawe dlaczego?. Pozdr. bo muszą wysłuchiwać herezji- jak powyższe ? Wiesz, mój teść "leczył" raka ziółkami, bo lekarze sa be. Dzis jego dzieci i wnuki stawiaja mu swieczki na nagrobku. I mam jedną prośbę - skoro jesteś tak pewny, tych metod skutecznych od wielu lat -lecz nimi siebie i swoich bliskich - i proś opatrzność byś nikogo nie zabił. A my tu ciagle o Alzheimerze ?? bo Ty o tej chorobie nic konkretnego nie powiedzialeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 malka Jeden głosno powiedział ,,,że ten lekarz już nikogo nie zabije " i stracił pracę z czasem jeszcze go zrechabilituja .(lekarza) To jest looby farmacji.Potezna siła . Nikt nie podskoczy. Drugi przemysl po zbrojeniówce. Ja tylko moge próbowac sie bronic.,zeby mnie nie zabili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Małgos2Tu jest do czytania,znalazłem w necie dawno temu. Jak pochowałem przyjaciela to uwierzyłem w to co tu napisali.,potem doszla kolezanka z lat szkolnych..w krotkim czasie.tez zmarła. Niestety prawda.Fakty. http://www.bioter.pl/prasa/niezywi.htm Pozdrawiam Wlodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A mozesz podac zrodlo tych statystyk? To bardzo ciekawe, co napisales, chetnie poczytam. Małgos2 Tu jest do czytania,znalazłem w necie dawno temu. Jak pochowałem przyjaciela to uwierzyłem w to co tu napisali.,potem doszla kolezanka z lat szkolnych..w krotkim czasie.tez zmarła. Niestety prawda.Fakty. http://www.bioter.pl/prasa/niezywi.htm Pozdrawiam Wlodek bardzo "rzeczowe" i bardzo "obiektywne" i oczywiscie zgodnie z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Trzeba umieć czytać między wierszami Chyba ,że ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Trzeba umieć czytać między wierszami Chyba ,że ....... Między wierszami to ja moge listy miłosne czytać, ale nie publikacje (choćby pseudo) naukowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 malka Tak dobrze Ci idzie komentowanie tego co napisałem . To skomentuj jeszcze to.Zapomniałem napisać ,że lekarze sa zainteresowani szkoleniem na Dominikanie i prowizją od wystawionych recept Co prawda kazdy pracuje dla pieniędzy.Doktor Judym dawno zmarł.(wiem) Ja tez pracuje dla kasy. Lubisz miec ostatnie słowo . Jedz w góry to sie wyleczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 malka Tak dobrze Ci idzie komentowanie tego co napisałem . To skomentuj jeszcze to.Zapomniałem napisać ,że lekarze sa zainteresowani szkoleniem na Dominikanie i prowizją od wystawionych recept Co prawda kazdy pracuje dla pieniędzy.Doktor Judym dawno zmarł.(wiem) Ja tez pracuje dla kasy. Lubisz miec ostatnie słowo . Jedz w góry to sie wyleczysz. nie wnikam co robia lekarze, niech się szkolą choćby w Koziej Wólce czy innych Malediwach, ale nie będę nikogo oskarżać nie mając na to dowodów. Dla Twojej wiadomości - ja nie pracuję dla pieniędzy, a góry z okna widzę i zupełnie zdrowa jestem Ależ Ty jesteś zdesperowany i sfrustrowany , ale spokojnie do lekarza Cię nie wyślę, mógłby byc w niebezpieczeństwie , a ja nikogo narażać nie będę Pozdrawiam i ziółka dla Ciebie http://ascgarden.pl/images/melisa2.jpg choć nie ukrywam, że w Twoim przypadku relanium byłoby bardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.05.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Pięknie dziekuje. Zioła sa śliczne.(mięta). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 05.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Pięknie dziekuje. Zioła sa śliczne.(mięta). No moj gust to melisa jest, nie mięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Oczywiście, że to melisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Melisa -mięta A i tak sa śliczne Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts