Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

choroba Alzhaimera

jarkotowa

Recommended Posts

A tak w ogóle, to opieka oczywiście sprawia masę kłopotów, nie jest to jednak nad siły zdrowego przeciętnego człowieka.

Nie wiem czy zauważyłeś, że wspominałam, że mama nie jest okazem zdrowia (nie będę opisywać jej stanu zdrowia bo nie jest to tematem tego postu). Więc nie jest "przeciętnym zdrowym człowiekiem".

Nie mówimy o tym, że opieka sprawia kłopoty. Opieka na chwilę obecną jest ponad siły. Aktualnie mama czeka na "przydzielenie" opiekunki z opieki społecznej i szuka domu opieki.

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tak w ogóle, to opieka oczywiście sprawia masę kłopotów, nie jest to jednak nad siły zdrowego przeciętnego człowieka.

Nie wiem czy zauważyłeś, że wspominałam, że mama nie jest okazem zdrowia (nie będę opisywać jej stanu zdrowia bo nie jest to tematem tego postu). Więc nie jest "przeciętnym zdrowym człowiekiem".

Nie mówimy o tym, że opieka sprawia kłopoty. Opieka na chwilę obecną jest ponad siły. Aktualnie mama czeka na "przydzielenie" opiekunki z opieki społecznej i szuka domu opieki.

Napisałem "tak w ogóle", by oddzielić poprzedni tekst od nowej myśli. W żadnym wypadku nie pozwalam sobie na ocenę możliwości Twojej matki. Jesli wcześniej coś wspomniałem, to tylko dla podkreślenia, że nerwowość nie pomaga w takich sytuacjach, bo (to pisałem w innym watku, o posiadaniu dzieci) człowiek jest przekorny i jak mu coś "każą" to postępuje odwrotnie. Ja pamiętam dokładnie, że mój śp. Teść dokładnie olewał wszystko, jesli tylko coś powiedziałem wyższym tonem. Tylko cierpliwą rozmową można było osiągnąć jakie takie efekty, chociaż też na krótko.

I o to mi chodziło.

Witamina B12 w duzych ilosciach wstrzymuje proces choroby .

Tak naprawde to trzeba poprawic krazenie.które szfankuje z czasem.

I tu jest cała przyczyna.Detoxykacja całego organizmu.troche to trwa ,ale warto. Cos zrobic samemu 8) .

Pomózmy Sobie Sami .Lekarze tylko mówia ,że potrafią. 8)

A tak naprawde są zainteresowani szkoleniem na Dominikanie. :-?

Pozdr :)

Witamina B12 w duzych ilosciach wstrzymuje proces choroby .

Tak naprawde to trzeba poprawic krazenie.które szfankuje z czasem.

I tu jest cała przyczyna.Detoxykacja całego organizmu.troche to trwa ,ale warto. Cos zrobic samemu 8) .

Pomózmy Sobie Sami .Lekarze tylko mówia ,że potrafią. 8)

A tak naprawde są zainteresowani szkoleniem na Dominikanie. :-?

Pozdr :)

Tak , tak witaminy dobre na wszystko, nawet destrukcje mózgu cofną :roll:

Wszystko zalezy od poziomu wiedzy. :) Bez urazy,.

Metoda Gersona., Dr. Budwing. ,.Dr. Clark i ksiązka ,,Kuracja życia."

Troche pracy, Dobra woda.,

Pozdr. :)

Metoda Gersona - dotyczy nowotworów , głównie raka , metody leczenia kwasami tłuszczowymi dr Budwing - także nowotworów, a dr Hulda Clark, zajmuje sie odtruwaniem organizmu.

Co to wszystko ma do Alzheimera ??

Bez urazy, wszystko zależy od poziomu wiedzy :D

malka

Jasne lepiej do lekarza może wyleczy.On tylko może w majestacia prawa.

Raka leczy sie od 75 lat skutecznie Tylko nam MUUUUUwią ,że niedługo będzie lekarstwo na raka.Tak samo jest z Alzheimerem.

Połacz te metody i wyciagnij wnioski sam 8) .

8) No Chyba ,że jestes lekarzem.

Lekarze żyją najkrócej statystycznie.Ciekawe dlaczego?.

malka

Jasne lepiej do lekarza może wyleczy.On tylko może w majestacia prawa.

Raka leczy sie od 75 lat skutecznie Tylko nam MUUUUUwią ,że niedługo będzie lekarstwo na raka.Tak samo jest z Alzheimerem.

Połacz te metody i wyciagnij wnioski sam 8) .

8) No Chyba ,że jestes lekarzem.

Lekarze żyją najkrócej statystycznie.Ciekawe dlaczego?.

bo muszą wysłuchiwać herezji- jak powyższe ?

Wiesz, mój teść "leczył" raka ziółkami, bo lekarze sa be.

Dzis jego dzieci i wnuki stawiaja mu swieczki na nagrobku.

I mam jedną prośbę - skoro jesteś tak pewny, tych metod skutecznych od wielu lat -lecz nimi siebie i swoich bliskich - i proś opatrzność byś nikogo nie zabił.

A my tu ciagle o Alzheimerze ?? bo Ty o tej chorobie nic konkretnego nie powiedzialeś.

A mozesz podac zrodlo tych statystyk? To bardzo ciekawe, co napisales, chetnie poczytam. :roll:

Małgos2

Tu jest do czytania,znalazłem w necie dawno temu.

Jak pochowałem przyjaciela to uwierzyłem w to co tu napisali.,potem doszla kolezanka z lat szkolnych..w krotkim czasie.tez zmarła.

Niestety prawda.Fakty.

http://www.bioter.pl/prasa/niezywi.htm

Pozdrawiam Wlodek

bardzo "rzeczowe" i bardzo "obiektywne" :roll:

i oczywiscie zgodnie z tematem :roll:

malka

Tak dobrze Ci idzie komentowanie tego co napisałem .

To skomentuj jeszcze to.Zapomniałem napisać ,że lekarze sa zainteresowani szkoleniem na Dominikanie i prowizją od wystawionych recept 8)

Co prawda kazdy pracuje dla pieniędzy.Doktor Judym dawno zmarł.(wiem) :cry:

Ja tez pracuje dla kasy. :)

Lubisz miec ostatnie słowo . :roll:

Jedz w góry to sie wyleczysz. :wink:

malka

Tak dobrze Ci idzie komentowanie tego co napisałem .

To skomentuj jeszcze to.Zapomniałem napisać ,że lekarze sa zainteresowani szkoleniem na Dominikanie i prowizją od wystawionych recept 8)

Co prawda kazdy pracuje dla pieniędzy.Doktor Judym dawno zmarł.(wiem) :cry:

Ja tez pracuje dla kasy. :)

Lubisz miec ostatnie słowo . :roll:

Jedz w góry to sie wyleczysz. :wink:

nie wnikam co robia lekarze, niech się szkolą choćby w Koziej Wólce czy innych Malediwach, ale nie będę nikogo oskarżać nie mając na to dowodów.

Dla Twojej wiadomości - ja nie pracuję dla pieniędzy, a góry z okna widzę i zupełnie zdrowa jestem :D

Ależ Ty jesteś zdesperowany i sfrustrowany , ale spokojnie do lekarza Cię nie wyślę, mógłby byc w niebezpieczeństwie , a ja nikogo narażać nie będę :D

Pozdrawiam i ziółka dla Ciebie

http://ascgarden.pl/images/melisa2.jpg

choć nie ukrywam, że w Twoim przypadku relanium byłoby bardziej wskazane

• 2 months później...