niepoprawna 22.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam bardzo serdecznie !Widzę że Rozmawiacie o Alzheimerze .Ja opiekuję się Teściową od 2005r, a od 6.05.09 jest leżąca (ma 79l.) Hm, zaczęłam pisać pamiętnik (notowałam cały czas zminy dla lekarzy -przy pisaniu pamiętnika korzystałam ) . Blog jest na : http://alzheimeregzaminzzycia.blogspot.com/ (nie jest widoczny w wyszukiwarkach ! ). Piszę o tym jak ja daję sobie radę i z czego korzystam , (Mama nie dostaje leków uspakajających ).Może ktoś znajdzie rozwiązanie własnych kłopotów (to nie jest "instrukcja obsługi" bo każdy chory jest inny , inaczej reaguje i przechodzi chorobę) Ale wychodzę z założenia kto pyta nie błądzi .Poadrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 22.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Widzę że Rozmawiacie o Alzheimerze .Ja opiekuję się Teściową od 2005r, a od 6.05.09 jest leżąca (ma 79l.) Hm, zaczęłam pisać pamiętnik (notowałam cały czas zminy dla lekarzy -przy pisaniu pamiętnika korzystałam ) . Blog jest na : http://alzheimeregzaminzzycia.blogspot.com/ (nie jest widoczny w wyszukiwarkach ! ). Podziwiam Twoje podejście do sprawy, każdy chciałby mieć wśród bliskich takie osoby jak Ty. Życzę dużo siły i optymizmu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niepoprawna 22.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hej, w każdym z Nas jest zdrowy rozsądek i serce Każdy kto staje przed tego typu sytuacjami wyciąga z siebie to co najlepsze. To tylko kwestja zrozumienia i szukania rozwiązań .Ha ha brak na rynku "instrukcji obsługi" do tego typu przypadków , więc wymyśliłam że warto napisać coś takiego bo są Tacy co z powodu szoku nie potrafią nic wymyśleć .Szok paraliżuje zdrowy rozsądek- tylko trzeba szybko otrząsnąć się i rozsądnie pomyśleć co dalej z tym fantem .Suche fakty,teoretyczne sposoby są niestety nie praktyczne bo to tylko ogólniki Pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.06.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Trochę lektury: Terapia raka witaminą B17 Amigdalina BESTSELLER Terapia raka doktora Maxa Gersona ,,Przełom "MMS Jim Humble Terapie dotyczą przewlekłych chorób Pomóżmy Sobie Sami Cenzura jeszcze ....... Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 29.07.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dziś rano babcia odeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 29.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dziś rano babcia odeszła. Jarkotowa, bardzo Ci współczuję. Ostatni czas nie był łatwy dla Ciebie i całej Twojej rodziny, ale na pewno zapamiętacie babcię jako taką, jaka była kiedyś. Kiedy była prawdziwą, kochana babcią. Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 04.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Moja babcia tez chorowala na te chorobe - chyba 7 lat. Wciaz wymagala calodobowej opieki. Bylem przy niej w chwili smierci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.08.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Przyczyna choroby moze byc gdzies po drodze w naszym życiu np. ze szczepionki ? http://www.youtube.com/watch?v=PP_4SEozDDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Przyczyna choroby moze byc gdzies po drodze w naszym życiu np. ze szczepionki ? http://www.youtube.com/watch?v=PP_4SEozDDE Nie jestem fanką szczepionek, ale Włodku - czy Ty wierzysz w każdą bzdure z You Tube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.08.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Bzdura ? Popatrzec warto i miec wlasne zdanie.I co robic dalej. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Bzdura ? Popatrzec warto i miec wlasne zdanie.I co robic dalej. Pozdr. nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.08.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 To poczytaj, Zobacz w ktorą strone medycyna poszła Ty masz byc chora i jeszcze za to placic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dziś rano babcia odeszła. Dopiero przeczytałam. Bardzo mi przykro. Mam nadzieję,że odeszła spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 tak, tak....prezentacje w PowerPoint, potrafi zrobić niejeden siedmiolatek....ja oczekuje badań, statystyk, konkretów, a nie paplaniny wyssanej z palca. Chcesz - wierz sobie, ja oczekuję czegoś na wyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 tak, tak....prezentacje w PowerPoint, potrafi zrobić niejeden siedmiolatek....ja oczekuje badań, statystyk, konkretów, a nie paplaniny wyssanej z palca. Chcesz - wierz sobie, ja oczekuję czegoś na wyższym poziomie Gdzieś tu była rozmowa o szczepionkach.. przytoczyłam liczby. Choć jestem sceptyczna ( i też oczekuję liczb, badań i to dobrze opisanych a nie kolorowych słupków) to nieco mnie to zaniepokoiło. Choć badania były z UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nefer - napisałam juz w innym watku (bo Włodek linka rozsiewa gdzie popadnie ), ze nie jestem fanką szczepionek, sama dzieciaka szczepilam dopiero przed pójściem do przedszkola i to wyłacznie na choroby, których ryzyko jest wysokie, a skutki niebezpieczne. Natomiast paplanina, że szczepionki robione sa z ludzkich płodów i ze powodują Alzheimera, to juz nadużycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Natomiast paplanina, że szczepionki robione sa z ludzkich płodów i ze powodują Alzheimera, to juz nadużycie Amen. Trzeba odróżniać naukę od zabobonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.08.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wystarczy sprawny system imunologiczny i szczepionka nie potrzebna . W sredniowieczu, gdy była czarna ospa lub dzuma zawsze byli tacy ,którzy nie chorowali ,ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Taaaa, i ludzie ledwie dozywali 40-stki. Doprawdy ciekawe, dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.08.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dożyli 40 tylko dlatego,ze robaki ich za zycia zjadły. Jest ksiązka Siemionowej jak zyć bez robaków.,,Szkoła zdrowia" i wszystko jasne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts