JustynaGdynia 05.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam, mam do zaoferowania 3 komplety (mata grzejna + termostat), które dostałam, niestety zmieniłam koncepcje i nie będę ich montowała. Maty są nowe, nigdy nieużywane i nie montowane, kupione kilka miesięcy temu. Do sprzedania mam trzy komplety maty+termostaty, 1 zestaw zawiera: - Mata grzejna Devimat DSVF-150 1m2 wymiary 2m x0,5m moc 150W - termostat Devireg 530 z czujnikiem podłogowym - rurka instalacyjna CENA 300PLN.( Wg cennika n a stronie f-my DEVI termostat kosztuje 231 a mata 267 zł ) Więc naprawdę warto!!!!! Szczegółowe parametry tych zestawów grzewczych, są dostępne na polskiej stronie producenta http://www.devi.com.pl/ W razie pytań czekam na mail-e. [email protected] Dziękuje i Pozdrawiam_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaGdynia 11.03.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts