oleniek 16.10.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 u mnie też pan Borczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Oleniek a gdzieś Ty to cudo znalazła http://cokupic.pl/i/c_big2582335.jpg ile taka przyjemność kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 już wiem, jednak nie taka zemnie całkowita blondynka... wolałam chyba nie wiedzieć, ależ tam cuda są na tej stronie ale cen niektórych też powalające pełny odlot http://www.krainabarw.pl/data/gfx/pictures/medium/0/4/1540_2.jpg ale oni tam piszą że można zamówić mniejszą Opis produktu: Dodatkową opcją, którą oferuje tylko TUCANA, jest w zasadzie dowolna zmiana rozmiarów zamawianej fototapety! Cena zostaje proporcjonalnie powiększona lub pomniejszona - w zależności od powierzchni - bez doliczania dodatkowych kosztów i bez wydłużenia czasu realizacji, który w standardzie wynosi około 2 tygodnie. Nie ma możliwości zamówienie kadru z tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ojej, tu już zaraz przeprowadzka. Kiedy mamy się szykowac na parapetówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 20.10.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Kama G No ja cie internetowo ściskam Chyba mi sięta tapeta tak spodobała, że klapki na oczach dostałam Dzięki dzięki dzięki. buźka agp Przeprowadzka - daleeeeeeeeeeeeko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 AGP imprezka Ci się marzy? Oleniek dzięki za uściski, cieszę się, że mogłam pomóc, w ramach rewanżu poproszę o fotkę tapety na ścianie o ile się nie rozmyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 AGP imprezka Ci się marzy? Ano się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 26.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam, Podziwiam waszą prace i postepy, Gratuluję, Czy mogłabym prosic o namiary na fachowców od tynków wewnetrznych, pisałaś ,ze równiótenkie a takie bym chciała i orientacyjna cene usługa za m2 a także ile kosztuja materiały abym mogła przymierzyc sie do kosztów.Pozdrawiam, Agrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 27.11.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Poszło na priva Nie mam internetu Chłopaki (mąż z synkami) mi wyczerali w weekend pierwszolistopadowy niemal połowę miesięcznego limitu internetowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 04.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam, szukam ekipy do wylewek, czy możesz mi kogos polecic,Sledzę Twój dziennik i czekam na dalsze wpisy jakas przerwa w pracach, może po prostu zima?Serdecznie pozdrawiam, prosze o wiadomości,Agrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 05.12.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Hej trochę mi się porobiło Dostałam wypowiedzenie, z dniem 28 lutego bedę bez pracy - więc jej szukam. Wstawianie fotek i pisanie dziennika jakoś mi nie idzie Wydaje się takie...mało wazne Wylewki mam, ale (co prawda nigdy nie widziałam innych) mi się one nie podobają Więc na razie może wstrzymam się z poleceniami Na razie kładę kafelki w kotłowni. - Ot mój sposób na "zaoszczędzenie" kasy No dobra...zmobilizowałeś mnie do skrobnięcia czegoś w dzienniku - Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Z pracą lipa Ale wierzę, że się ułoży ... musi A płytek gratuluję, wyglądają na bardzo starannie i równo położone ... Naprawdę jestem pod wrażeniem ... kobieta i tak sobie radzi ... chwalić, chwalić trzymaj się, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 05.12.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Dzięki Majki Na razie się trzymam, zacznę się sypać w lutym ....jak ciągle będę bez pracy..... Z drugiej strony... Kładąc te kafelki (łącznie będzie tego w kotłowni ok 25m2) "zarabiam" ok 800zł "netto" a zajmie mi to "pi razy drzwi" 8 dni roboczych po ok 5-6h. Czyli to tak jak bym zarabiała miesięcznie 3200netto (to co widać robiłam 3 dni- łącznie 11h) Kurcze jak nabiorę wprawy to może się przekwalifikuję Po jaką h... kończyłam studia Do zrobienia: garaż, spiżarnia, mała łazienka, a może i salon Oj marzy mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 05.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ola to chyba razem bedziemy szukac pracy Ja co prawda wypowiedzenia nie dostalam, ale jej po prostu nie mam, a ze moje maluchy za miesiac koncza 3 lata to pora "oddac" je do przedszkola a samemu isc do pracy W jakiej dziedzinie pracujesz Obysmy sobie ofert nie podbieraly sprzed nosa A odnosnie domu to widze lecicie szybciutko dalaj Ja swoja elewacje zaplanowalam na smietankowa, a wyszla prawie zolta Ale juz przywyklam pozdrawiam cieplutko i szybkiego znalezienia pracy trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 05.12.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Dzięki Maren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.12.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wpadłem zobaczyć co też ty za chałupkę budujesz, że nad rozkładaniem folii na poddaszu się zastanawiasz(?) Ale widzę, że tam chyba "nieużytek" będziesz miała na górze. Czyli rozumiem, że "górne" ocieplenie domku rozłożone będzie luzem na podłodze strychu (a nie w krokwiach dachu) i nie planujesz tam wchodzić (no bo po wełnie chodzić nie można). W takim razie rozwiń po prostu wełnę i nie kombinuj z żadnymi foliami. Są niepotrzebne - jeśli nawet się jakaś wilgoć z dołu przedostanie, to sobie po prostu odparuje, bo wełna niczym nie będzie przykryta. Gratulacje za te płytki i... pospiesz się, bo i u mnie trzeba kłaść. Ja się raczej nie odważę a ty przecież roboty nie masz... A tak na marginesie. Mój sąsiad jest też na etapie samodzielnych płytek w kotłowni. Chyba w Nomi (ale mogła to być też jakaś inna Castorama) nabył sobie za sto-cośtam zł szlifierkę do przycinania płytek. Szlifierka wygląda jak malutka krajzega - przycinaną płytkę prowadzi się po stole w którym osadzona jest tarcza tnąca. Pod tą tarczę wlewa się w wanienkę wodę, tak że jest ona cały czas zwilżona - cięcie odbywa się na mokro - żadnych iskier i odprysków jak to jest przy szlifierce kątowej. Pomyśl - może warto zainwestować w twoją nową firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 13.12.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witaj ,bardzo mi przykro z powodu tego wypowiedzenia, ale głowa do góry kiniecznie musisz zacząć szukać ofert pasujących do Twoich kwalifilacji, ale bywa i tak że nie ma tego złego, trzeba wierzyc i sie uda. jesteś swietna w tych płytkach masz takie umiejętności,że kto by pomyslałjak na kobitke to wielkie brawa,podziwiam.Ja nawet boje sie spróbowac.SZUKAJ NA PORTALU kurier egospodarka.pl,wierzę,że bedzie dobrze.SERDECZNIE POZDRAWIAMAgrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 13.12.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witaj Agrażka , Witaj Yeti Co do poddasza - na razie będzie to nieużytek, ale nie wykluczamy, że "kiedyś" trzeba będzie (lub będziemy chcieli) gow ykorzystać. Wtedy się go zagospodaruje. Dlatego wełna "idzie" na podłogę. i ...jednak dałam folię, bałam się że wciągnie wilgoś z dołu. Dziękuję za gratulacje w sprawie kafelków ostatnio mi coś nie wyszło dobrze że stanie tam pralka Yeti a Czemu się nie odważysz sam- skoro kobieta potrafi... a jak nabiorę wprawy to ... się przekwalifikuję i będę wykształconym glazurnikiem Agrazka: dzieki za namiar na portal - do usłyszenia Dzięki za namiar - na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 21.12.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/ce91b7063bd8eaa7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts