Arnika 24.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Cześć Oleniek Wpadłam się przywitać i poczytałam dziennik.... Też niezłe perypetie mieliście z dojazdem... A i muszę pogratulować tak zdolnej kobiecie Jestem pod wrażeniem prac..... Pozdrawiam serdecznie Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Uśmiałam się z tekstów twoich synów, że hej !!!!! Można by je wydrukować, jako "żart w krótkich majteczkach". Był w jakies gazecie taki cykl - może warto poszukać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 03.02.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Uśmiałam się z tekstów twoich synów Super , to znaczy że cel "publikacji" już osiągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No jasne Gdybym ja zapisywała wszystkie teksty dzieci, u mnie w pracy, kochana, książkę bym wydała !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 03.02.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dawaj je , dawaj pośmiejemy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wiesz po 28 latach pracy, nazbierało sie tyle, ale niestety, głupia byłam i nie zapisywałam. Jedno tylko pamiętam, bo było niedawno...... Dzieci rysują zwierzęta jesienią. Pani przygląda się i pyta jedno z nich - co rysujesz?-wiewiórkę!- a dlaczego ma takie plamki na brzuszku? - bo tam są małe wiewiórki. - ......acha! To jak ma na imię twoja wiewiórka? - Zygmunt !!!!! muszę chyba zacząć zapisywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 04.02.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dobreeeee Zygmunt To mi coś przypomniało Ostatnio: Marek ma 6,5 roku i fascynuje go kosmos. Ogląda discovery, natgeo różne filmy dokumentalne na płytach DVD . Wiecie układ słoneczny czarne dziury galaktyki itd Scena : przedszkole. Pani rozdaje dzieciom karteczki kredki i daje zadanie "Proszę narysować niebo". Daje im chcwilę po czym zaczyna chodzić między stołami. Tu niebiesko...tam niebiesko... wszędzie niebiesko - czyli jak być powinno. Raptem staje koło Marka a tam .....czarno Pani pyta - Marku czemu masz czarną karteczkę? -bo to niebo -ale czemu nocą? - nie NOCĄ! ono jest takie cały czas - a co to za żółta kreska? (na samej krawędzi kartki) - to słońce............bo ono jest takie duże że się tu nie mieści....to tylko jego bok..........a ta kropka to Merkury (pomarańczowa).........ta Wenus (żółta) ta Ziemia (niebieska) to Mars (czerwona) Jowisz (duża w miarę widoczna żółta kropa) Saturn Uran i Neptun.......... ale Plutona nie rysowałem bo już nie jest planetą - aaaaaa no dobrze Mareczku....hmmmmm bardzo twórczo MÓJ SYNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 04.02.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 I jeszcze z tej serii.. Pani tłumaczyła mi , że są na etapie uczenia dzieci, że rysunek powinien być "kompletny" czyli np jak najwięcej szczegółów... Marek rysuje Prosiaczka (tego z Kubusia puchatka) Pani:- Mareczku ślicznie, ślicznie, ale czemu nie narysowałeś pod prosiaczkiem ziemi? Narysuj ją - Nie mogę - nie możesz? a czemu? - No nie widzi Pani, że Prosiaczek skacze?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 no nie zły z niego " mądrala " Zdarzają, oj zdarzają się tacy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Oj, a cóż to się stało???? Mam nadzieję, że nic groźnego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 14.02.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 zheblowałam sobie dwa palce i kawałek kosci u lewej reki łacznie 7 szwów i gips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ufffff, ale se narobiłaś..? KUKU !!! Dobrze, że ładnie sie goi i nic większego sie nie przytafiło A która to ręka ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 26.02.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Olenko szybkiego zagojenia tego KUKU pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Cześć, widzę, że niezbyt często tu zaglądasz. Ale może przeczytasz... Napisałam na Grupie zapytanie o blaszak i podałam maila. Na priv chciałam, ale masz zapchane chyba. A w ogóle wielki podziw dla Ciebie - tyle robisz sama. Jak czytałam Twój dziennik, w wielu miejscach brzmiało znajomo... u mnie na razie papierologia głównie na mojej głowie, ale na budowie też pewnie przyjdzie zakasać rękawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts