Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ręczniki w porządku

kasia_kasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... stałabym się niewolnicą własnych ręczników. kij im w oko, niech wiszą, jak ktoś kto przychodzi i to widzi ma problem z tego powodu, to jego problem a nie mój :) aha, ręczniki mam każdy z innej parafii i wcale nie pasują kolorystycznie do łazienki, bo to wszytko prezenty ślubne, a szkoda wywalać kasy skoro te są dobre.

pozdrawiam

Napewno ładniej jest gdy wszystko jest w podobnych odcieniach, jednak ja tak nie mam. Mam tak jak Ty. Poza tym córka chce ręczniki z księżniczkami, synek np z Kubusiem Puchatkiem i co mam im tego zabronić bo nie będzie to pasowało do kolorystyki łazienki? Nieeee

Mydło, szczoteczki z pastami i płyn do płukania też trzymam na wierzchu. Nasza łazienka jest dla naszej wygody a te rzeczy wcale nie ujmują jej urody.

Właśnie o to chodzi żeby było dla wygody... Ja też tak mam ale wygodnie nie jest bo ręczniki nie mieszczą się na grzejniku, grzejnik nie grzeje jak należy...

Ech, chyba przyjdzie mi się oswoić i nie szukać dziury w całym... :-?

Właśnie o to chodzi żeby było dla wygody... Ja też tak mam ale wygodnie nie jest bo ręczniki nie mieszczą się na grzejniku, grzejnik nie grzeje jak należy...

Ech, chyba przyjdzie mi się oswoić i nie szukać dziury w całym... :-?

Ja mam w łazience 2 grzejniki :wink: I jest tam tak ciepło, ze ręczniki bez problemów wysychają na wieszakach.