Wren 06.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Myślę ze jeśli ktoś ma podłogówkę i trochę miejsca w łazience, to sprawdzi się wieszak stawiany na podłodze. Widziałam takie tylko nie pamiętam gdzie. Wygląda jak piramidka, jest dość szeroki a po wysuszeniu można go złożyć. Coś takiego jest mniej więcej na http://www.quelle.pl Wpiszcie w wyszukiwarce LEIFHEIT Suszarka Tower 190 lub sama suszarka. W ogóle nie wiem jak z jakością tych rzeczy ale mają naprawdę fajne rozwiązania nie tylko do łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja rownież wymieniłam wszystkie ręczniki po przeprowadzce ....w naszej mamy dwa kolory reczników : pomaranczowy i zielony a w górnej -łazience są ręczniki ekri i kakaowe .Jednolity kolor ręczników wprowdza porządek estetyczny dla oka .... Mokre ręczniki rozwieszam na drewnianym stojaku z Ikei ,w drugiej łazience jest to wieszak na ścianie... 3- palczasty http://www.podusie.pl/galerie/6/6943bbc5831edd50db37aadc0df344f632064.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 07.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ten wydaje się ciekawy, ale nie jest rozwiązaniem dla pięciu ręczników, co najwyżej trzech http://superwnetrze.pl/i/cms/stojak_na_reczniki_blomus_mato_m.jpghttp://www.rossi.pl/thumbnails_431/th_431_2768.jpg i jeszcze takihttp://www.galerialazienek.pl/foto/949.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 07.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no to jeszcze kilka:http://sklep.ism.opole.pl/oferta/stojakisrednie/stojaklazienkowy25bialychromhttp://www.czerwonamaszyna.pl/wieszak-wolnostojacy-na-reczniki-zack-finio,2551,p.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-02&utm_content=2551a ten drewniany od Boscha, wymiary 50/100http://www.bosch-do-it.pl/mam/bosch-pt-centralpool/diy/houseofbosch/projects/handtuchhalter_00_vs19349_v.jpeg a tu propozycja Muratora http://www.muratordom.pl/lazienki/zrob-to-sam/male_-a-suszy,6167_2306.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kasia 07.02.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dzięki, to już zbliza sie do tego o czym myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 08.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ja mam grzejnik drabinkowy koło prysznica i ręczniki wszystkie w jednym kolorze..i nie uważam, żeby w czymkolwiek one szpeciły łazienkę...na dodatek mydło też mam na wierzchu i szczoteczki do zębów w uchwytach..nie chowam do szafek a mimo to uważam, ze łazienka jest ok...jak ktoś chce oglądać "gołe" łazienki to niech idzie do salonu...a ja polecam powrót do normalności i ręczniki na wieszaku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 08.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mieszkam w starym domu i w łazience mamy taki żebrowany , postawiony pionowo grzejnik, Dobrze suszy, ale tylko jeden ręcznik na raz. Zmieniam więc na nim- najpierw córki, potem swój, potem męża. A w międzyczasie mój dosycha na otwartej kabinie prysznica. . Przez noc wysychają. Rano wieszam je na wieszakach, ale nie jestem niewolnica moich ręczników. A umywalkę mam przy grzejniku, więc ten podręczny wysycha na bieżąco. Jeśli mam gości, rozwieszam ręczniki po grzejnikach w pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kasia 08.02.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ja mam grzejnik drabinkowy koło prysznica i ręczniki wszystkie w jednym kolorze..i nie uważam, żeby w czymkolwiek one szpeciły łazienkę...na dodatek mydło też mam na wierzchu i szczoteczki do zębów w uchwytach..nie chowam do szafek a mimo to uważam, ze łazienka jest ok...jak ktoś chce oglądać "gołe" łazienki to niech idzie do salonu...a ja polecam powrót do normalności i ręczniki na wieszaku:) Jak domownicy odróżniają swoje ręczniki? Pytam jak najbardziej serio, taka opcja pasowałaby mi - ręczniki w jednym kolorze, ale w praktyce tego nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ja mam grzejnik drabinkowy koło prysznica i ręczniki wszystkie w jednym kolorze..i nie uważam, żeby w czymkolwiek one szpeciły łazienkę...na dodatek mydło też mam na wierzchu i szczoteczki do zębów w uchwytach..nie chowam do szafek a mimo to uważam, ze łazienka jest ok...jak ktoś chce oglądać "gołe" łazienki to niech idzie do salonu...a ja polecam powrót do normalności i ręczniki na wieszaku:) Jak domownicy odróżniają swoje ręczniki? Pytam jak najbardziej serio, taka opcja pasowałaby mi - ręczniki w jednym kolorze, ale w praktyce tego nie widzę... Ja rowniez, pisalam o tym wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaks 09.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 hehee, no to reczniki mamy w miare opanowane, ale co ze starym dobrym szlafrokiem? Teraz wisi sobie beztrosko na drzwiach i pewnie sie eksmisji nie spodziewa W nowym domku wolalabym pieknych drzwi nie przyozdabiac w ten sposob - no ale gdzie je dac zeby bylo i ladnie i funkcjonalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 09.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 hehe domownicy rozróżniają je po "wysokości zawieszenia" :)bo grzejnik ma w sumie 12 "rurek" w takich grupach po 4:) 4rurki-przerwa-4rurki-przerwa-4rurki:)no i każdy ma swój "pakiet rurek" do wykorzystania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 09.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 co do szlafroków to wiszą na haczykach (z tej samej serii co baterie i reszta osprzętu-Damixa Venus) między grzejnikiem, a drzwiami:) nie przeszkadzają w niczym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 09.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Też mnie czeka rozwiązanie tego problemu, dziękuję za inspiracje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 hehe domownicy rozróżniają je po "wysokości zawieszenia" :)bo grzejnik ma w sumie 12 "rurek" w takich grupach po 4:) 4rurki-przerwa-4rurki-przerwa-4rurki:) no i każdy ma swój "pakiet rurek" do wykorzystania:) Ależ masz zdyscyplinowaną rodzinkę... Wojskowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 09.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nie nie broń boże:) po prostu lubię porządek i logikę:)a najlepiej logiczny porządek czyli teki, ze nie będzie utrudniał mi życia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nie nie broń boże:) po prostu lubię porządek i logikę:)a najlepiej logiczny porządek czyli teki, ze nie będzie utrudniał mi życia:) Wiesz, my kobiety też lubimy logikę, tylko tego jakoś nikt nie rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 09.02.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ręczniki w jednym kolorze-takie jak mam są możliwe tylko w przypadku kiedy z łazienki korzystają 2-3 osoby, dorosłe lub prawie dorosłe.Wcześniej,kiedy dzieci były mniejsze- niewykonalne. porządek wieszania na drabince tak jak określił Witu102. Jeden kolor dlatego,że jest w łazience otwarta półka ,na której te ręcznki leżą a pomysł stąd że kiedyś był program o tym jak te ręczniki składać ,żeby wyglądały puchato i bez kantów. Wyglądały tak ładnie......też bym tak chciała....... Ale siedzący we mnie realista-bałaganiarz mówił---ty? otwartą półkę? No i...........zrobiłam.Na razie się sprawdza i cieszy oko. Jedna tylko sprawa nie daje mi spokoju... Co to będzie jak się kiedyś pomylę i wytrę w ręcznik męża???? A zresztą co się może stać.jak każda kobitka,która przechodzi/przeszła przez budowę jaja już mam na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jeden kolor dlatego,że jest w łazience otwarta półka ,na której te ręcznki leżą a pomysł stąd że kiedyś był program o tym jak te ręczniki składać ,żeby wyglądały puchato i bez kantów. Wow, a jak to się robi??? Ale siedzący we mnie realista-bałaganiarz mówił---ty? otwartą półkę? Kurczę, jak on to robi, że siedzi i w Tobie i we mnie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adema_de 10.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jak większość z was też wymyśliłam sobie jednokolorowe ręczniki dla całej rodziny i żeby je odróżnić chcę przyszyć różnokolorowe pętelki (wieszaczki czy jak to nazwać?).Tasiemki za które wieszamy ręczniki. W pasmanteri można takie różne kolory dostać i są bawełniane,więc w wysokich temperaturach nie powinny się kurczyć. Czy to zda egzamin dowiem się za jakieś 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ... stałabym się niewolnicą własnych ręczników. kij im w oko, niech wiszą, jak ktoś kto przychodzi i to widzi ma problem z tego powodu, to jego problem a nie mój aha, ręczniki mam każdy z innej parafii i wcale nie pasują kolorystycznie do łazienki, bo to wszytko prezenty ślubne, a szkoda wywalać kasy skoro te są dobre. pozdrawiam Napewno ładniej jest gdy wszystko jest w podobnych odcieniach, jednak ja tak nie mam. Mam tak jak Ty. Poza tym córka chce ręczniki z księżniczkami, synek np z Kubusiem Puchatkiem i co mam im tego zabronić bo nie będzie to pasowało do kolorystyki łazienki? Nieeee Mydło, szczoteczki z pastami i płyn do płukania też trzymam na wierzchu. Nasza łazienka jest dla naszej wygody a te rzeczy wcale nie ujmują jej urody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts