tomkwas 20.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Tomkwas, gdyby wszyscy zaczęli usuwać posty, w których nie ma nic odkrywczego, to nie było by co czytać na forum No jest nawet taki wątek "Złote myśli forumowiczów", czy jakoś tak. Piękne tam kwiatki. I właściwie wszystkie do usunięcia właśnie. Ale ich lektura dobrze robi na takie "pluszkowe dołki". Ja parę razy do łez się ześmiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 20.02.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dołek to ja bede miał jak przyjdzie do płacenia za obłożenie schodow drewnema tu jeszcze kafelkarz i elektryk niedługo wyciągną reke po kase uciekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dołek to ja bede miał jak przyjdzie do płacenia za obłożenie schodow drewnem a tu jeszcze kafelkarz i elektryk niedługo wyciągną reke po kase uciekac? I tak dogonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wiać wiać. W taki mróz troszkę ruchu nikomu nie powinno zaszkodzić, a rozgrzać się można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts