Krzysio 30.10.2003 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Czy możecie coś polecić?Chciałbym mieć trochę większą wiedzę z tego zakresu. Książek na rynku jest sporo - ciężko coś wybrać.Jesli uważacie jakiś tytuł za dobry - podzilcie się proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 30.10.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 "MURARSTWO"-cz.I i II, podręcznik dla zawodówek i techników budowlanych z ilustracjami i zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 31.10.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Przeglądnij wątek Jakaś dobra literatura fachowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Kupiłem "Poradnik majstra budowlanego" jest tam sporo wiadomości ale nie zawsze tych jakich poszukiwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Jesli ktos moglby wrzucic i udostepnic na jakims serwerze www to moge podeslac skany ksiazki "Budujemy nowoczesny dom jednorodzinny" (22MB)Moze ktos ma skany innych ksiazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość autor 31.10.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 o rzesz ty bezczelny złodzieju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtn 31.10.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 "Poradnik majstra Budowlanego" - jak najbardziej - nie najświeższy, ale ... praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 01.11.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Poradnik majstra... - jak wyżej (Nowy poradnik oczywiście.A oprócz tego: Neufert "Podręcznik projektowania architektoniczno - budowlkanego" - no po prostu konieczne jak elementarz dla pierwszaka.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 I ciekawe co Wy z tego zrozumiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 04.11.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Neufert "Podręcznik projektowania architektoniczno - budowlanego" - mam i odradzam. Bo: tylko mała część ma związek z domkami jednorodzinnymi, a wszechobecna w nim norma niemiecka nijak się ma do PN. Tych 100zł do dzisiaj nie mogę odżałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pikuś 04.11.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 I po co Wam te lektury? Ja też tak buduję dokształcając się ustawicznie,tylko doszedłem do wniosku, że wiedza ta jest żródłem silnego stresu, bo fachowcy w bereciku z antenką i tak wiedzą swoje i jak człowiek nie jest emerytem i nie patrzy na paluchy 24h/d to zdarzają się stany przedzawałowe-takie mają pomysły! Czasem lepiej być ufnym jak dziecię w kołysce i żyć beztrosko, bo stres może doprowadzić do+ Pozdrawiam jeszcze żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts