rybau01 06.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam Pierwszy raz na forum także mała trema ale myślę , że będzie spoko Mam dwa pytanka 1. Czy jest może ktoś z wielkopolski 2. Czy ktoś ma zamiar budowac( jest w trakcie itp. ) Dom przy jodłowej z Galerii domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam Pierwszy raz na forum także mała trema ale myślę , że będzie spoko Mam dwa pytanka 1. Czy jest może ktoś z wielkopolski 2. Czy ktoś ma zamiar budowac( jest w trakcie itp. ) Dom przy jodłowej z Galerii domów Szukaj szukaj szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 16.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam!!! Budujemy Tymka z pracowni Horyzont oczywiście w okolicach Poznania!!! Powodzenia!!! Jak co to służymy radą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts