Iwona25 04.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam!!Tak sobie przegladam Wasz dziennik i zatanawiam sie gdzie w kuchni umieszczony macie kaloryfer,a moze macie tam tylko podlogowke?Pytam bo mam u siebie z tym problem,poniewaz mam podobny uklad kuchni jak Wy i rowniez chcialabym umiescic zlew pod oknami.Problem polega na tym,ze Panowie chca mi tam umiescic kaloryfery i niebardzo zmiesci sie tam pozniej zlewozmywak.Dodam,ze podlogowka tez tam bedzie.PIEKNY DOM.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 04.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 witam w swoich progach w kuchni mamy tylko podłogówkę, kaloryfer jest zbędny. jest na tyle ciepło, że okno jest ma mikro non stop. rozważaliśmy kaloryfer pod oknem i zrobienie kratki w blacie aby dawała ciepło właśnie tam do kuchni. jednak zrezygnowaliśmy. nasłuchałam sie rzecz jasna, jak to bez kaloryfera w kuchni, a gdzie ścierki wieszac....itp. w zasadzie miałabym teraz problem z umieszczeniem zmywarki, za nia nie ma miejsca, a tam jest najlepsza miejscówka. jak doszły nam filtry wody to tez w zasadzie nie ma gdzie go umiejscowić. podłogówkę daliśmy jedna nitke tuż przy ścianie na około a resztę 50 cm od niej, tak aby stojac stopą blisko szafki było już ciepło. kaloryfer mamy w jadalni i dwa w salonie i w zupełności wystarczaja. mamy jeden zbędny pod schodami, juz myślałam nad jego demontażem i wstawieniem tam wirtyny. a potrzebny wam ten kaloryfer w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 04.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 W pierwszej kolejnosci bardzo dziekuje za odpowiedz.Mi tez wydaje sie,ze kaloryfer w kuchni z ogrzewaniem podlogowym jest zbedny.Ale nasza ekipa nie dopuszcza tego do mysli,wciaz wysluchuje,ze to okno bedzie parowac,alebo,ze jak dluzej w domu nas nie bedzie to podlogowka szybko nie nagrzeje itp.itd.Juz sama niewiem co z tym zrobic.Wczesniej nie myslalam o zabudowie pod oknem to bylo mi wszystko jedno,ale teraz chcialabym jednak blat ze zlowozmywakiem w tym miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Słuchajcie, ja mam podłogówkę wszędzie, także w kuchni. Pod oknem kuchennym są szafki - zlewozmywak oczywiście też. Pod samą ścianą nie ma żadnej nitki podłogówki, zaczyna się jakieś 55 cm od ściany. I okna wcale nie parują i nic złego się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 05.03.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 no właśnie, nam także nie paruja.wiadomo dodatkowy kaloryfer to dodatkowy punkt dla hydraulików - czyli kasa.kuchnia nie ma 30 m aby miała się wyziebic i nie nagrzac szybko.moim zdaniem jest zbedny przy podłogówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 09.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cześć Edytko . Wtrącę swoje trzy grosze, jeśli wolno. My wprawdzie jeszcze nie mamy uruchomionej podłogówki, ale też nie zrobiliśmy podejścia pod grzejnik w kuchni. Tej nitki pod ścianą też nie mamy. Początkowo miały tam stać meble, ale będzie zabudowa liniowa. Hydraulik nie namawiał nas na grzejnik, więc chyba nie jest tak naprawdę potrzebny. O kim jak o kim, ale o hydrauliku złego słowa nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 09.03.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 wtracaj wtracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 09.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzięki za przyzwolenie . Powiało wiosną z Twojego dziennika. Piękne tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 12.03.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 witaj Edytko, ja w sprawie kapy na łóżku w sypialni - gdzie taką można kupic?I jak to to się nazywa? Dziekuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 13.03.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 witam Ciebie serdecznie, widzisz z braku laku - o kasie pisze o kasie - powiało mnie do lumpka i tam zakupiłam, były dwie a kupiłam jedna i teraz żaluję, mogłabym komuś odsprzedać tak duże jest zainteresowanie nią. rzeczywiście jest piekna i wielka 220x220 w stanie idealnym.zero zaciagniec, plam etc. dałam za nią 25 zeta. jak masz jakis upatrzony w swojej okolicy to warto czasami zajrzeć. jak kiedys natrafie na taka lub podobna to napewno zakupie a i poszłam szukać jakiejś metki, niestety jest tylko jedna made in eu i skład 80% cotton, 20% poliester. nic więcej. wiem, że betib też ma podobna u siebie i tez z lumpka. tylko, że ona kupiła w jakimś skandynawskim a ja w angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 13.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 No własnie z braku kasy chyba odwiedzę jakiś lumpek. U betib tez byłam i pytałam - piekne sa. znalazłam sliczne kapy szydełkowe na allegro ale cena zaporowa - 300 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 13.03.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no właśnie ta cena powala, ja tez sie wzbraniałam, ale jak doszliśmy do wyposażania domku nie miałam juz żadnych oporów. powodzenia, może się uda cos upolowac - warto tez rozmawiac ze sprzedawca, zapytac kiedy beda mieli dostawe na takie narzuty. miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 21.03.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 hej edytka, miałam wolniejszy weekend i pozwoliłam sobie ponownie zajrzeć do twojej galerii Torszkę sie martwię tym wykańczaniem, które nas czeka………, zważywszy, że piszesz, że nie było łatwo Zastanawiam się, nad Arkesią u nas ma być gres w całym salonie, oczywiście w holu i kuchni również, tylko chcielibyśmy z dodatkowo z dekorami. Zastanawiam się nad płytkami i mam dość duży zarys, więc ciężko się zdecydować tym bardziej, że druga połowa nie zawsze się ze mną zgadza, co do kuchni zbieram namiary na stolarza i poproszę o wycenę. Prześledziłam etapy prac u Ciebie i również mam nadzieję przeprowadzić się jesienią, chociaż kredyt jeszcze nieprzyznany pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 25.03.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 hej Lidernr1, dzis dopiero przeczytałam no kochana cieprliwości to trzeba nieziemskiej, ale dobrze Wam idzie czytałam,że bank załatwiony - to pójdzie gładko. zawrót płytkowy masz teraz, tyle tego w sklepach wiec wiem co przechodzisz. dobry pomysł aby dolna łazienkę jasniejsza dac, bo jest mała i optycznie sie powiekszy przy jasniejszych kolorach a to wiele daje. głowa do góry i naprzód, trzymam kciuki za te jesień u Was w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Najlepsze życzenia wielkanocneTęczowych PisanekNa stole pysznościMokrego DyngusaI wspaniałych gościNiech to będzie czas uroczyŻyczę miłej Wielkanocy!http://img245.imageshack.us/img245/6629/tapetyswietawielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 04.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Ja również Życzę Pięknych I spokojnych Świąt http://mojakartka.com.pl/resize.php?img=kartki/23/43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 07.04.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dziewczyny dziękuje pięknie za życzenia, brak czasu na odpisanie. wielkie dzięki jeszcze raz. z tą nowo powstałą szatą graficzna i tak nie wiem jak wstawic nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 08.04.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 to ja ci podpowiem tylko podeslij na priv jakiś adresik mailowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 09.04.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kochaniutka poczekaj - obczaję jak wysłać ten priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 11.04.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 hej natix . w końcu zrobiłam fotkę z rozłożonym stołem, pod spodem ma fajne zabezpieczenie aby nie rozsuneły dzieci. wstawiliśmy 8 krzeseł bo tyle mamy. a mozna dostawic jeszcze 4 i bedzie luz. na scisk mozna jeszcze dwa podostawiac. i wiecej nie wejdzie siedzacych pozdrawiam edyta No właśnie:) ja jeszcze nie zaczełam budow3y alabasterka- czekamy na wiosnę, ale ciągle sie zastanawiam czy da rade zrobic impreze w tej naszej jadalni, wydaje się ona dosc skromna... moge liczyć na zdj z rozstawionym stopłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts