edytka121 03.03.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ja osobiście bez szprosów, lubię szerokie horyzonty za oknem podziwiać, ale czemu nie tylko to dodatkowy koszt na polu jednym dochodzi ok 13 pln a na całości to nie wiem, moze tylko delikatne i kilka pól. kurcze nie wiem co ci doradzić. moja bratowa ma białe okna ze złotymi szprosami ale cienkimi i się nie rzuca zbytnio w oczy, okresliabym nawet ze nadaje delikatnosci. do dworku Twojego zapewne pasowac będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 03.03.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 mi się szalenie podoba taki: http://lh6.ggpht.com/_Q7IugVOzgWU/Sa2GuuRKrOI/AAAAAAAABFU/zi5AZmAimlk/ceresit%20etna%20ET1.jpg ukradłam komuś z dziennika tynk z firmy ceresit etna ET1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Znam ten dom i tą elewację Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 03.03.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 mamy podobne gusta w elewacji do zamoscia z lublina blisko jak bedziecie sie kiedys wybierac w nasze strony to zapraszam na kawke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dziękuję za zaproszenie Ja mam nawet bliżej do Zamościa, bo mieszkam pod Lublinem a i rodzina w zamojskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Hej Edytko, prześlij mi proszę namiary na te okna z Tomaszowa Lubelskiego, daleko nie mam, a wycenę może warto zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.03.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czy to może VEMAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 06.03.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 hej, odpisałam na priv. pozdrawiamedyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.03.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] witam:) mogę wiedze ile zapłaciliście za brame garażową? Z góry dzięki:) życzę powodzenia w dalszych pracach... http://forum.muratordom.pl/uzytkownik84011.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 12.03.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 witaj, za brame dalismy 3700 to jest ta grubsza nie pamietam ile ma cm grubosci, kolor orzech z napedem juz i pilotem oraz montazem. polecam pozdrawiam edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 18.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Widzę, że okna już są. Ja jeszcze czekam na swoje. Miał być orzech obustronny, ale siła wyższa stwierdziła, że białe od wewnątrz będą do wszystkiego pasowały Teraz mam dylemat dotyczący drzwi wewnętrznych, bo nie chcę na pewno białych, a nie wiem czy ciemne będą pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 19.03.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ale wam zazdorszcze tych tynkow i wylewek, dzis koncza elektyke wiec bedziemy przygotowywac sie do tynkow, ciezko sie dopchac bez kolejki bo wstepnie mamy koniec kwietnia, a ja juz bym chciała mnie tez maz namaiwał na ten bialy od srodka - nie dalam sie tak łatwo i jest obustronny orzech. co prawda ze na nim ciagle widac pył teraz to widze ale co tam bede sprzatac czesciej przy ramach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 19.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Teraz mam białe od środka i też po dwóch dniach widać kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liderka3 05.04.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam . Ja również buduję alabastra ale w świętokrzyskim. Mam pytanko a propos schodów. Widzę że odwóciliście kierunek schodów. Też o tym myśle ale mam obawy czy nie zmniejszy się przez to salon i ile czy wejście do salonu nie będzie wąskie (między schodami a ścianką). No i czy myślicie zabudować??? Bo ja zastanawiam się nad zabudowanien i zrobieniem spiżarenki lub ot tak jakiegoś pom. gosp. Ale boję się że wtedy stracą swój urok. I tak balansuję pomiędzy funkcjonalnością a ładnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 06.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 bardzo ładne drzwi frontowe. Mogę wiedziec jakiej firmy i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 08.04.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 witam, bardzo dawno mnie tu nie nie było, dużo na głowie, pogoda sprzyja pracom na zewnatrz i poleniuchowac na słońcu sie juz marzy. za nami sezon ogniskowy rozpoczety a teraz odpowiedzi. do liderki3, byłam zmierzyłam od drzwi z wiatrołapu do pierwszego schodka jest 180 cm. swobodnie mozna przejsc, nie robimy zabudowy ze wzgedu na umiejscowienie grzejnika pod schodami i sadze ze tak bardzo ładnie beda sie komponowaly te schody z salonem, a jest on na tyle duzy ze spokojnie miejsca wystarczy i w salonie. jak bedziesz chciala zrobic schody z tym szerokim i półokrągłym pierwszym schodkiem to moze byc problem, ale jezeli przewidujesz jeden wymiar stopni powinno byc ok. spizarka jest spora - powinna pomiescic i mopa i odkurzacz i inne zbedniki natix, te drzwi sciagnelam ze stronk http://www.mikea.pl/drzwi.php?rodzaj=2skwF wycenili nam na 3000 brutto bez transportu. w koncu rozmyslilismy sie z tej opcji drzwi i zamowilismy drewniane z Cala dwu skrzydlowe z naswietlem bocznym przeszklonym, nakladki antywlamaniowe. te stalowe nie mialy takiej opcji. pozdrawiam, edyta ps. jutro zaczynaja sie robic tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.04.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://tswdracolp.bblog.pl/i/blog/users/364/files/Image/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.04.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://wielkanocnykurczak.pl/jasabar,318383/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 26.04.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 dziekuje Wam za życzenia, i zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 28.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ooo, bardzo ładne drzwi:) jak wy macie fajnie... domek już stoi, a my dopiero z papierologią walczymy... no i z drzewami, a raczej z lasem drzew. wycieliśmy juz kilkaset(!!) brzózek. Naszczescie większośc miała średnicę 5cm Ale obejscie koło domu macie bardzo podobne- znaczy śliczne. Niedlugo założe swój dziennik i powklejam zdj- jak mi się uda:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts