edytka121 28.05.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 to czekam na zdjecia i dziennik z ciekawoscia obejrze inna realizacje alabastra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Edytko, drzwi są rewelacyjne Jaki kolor i struktura drewna, nawet na zdjęciu widać Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 28.05.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dzięki bardzo, wyszły trochę ciemniejsze niż okna i barama. ale w tej cenie i z takiej firmy w takim wykonaniiu jesteśy bardzo zadowoleni. oby sie sprawowały dobrze i na lata a ja Tobie zazdroszczę tarasów i tyle ziemi wokół domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Kobieto, taras jeszcze będziesz mieć, a płyteczki do łazienki b. ładne Ale szybko wam idzie wykańczanie, już niedługo chyba będzie przeprowadzka?!? A mała pewnie jak się cieszy! Moja chce wszystko na niebiesko i już przy wyborze blachodachówki był problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 28.05.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 co Ty! własnie bardzo wolno, a tyle rzeczy do zrobienia, nie wiem czy przed wrezsniem damy rade byc ready. moja córa juz ma umeblowany pokoich w swoich myslach, kazdy katek zagospodarowany, gdzie biurko, gdzie łóżko, bujaczek i fotel. nawet sypilanie zaczela nam urzadzac, hehe. dzis kupila sobie konewke do podlewania kwiatkow bo ta moją metalowa ciezko jej podniesc chyba sa w podobnym wieku? moja kończy 15 wrzesnia 3 latka. chcemy urodzinki zrobić juz w swoim domku. mam nadzieje ze nam sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Na pewno się uda Trzymam kciuki!!! Najważniejsze, że działacie bo najgorsza ta nuda budowlana, a tak małymi kroczkami do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry, wpadłam pochwalić - pięknie u Was się wszystko rozwija Współczuje tylko zabawy z nadlewaniem schodów - dajcie znać, jak poszło - trzymam kciuki. A przy okazji - w jakim programie powstała ta fajna wizualka tej fajnej łazienki ze skosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 01.06.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witaj, dzieki za miłe słowa. mezus ma sie za to zabrac, czekam kiedy chwyci wene tworcza program to cad decor nakładka z paradyża. pozdrawiam, e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 04.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O kurczę - przykro mi z tym glazurnikiem.... Na pocieszenie tylko powiem, że i tak jest facet z klasą, że chociaż zadzwonił i dał znać - znam conajmniej kilka przypadków gdy fachowiec do ostatniej chwili twierdził, że ptzyjdzie w okreslonym terminie i w dopiero w umówionym dniu przepadał jak kamieńw wodę - i wtedy szukaj sobie nowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 08.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A nie mówiłam - nie ma tego złego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jeju, Edytko! Ile się u Was dzieje Wykończeniówka idzie pełną parą, już możesz zacząć liczyć dni do przeprowadzki Super! A córeczkę masz prześliczną I jakie słoneczko mieliście nad morzem Widać los Wam sprzyja, trzeba w lotka zagrać A te budowle z piasku to kto wykonał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 17.06.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 hej dopiero dzis zauwazylam wpis dzieki bardzo, urlop naprawde sie nam udał. a budowle to nie nasza sprawka, byla grupa nastolatkow i oni budowali, ale udalły im sie bardzo, u Was takze duzo sie dzieje. a ogrod lesny przeslicznie zaranzowany. tarasow nadal zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A ja zazdroszczę, że tak gnacie do przodu, to na pewno wspaniałe uczucie, że już tak blisko do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 01.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Oj gnają, gnają GRATULUJĘ i z rozkosza podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.07.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wow, ile Ty masz już zrobione Zaczęliście raptem 3 miesiące przed nami, a jesteście hohoho do przodu! Gratuluję! Edytka, a te grzejniki łazienkowe to trzeba tak wcześnie montować? Bo mi się wydawało że po płytkach dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 03.07.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hej, tylko łazienki do przodu a reszta nam stoi i czeka a grzejniki nam zamontowali hydraulicy aby sprawdzic czy nic nie cieknie na zlaczach, i troche ciekło. zostało poprawione a teraz zdejmowalismy do plytek, mezulek zdjał i zalozył. a ze mamy tylko dwa - 5 minut roboty. u Ciebie dzidziunio piekny rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.07.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Edytko, pięknie u Ciebie Ale gnacie ze wszystkim Łazieneczki b. ładne, ale córcia jeszcze ładniejsza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ja tez potwierdzam....pedziecie strasznie pozdrawiam i bede kibicowac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 05.07.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 dziewczyny dzieki bardzo za mile słowa. oby tylko do tego wrzesnia zdazyc na razie z pracami elewacyjnymi stop, własnie przechodzi burza z piorunami, nic to, najwyżej bedziemy wchodzic po paletach do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.07.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Edytko, dziękuję Ci za zdjęcia parapetów są piękne ale to nie ten sam kamień... choć b. podobny, odmian samej brecci jest kilka... Ale fajnie się wszystko prezentuje, co to za płytki masz na parterze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts