natix 14.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 pięknie się u was robi zazdroszcze.... i jeszcze jedno- dzięki tobie coraz bardziej podobają mi się szare łazienki...te twoje płytki sa śliczne! no i mozaika- zdecydowanie jestem jej zwolenniczką zastanawiam się tylko jak płytki o wysokim połysku(bo chyba takie posiadasz) dają się utrzymac w czystości...masz jakieś info? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 14.07.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 miło mi to słyszeć.na dole mamy arkesie z opoczna, grys poler. pozdrawiam,e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.07.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ło jesuuu, ależ Wy lecicie..... A z tą wilgotnościa podłogi - mi do tej pory wszyscy mówią, że pod drewno wilgotność musi być najwyżek 2%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.08.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Edytko, toż to już wykończony dom Ja bym już mogła mieszkać!!! Ale Ci zazdroszczę A ten osuszacz to po co??? Mieliście gipsowe tynki??? bo jakoś nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 10.08.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 hej, hej, nie, tynki tradycyjne. osuszacz po to aby wylewki szybciej wyschły, bo mamy w planach położenie drewna na podłogach. a niestety jest jeszcze duza wilgoć. prawie robi duzą różnice do końca bliżej niż dalej to fakt, a roboty duzo i przybywa. ale jesteśmy dobrej myśli tarasy prezentują sie u Was slicznie, a wejscie głowne robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 aaaa, to już teraz wiem I nie bądź taka skromna, bo na prawdę dużo zrobiliście i to w jakim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 21.08.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 nie wiem czy to tylko u mnie czy ogólnie, ale poza zdjęciem córci w wodzie nic innego mi się nie otworzyło:/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.08.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Hej, ale gonicie A te mebelki dla Niuni to jakiej firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 21.08.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dardurdka to ikea. jest jeszcze do tego taka ława ze schowkiem na zabawki i łóżko. natix- dziwne mi sie otwiera wszytsko z dzisiejszzego postu. z poprzednich byl jakis problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Hej Edytko! Można już powiedzieć, że mieszkacie Kuchnia jest, więc czemu nie?!? Super wszystko się prezentuje! Parkiecik już wygląda fajnie, a co dopiero jak się go polakieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 09.09.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 hej hej, ja bym juz mogła mieszkac tylko podłoga sie niszczy jak nie jest polakierowana a szkoda dzieki za mile słowa, chłone je szybko, dodaja sił. pedzimy tak bo mamy nie zaciekawa sytuajce pomieszkujac u rodzinki, najlepiej to na zdjeciu sie wychodzi. ech. postepy sa i juz je wpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 13.09.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 witam, och jak ja Wam zadroszczę. Jesteśmy na etapie kończenia stanu surowego otwartego i już marzy mi się się przeprowadzka Mam pytanie czy zamierzacie np dodatkowo ogrzewać kominem pomieszczenia na poddaszu ? Skąd jest glazurnik którego tak zachwlasz? I czy numer do Pana od okien wciąż aktualny ? Czekam na nowe zdjęcia i info o wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 13.09.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 hej, numery jak najbardziej aktualne ds okien. glazurnik pracuje dobrze, sa tez wady ciezko sie z nim dogadac jak gusta sie mijają. ale trzeba byc asertywnym i jest ok. z okolic zamoscia. wiem, ze robił tez i wawie. wiec jezdzi za robota. jakby co podam nr na priv. zdjecia sa w galerii, ciezko mi sie otwieraja nawet te co maja po 30kb. przeprowadzka nam sie przesuneła o tydzien i wiele rzeczy do zrobienia. w miare moich mozliwosci bede wklejała nastepne. co do komina. na poddaszu mamy tylko grzejniki w planie do ocieplania powierzchni. komin stoi u malej w pokoju pewnie bedzie i z niego dodatkowe ciepło - to dobrze bo pokoj wyszedł duzy. a macie jakies inne roziwazanie na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 13.09.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 hej, numery jak najbardziej aktualne ds okien. glazurnik pracuje dobrze, sa tez wady ciezko sie z nim dogadac jak gusta sie mijają. ale trzeba byc asertywnym i jest ok. z okolic zamoscia. wiem, ze robił tez i wawie. wiec jezdzi za robota. jakby co podam nr na priv. zdjecia sa w galerii, ciezko mi sie otwieraja nawet te co maja po 30kb. przeprowadzka nam sie przesuneła o tydzien i wiele rzeczy do zrobienia. w miare moich mozliwosci bede wklejała nastepne. co do komina. na poddaszu mamy tylko grzejniki w planie do ocieplania powierzchni. komin stoi u malej w pokoju pewnie bedzie i z niego dodatkowe ciepło - to dobrze bo pokoj wyszedł duzy. a macie jakies inne roziwazanie na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 13.09.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 podublowało mi się, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 14.09.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam,jeśli moge prosć to poproszę więciej info na priv - jaki koszt za glazurnika.Czy w salonie/kuchni również ten glazurnik kład gres ?My myśleliśmy o rozprowadzeniu z komina ciepłego powietrza do pomieszczeń na górze - podobno nie duży koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 15.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 19.09.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 dziekuję pięknie się u Was zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 25.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 witam , bardzo ladnie ,,wykańczacie ''swój domek, a mam pytanie jak rozwiazałaś problem z powieszeniem karnisza nad oknem w jadalni , bo widzę że belka jest nad samym oknem , u mnie niestety murarze też tak zrobili , co zauważyłam niedawno i głowię sie jak to można poprawić , bo niewyobrazam sobie tego okna bez firany czy czegokolwiek innego w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts