dardurdka 22.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Edytko, koniecznie bierz tego kociaka do siebie, jest prześliczny a i sierść ma jak pers a te białe odrosty Śliczny! A i w domku się pozmieniało, kolorek w salonie extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 23.11.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 hej, bo widzisz boje sie o tego kociaka co by moja cora mu krzywdy nie zrobila wczoraj zagladałam tez u Ciebie, super sa te projekty kuchni. idziesz w zaparte ze swoim stylem. bardzo podziwiam odwazne projekty i osoby ktore je realizuja. dzieki, salon po namowach mezulka zmienil kolorek, i wyglada troche inaczej a i gratuluje ziemi, my nadal nic nie mamy tyle co z wykopu szamba. nie mielismy czasu sie tym zajać. pozdrawiam Cepło. edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 13.12.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Edyta, zważywszy na fakt że Jasabar po zamieszkaniu też rzadko zaglądała do swojego dziennika raczej cię rozumiem, ale pamiętaj że nie którzy "w trakcie budowy" wciąż do Was zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.12.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/7adv2byv0vck1t3ardjb.jpg .... życzy Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://img686.imageshack.us/img686/7533/zyczeniaforum2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 28.12.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Pozdrawiam również Światełka w kuchni wyglądają super! Mam jednak pyt odnośnie podłogi, a mianowicie interesuje mnie utrzymanie czystości...często, że tak powiem "jeździsz na mopie"? Ten gres polerowany (chyba) jest piękny ale łatwy czy trudny w utrzymaniu? Najlepszego na Nowy Rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 28.12.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 hej, świeta, święta i po świętach co do gresu, jest ok. fakt, że okruchy sa widoczne lepiej na polerze niz na płytce w łatki. natomiast co dwa dni odkurzam z taka nasadka na parkiet i po sprawie, a 2 razy w tygodniu myje na mokro (nadal wyłazi kurz tyle ze nie jasny pył tylko kurz), a jak działa podłogówka , to nie wycieram do sucha i nie ma smug. gorzej jest w łazience na pietrze, tam sa płytki w paski i paseczki jasne i widac kazdy włos i włosek i pyłek. codziennie tam sprzatam. wiadomo jak corka cos wyleje lub pomaluje myje od razu ale zobaczymy na jak długo taki zwyczaj mi pozostanie a u Ciebie nie ma dziennika? załóż koniecznie, macie juz działkę? pozdrawiam, edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 28.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 działkę mamy:) wg nas jest cudna...niemalże w lesie, mieliśmy też mnóstwo brzózeki sosen na działce ale musieliśmy powycinać i teraz mamy jakieś....60sz takze zielono i kolorowo:) Może w końcu założę dziennik, narazie po prostu nie mam się czym chwalić, fundamenty dopiero urosną jak przyjdzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam, trafiłam tu z wątku arkesii, do której sama się przymierzam - wygląda po prostu rewelacyjnie! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 30.12.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Edyta,dziękuje za życzenia również życzę :http://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/m/631s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 30.12.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Famelia, dziękuję bardzo, dodam tylko, że nie impregnowane - po prostu zapomniałam gdybym teraz miała robić podłoge w salonie zrobiłabym go z arkesi a nie z drewna, niestety wylewki mielismy zbyt mokre i drewno sie kształci - korytkuje, wstaje, pekaja spoiny etc. z plytkami nie ma tego problemu. pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/o7rzjih591bzhjyj2ys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witaj Edytko, Nie wiem jak to się stało, że dopiero dziś trafiłam na twój dziennik. Bardzo podoba mi się twój dom i wnętrze. Zauważyłam nawet, ze kilka pomysłów miałyśmy takich samych U mnie w jadalni też czerwona kulla świeci Łazienka szaro-biała piękna - też taką chciałam, ale mąż się nie zgodził i jest...czerwono-brązowa Też ładna. Mam pytanie odnośnie lamp w dolnym korytarzu - te takie trzy kółka: czy pamiętasz model/firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 22.01.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 witam Cie w swoich progach bardzo mi miło, że tam myslisz, pije kawusie to od razu wstapię do Ciebie ciekawa jestem tej łazienki czerwono brazowej. mój małż też w zasadzie miał opory ale przedstawiłam go przed faktem dokonanym do rozładunku płytek hehe co do lamp są to lampy z castoramy firmy alfa, poszukam w fakturze to powiem Ci ile kosztowały. chyba 78 pln. bardzo fajnie sie je skreca i montowal mój małż wiec nic trudnego. polecam. lece juz do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dzięki, zajrzę do casto i poszukam A jeszcze jedna rzecz mnie interesuje: to siedzisko przy kominku - pufa?Jaka wielkość i z jakiej jest firmy? Potrzebuje dwie takie dla dzieci do pokoju "rozrywkowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 22.01.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 siedzisko kupione na allegro Futoyo pufa plus podnóżek gratis. puffa działa na mojego małego bąka rozluźniająco juz sama sobi eukłada czy to łózko, czy sofe czy fotel. bardzo polecam a jak masz problemy z kregosłupem działa magicznie. tutaj link do tego goscia co kupowałam od niego http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11509778 wykonanie super ze skóry łatwo się czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 23.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witam Ja też z pytankiem...co to są za płytki te w szarej łazience. Może była odpowiedź, ale nie znalazłam Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 24.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 jeszcze jeden piekny dom...och,kiedy ja sie zaczne urzadzac....mam pytanie dotyczace szafek w kuchni,poniewaz o ile mnie wzrok nie myli nie maja uchwytow...jak to sie sprawdza w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 24.01.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 witam także i Ciebie. te płytki mają swój temat we wnętrzach opoczno organza. bardzo go polecam jest tam dużo łazienek, można zaczerpnąć inspiracje all, pomysł ułożenia. a oto link http://forum.muratordom.pl/opoczno-organza,t154689.htm?highlight=organza jeżeli chodziło o dolną łazienke fajnie je sie kładzie, nie sa ciezkie w obróbce, mozaika jest droga ale warto sie przymierzyć do niej jest kilka rodzai. sama organza wystepuje w kilku kolorach. dla osób, które lubią miec porzadek sa łatwe w utrzymaniu czystości, białe maja takie poziome paski dekoracyjne widoczne pod katem i pod światło. szare sie fajnie myje i uwaga mają pasy, które musza łaczyć sie z nastepna płytką tez w ten sam deseń na białych tego nie wiedać aż tak bardzo. drugi raz tez zrobiłabym łazienkę z udziałem organzy. uwaga na panów w hurtowanich płytkowych, ja miałam tak ku uciesze duchowej Pan 1 :Heniek przyszedł ten orgazm juz ? Heniek: orgazm, jaki orgazm? Pan1: no ten z lublina na zamówienie Heniek: a. doszedł. pakować? ja:?!>..yyyy, tak. poprosze do bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts