kamykkamyk2 06.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Co myślicie o kupowaniu sadzonek roślin w donicach np. na allegro. Jest bardzo dużo ogłoszeń tego typu, jeżeli się kupuje kilka sadzonek to wychodzi taniej niż w sklepie, nawet wliczając przesyłkę. Tylko zastanawia mnie fakt , czy bez problemu się przyjmują. Czy ktoś z was kupował w ten sposób ?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Przyjmują się, ale nie od wszystkich sprzedawców warto kupować, bo niektóre sadzonki są tak marne i mikroskopijne, że bardzo długo trzeba czekać na efekty Nie można jednak generalizować - są sprzedawcy sprawdzeni, u których warto dokonać zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 06.02.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No właśnie, też mi się wydaje, że niektórzy są konkretni, gdyż mają po kilkanaście tysięcy pozytywnych komentarzy.A może polecacie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 07.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam, ja jesienią odważyłam sie kupić na allegro 13 drzewek owocowych, (to wprawdzie nie sadzonka w doniczce...ale jakiś pogląd na zakupy roślin przez internet jest:))podaję link do sprzedającego gdyby ktoś był zainteresowany-http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3950736Drzewka ładne, świetnie ukorzenione i dobrze zapakowane.Wiecej powiem wiosną jak wypuszczą listki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nie wiem, czy tutaj wolno robić taką reklamę sprzedawcom (jeśli to dopuszczalne, to niezły pomysł) Poza tym trzeba uważać, bo za chwilę mogą się pojawić sami sprzedawcy z własną reklamą, a udający forumowicza - to bardzo częste zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 07.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nie wiem, czy tutaj wolno robić taką reklamę sprzedawcom (jeśli to dopuszczalne, to niezły pomysł) Poza tym trzeba uważać, bo za chwilę mogą się pojawić sami sprzedawcy z własną reklamą, a udający forumowicza - to bardzo częste zjawisko No bez przesady!! Po pierwsze-skoro można na forum polecać sobie elektryka czy skład budowlany i nie jest to zabronione a nawet jest to wskazane- to zupełnie nie rozumiem dlaczego nie mogę polecić sprawdzonego sprzedawcy z allegro?? po drugie- wystraczy spojrzeć na stronę sprzedawcy nie narzeka na brak zainteresowania po trzecie- chyba taka była prośba "No właśnie, też mi się wydaje, że niektórzy są konkretni, gdyż mają po kilkanaście tysięcy pozytywnych komentarzy. A może polecacie kogoś?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 OK, w takim razie polecam kilku: paeonia_pl (piwonie, hosty, byliny) gumis2216 (rhododendrony, hosty) flash500 (róże) bogdan_w1(róże) grzdak (cudowne powojniki - clematisy) izabella1004 (piękne kłącza piwonii, lilii i liliowców) MULTIFIORI (cudowne powojniki - clematisy) Jestem pewna, że żaden z wymienionych sprzedawców Was nie zawiedzie Wielokrotnie kupowałam rośliny u tych sprzedawców i zawsze jestem w pełni usatysfakcjonowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 07.02.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 I o to chodziło, jak ktoś ma sprawdzonych sprzedawców to proszę pisać, niech każdy skorzysta.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka27 13.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Fajny pomysł i dobrze , ze krystalizuje się lista uczciwych na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 13.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Fajny pomysł i dobrze , ze krystalizuje się lista uczciwych na allegro Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 13.02.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 sprzedawca smal - trawy ozdobne benek195 - cebule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 13.02.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 WitamWłaśnie zakupiłem kilka sadzonek z allegro, dzisiaj przyszły, z tego co mogę teraz stwierdzić to to, że były dobrze zapakowane,wszystko zgodne z opisem. A teraz czekamy do wiosny i zobaczymy, tak jak mówił przedmówca, jak wypuszczą listki.Mogę polecić : sprzedawca Ryszard-Majewski - kwiaty, krzewy, drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 14.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ja mogę zarekomendować pana Bogdana - bogdan_w1. Zamówiłam u niego róże, dotarły piękne, zdrowe sadzonki, czekaja teraz w torfie w piwnicy. Spodobała mi się takze oferta osoby o nicku Peonia4 - korci mnie, aby coś u niej zamówić, bo ma fajne byliny, o które u nas cieżko w ogrodniczych, pewnie na wiosne sobie ściągnę żeleźniaka i taką ładną wiązówkę, chociaż drogo ma... aha, i jeszcze kilka róznych odmian bodziszków, aż miło popatrzeć Jeszcze zdarzyło mi sie kupować w sklepiku internetowym http://www.sadzonki.abc24.pl/ - również nie rozczarowałam się, ładne, zdrowe i super zapakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts