iras4 06.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mam pytanie jutro mam zamiar podpisac umowe z ekipa i nie zbyt orientuje sie jakie mam wpisac w umowie oprocentowanie kary umownej od danej kwoty za opoznienia etapow robot, za opoznienia w placeniu faktury i za odstapienie od umowy z obu stron?? Czy ma ktos z was pojecie o tym, nie mam kogo sie poradzic, a jest to wazne. iras4[/b][/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pit_er 08.02.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mam pytanie jutro mam zamiar podpisac umowe z ekipa i nie zbyt orientuje sie jakie mam wpisac w umowie oprocentowanie kary umownej od danej kwoty za opoznienia etapow robot, Kwestia umowna za zgodą obu stron w dniu podpisania umowy np. 1% za dzień zwłoki. ____________________________________________ Aktualna cena 1 m2 powierzchni użytkowej Interaktywne formularze VZM-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pol_Paweł 12.02.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Za opóźnienie w zapłacie 9należności z f-ry) nie można skutecznie zastrzec i wyegzekować kary umownej. Proponuję odsetki umowne do ustawowego maksimumPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts