Dudniczenko 04.08.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 weekend ze starszym synem nocowałem w nowym domku pogoda dopisała i w sobotę cały dzień robiśmy porządki w niedzielę rano na jagodzianki poszliśmy nad zalew a potem na plażę i nura do wody za tydzień powtórka tyle, że już całą rodzinką jestem baaaaaaaardzo happy !!! automatyka kotła węglowego nawet w tak upalne dni chodzi jak na razie rewelacyjnie przy praktycznie zerowym poborze ciepła (ogrzewałem tylko bojler i podłogę w łazience aby miała 22) kocioł 25kW na wysokokalorycznym miale chodził bez problemu na temperaturze 70 jeżeli chcecie mieć komfortowe ogrzewanie kotłem węglowym to nie rezygnujcie z automatyki sterowania zaworem 4D !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 04.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 mam pytanko do tych co podnosili dach , czyli chyba do wszystkich --- CZY TRZEBA ZROBIC WIECIEC , CZY MOZNA TYLKO PODMUROWKE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 04.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 można chyba i tak i takw tym temacie musi się wypowiedzieć Twój kierownik, bo to on bierze odpowiedzialność za to aby dach nie pofrunął na działkę sąsiada mój kierownik z upr. konstruktora zgodził się na podmurówkę bez wieńca ale jest sporo słupków zbrojonych (więcej na zdjęciach)górale też mówili, że będzie ok jak zrobisz wieniec to będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 04.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 DILER , AGNIESZKAKUSI I FAZER wypowiedzcie sie prosze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAZER 04.08.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam!-Częstochowianka, koszty wieńca są znikome przy pozostałych kosztach budowy i proponuje go zrobić. Ja wieniec zrobiłem. W Polsce mamy coraz więcej anomalii pogodowych to i po co masz szukać dachu pod Jasną Górą.pozdrawiamFazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 04.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 aż strach pomyśleć jak ten daszek szybuje na Jasną Górękoniecznie wieniec !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 04.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 postaniowione - robimy wieniec !!!.. a kto z was powieksza okno w lazience z lewej strony ( tej co ma 4.9 ) mmm łazienka z tym okienkiem co jest w projekcie strasznie mnie dołuje , w ogole sama lazienka tez ! jak w bloku .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K.Och. 04.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Hejka Forumowicze czy Ktoś podpowie mi ile cegieł klinkierowych potrzebnych jest na obmurowanie 3 kominów? Mam na myśli to, co wystaje ponad połać dachową, ponieważ to czego nie widać obmurowane będzie cegłą zwykłą. Niezmiennie serdeczne pozdrowionka dla wszystkich budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.08.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 częstochowianka, ja osobiście nie wyobrażam sobie takich małych okien. Mamy w pralni, spiżarce i kotłowni, ale w łazience dla mnie koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 05.08.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 łazienka z tym okienkiem co jest w projekcie strasznie mnie dołuje , w ogole sama lazienka tez ! jak w bloku .. to jest "łazienka" podręczna np dla gości a prawdziwą łazienkę tak z 15m2 robisz na górze trudno mi sobie wyobrazić większe okno w tak małej łazience ale to oczywiście kwestia gustu ja mam to okno akurat od wschodu i pomimo tego, że kafelki są beżowe łazienka jest bardzo słoneczna gdybym dawał większy otwór to ze względów intymnych raczej zdecydowałbym się na luksfery budujesz dla siebie i zrobisz jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 05.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 AGNIESZKAKUSI - POWIEKSZALAS OKNO W KIBELKU , TYM Z LEWEJ STRONY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apoloniaam 10.08.2008 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 AGNIESZKAKUSI - POWIEKSZALAS OKNO W KIBELKU , TYM Z LEWEJ STRONY ? MY ZROBILIŚMY WSZĘDZIE DUŻE OKNA - TAM GDZIE BYŁY MAŁE W ŁAZIENKACH SĄ DUŻE, DO TEGO Z GARAŻU ZROBILIŚMY KUCHNIE Z TRZEMA DUŻYMI OKNAMI. mAŁE ZOSTAŁY TYLKO W KOTŁOWNI... RZECZYWIŚCIE ŁAZIENKI NIE SĄ DUŻE ALE DUŻE OKNO TO NIEWĄTPLIWIE ZALETA - OCZYWIŚCIE PRZY SPRAWNYM REKUPERATORZE I ŻALUZJACH. JEST CUDOWNIE JASNO. DZISIAJ ZROBIĘ AKTUALNE ZDJĘCIA I POSTARAM SIĘ JE WKLEIĆ. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.08.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 my wszędzie mamy okna 110x180 i nie wyobrażam sobie łazienki z małym oknem. Jest akurat na d wanną. Jeśli mam ochotę poleżeć w wannie to idę do małej łazienki i relaksuję się patrząc na las.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 11.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 nie wiem jak będę z tym żył ale mam nadzieję, że depra mnie nie dopadanie w łazience z tym małym oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 11.08.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ja powiekszane okna mam tez tam gdzie kotłownia jest projektowo ,a kotłownie bede miec w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dudniczenko, spokojnie... Zreszta o ile pamiętam w kotłowni tez mamy większe 80x80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 11.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Kolejna m14a formalnie zakończona!Trzymam za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAZER 13.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gratulacje Dudniczenko-zrobiłeś kawał dobrej roboty, więc wkrótce przeprowadzka?PozdrawiamFazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bukalka 13.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dudniczenko wielkie gratulacje!!! W zawrotnym tempie wybudowałeś i wykończyłeś swój dom.To cóż teraz pożyczyć tylko miłego mieszkania i czekamy na fotki bo w albumie z wykończeniówki pustka...Pzdr Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 14.08.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 napisałem, że formalnie budowa zakończona tzn papiery z wszystkimi odbiorami złożone do końca sierpnia musiałem w banku taki dokument złożyć aby przejść na niższą marżę co do zdjęć ze środka to nie ma co kusić losu PS jeżeli wszystko pójdzie pomyślnie to w listopadzie powiększy mi się rodzinka tym razem o bokserka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts