Dudniczenko 21.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 bukalka a co u Ciebie słychać?stan surowy to najciekawszy etapwszytko rośnie w zawrotnym tempie więc poprosimy o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 21.08.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Fazer z uwagi na "bliźniaczą" instalację ogrzewania podzielę się moimi ostatnimi przemyśleniamiadam_mk z forum pomógł mi zrobić gwc pod domem i teraz w juwencie chcę zamówić podwójną nagrzewnicę/chłodnicęjedna do gwc na glikol o temp. 8 a druga do dogrzewania powietrza na wodę z kotła o temp 80planuję aby podłogówka stale ogrzewała pomieszczania tylko do temp nocnych np 20 i zapewniała w domu efekt ciepłej podłogiza szybkie podniesienie temp do temp dziennej do np 22-23 będzie odpowiedzialna nagrzewnica wodna 3-4kW połączona z wentylacją mechanicznąaby układ rozumiał kiedy ma być temp dzienna a kiedy nocna można to w prosty sposób połączyć z czujkami ruchu od alarmu (tak samo z cyrkulacją wody etc)oczywiście bez nadzoru adama_mk się nie obędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 21.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 mała promocja jeżeli ktoś będzie przejazdem to zapraszam na imprezę lokalną http://www.imielin.pl/img/kultura/dnix.jpg http://lh6.ggpht.com/dudniczenko/SK1M_1M1FjI/AAAAAAAABic/4_LIx0kAzTA/s400/Schowek01.jpg PS dzisiaj zapisałem syna do nowej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAZER 22.08.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam!- Dudniczenko na tym etapie z gwc miałbym problem ponieważ nie mam nic przygotowane wcześniej i prowadzenie instalacji spowodowałoby uszkodzenie elewacji lub zrobionych podłóg w pomieszczeniach technicznych. Zastanawiałem się raczej nad solarem ale na razie nie mam zbędnej kasy żeby go zainstalować.PozdrawiamFazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 26.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 czy a grupa jeszcze istnieje czy przenieśliście się pod inny adres, o którym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.08.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 istnieje, istnieje...jest w trakcie rycia działki i przygotowywania jej (po raz drugi ) pod trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diler 26.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja tez jestem tylko ostatnio byłem bez neta.Robię kuchnię i łazienki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 27.08.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 DILER - czemu masz takiego nicka ??? )) dilowałes czy pozostałosc po szkole ? )) ZAWSZE MNIE TO NURTOWALO HEHHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 27.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Robię kuchnię i łazienki.Pozdrawiam. Diler jaki masz pomysł na kuchnię tzn na ten ciąg mebli wzdłuż ściany od garażu? Jakiś projekt? Agnieszka ja kiedyś myślałem nad gotową darnią ale nie wiem jak to finansowo wychodzi. Temat ogródka zasadniczo dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 28.08.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzięki Diler za projekcik kuchni. Praktycznie nic nie trzeba w nim zmieniać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 30.08.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 mój pierwszy post z nowego domku PS bardzo polecam WI-FI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 05.09.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ale czad, sam ze sobą rozmawiam Diler moja wizja kuchni jest taka: http://lh3.ggpht.com/dudniczenko/SMD_0f8JyNI/AAAAAAAABt4/h3k8yeT2NLI/s400/DUDNICZENKO%20TOMEK%2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bukalka 05.09.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Dudniczenko pisz,pisz ja Cię cały czas czytam, tylko z pisaniem coś u mnie ostatnio kiepsko.My pomału pomału wykańczamy łazienka po prawej stronie wykończona jest już całkowicie i pokoik pomalowany,teraz bawimy się z podłogą w salonie.Nie to co Ty już odliczasz dni do przeprowadzki.A gdzie fotki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 07.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Burmistrz Imielina zorganizował kolejne zawody kolarskie Młody w ramach integracji ze społecznością lokalną wystartował w najmłodszej grupie na starym składaku i bardzo mile mnie zaskoczył z młodszym dzielnie kibicującym braciszkiem http://lh4.ggpht.com/dudniczenko/SMQA3yhEfQI/AAAAAAAABuw/RHJ056bhBBE/s288/Obraz%200223.jpg z lewej nasz operatywny Burmistrz (to już chyba jego 4 kadencja) http://lh5.ggpht.com/dudniczenko/SMQA5uI-LPI/AAAAAAAABu4/kmFliUzKO5k/s288/Obraz%200226.jpg PS zapasy węgla na zimę zmagazynowane w workach w kotłowni teraz jestem jeszcze bardziej zmotywowany do wykonania podajnika węglowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diler 07.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dudniczenko gratuluje dzielnego potomka.Burmistrz Imielina już się chyba cieszy z nowych wyborców. Jeśli chodzi o kuchnię to zauważyłem plagiat.musisz postawić grilla ze skrzynką piwa za mój projekt. Każdy sąd przyzna mi rację.Jutro zaczynamy skladać kuchnię więc zamieszczę foki i każdy bedzie mógł ocenić podobieństwo projektu.Ale nie jestem zazdrosny a raczej dumny że projekt jest dobry. Może w końcu pokażesz chatę z zewnątrz. U mnie również jutro zaczynamy ocieplenie.Schody też.Będę miał co wam pokazać.Ubikacja od strony garażu gotowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 macie po jednym oknie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 08.09.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Jeśli chodzi o kuchnię to zauważyłem plagiat.musisz postawić grilla ze skrzynką piwa za mój projekt. prawie podobne http://lh6.ggpht.com/dudniczenko/SMTAHvdrWlI/AAAAAAAABv4/9DlIXg7B-9U/s288/kuchnia.jpg tak na marginesie zdecydowałem się na kuchnię gazową (płytę) na butlę za kilka lat jak indukcyjne potanieją wraz ze specjalnymi garnkami to zmienię agnieszka mamy z Dilerem po jednym oknie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ale dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K.Och. 08.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 No właśnie... dlaczego? My zdecydowaliśmy się na dwa okna, czyli tak jak w projekcie, natomiast tylko jedno z nich będzie otwierane. Superowe macie te kuchnie chłopaki A ja przed zimą raczej tylko nakryję i wstawię okienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudniczenko 08.09.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dziewczyny co Wy z tymi oknami ???oczywiście, że są dwa tak jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts