Jodełka 29.11.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Melduje się Zaglądam tu ciekawa co u Was. Sama nie mam zbyt wiele do pisania, bo u mnie bez zmian - czekam na PNB, w tym temacie wciąż cisza:(. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 30.11.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 u nas postój bo w pon mielismy tynkowac ale niestety mrozy zbyt wielkie i czekamy na lepszą pogodę ponoc w przyszłym tygodniu ma przyjsć odwilż ale kto to moze wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 30.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 My czekamy na majstrów od sufitów. Niestety nie ma już mowy, żeby przeprowadzić się jeszcze w starym roku ;( pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 01.12.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 anulka nie przejmuj sie - moim zdaniem i tak wam szybko idzie ta budowa przynajmniej macie juz tynki wewn . a ile wam jeszcze zostało do skończenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 01.12.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 amyF, jak zrobią sufity, to już tylko kładziemy podłogi i malujemy. Wtedy można zacząć łazienkę, zamontować sanitariaty i ja bym sie wprowadzała Acha, jeszcze piec podłączyć, bo zima - to mają zrobic jutro. Tak więc, już prawie, prawie, a tu przestój. Żeby się przenieść chciałabym mieć kuchnię, małą łazienkę, salon i sypialnię. Wtedy mąż bedzie mógł kończyć pomalutku, będąc już na miejscu. Jak macie sprawną ekipę, to tynki idą szybciutko - my mielismy sprawna inaczej - pili, gubili się na kilka dni, tynkowali po oknach i przez okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 02.12.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no to faktycznie końcóweczke macie ekipa od tynków ponoc dośc szybka - robimy maszynowe - i stwierdzili ze w tydzien machną spokojnie ale dzisiaj mają przyjechac a ja niewiem czy dojadą bo u nas w wielkopolsce jest tragedia pogodowa - zasypane wszystko a do tego tak wieje ze z pól śnieg wpada na droge i nie ma jak przejechać a my budujemy na wsi wiec tam to jeszcze gorzej niz w poznaniu .... strach sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 03.12.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 amyF my też mamy maszynowe, ale oby ta Wasza ekipa była w porządku. Dziś weszli fachowcy od sufitów, więc w końcu mały krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.12.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Ania, nie wariuj;) Przeprowadzka na zime to najgorsza możliwa rzecz. Dom nie wysuszony, mnóstwo wilgoci....kończcie na spokojnie i przeprowadzka na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 03.12.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Aga, ja wiem, ale już bym chciała... Plączemy się na 32 m pomiedzy kartonami, stosami gratów i psem wilczurem... Pewnie będzie wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 09.12.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Hej, może mnie poratujecie. Na dniach wybieram się do banku (jutro mam odebrać PNB). Muszę przynieść przykładowy kosztorys. Mój hipotetyczny wykonawca jeszcze się nie urzeczywistnił więc liczę na Wasza pomoc. Jeżeli moglibyście wysłać mi na maila ([email protected]) Wasz kosztorys, chociaż zarys będę bardzo wdzięczna Wygrzebałam z naszego forum kilka przykładów ale są one sprzed 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 09.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Akcja odwołana. Znalazłam kogoś kto pomoże mi się z tym kosztorysem uporać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 12.12.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ludziska nie śpijcie! Nie wierzę, że juz wszystkie panie pognały sprzatac na święta. Chyba , że kogoś zasypało.... My nadal działamy. Weszli panowie od sufitów. Tylko, że teraz, pierwszy raz nie mamy założonego terminu przeprowadzki. Tak na spokojnie, chyba lepiej... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 12.12.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Anulkawj pierwszy raz jestem na Twojej galerii i szykuje się bardzo fajny domek:) Na spokojnie lepiej-racja, ale tak to się ciągnie i ciągnie.. Mi się udało i święta spędzę w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 13.12.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 skończylismy tynki w sobote !!!!!!!!!!!!! domek zupełnie inaczej teraz wygląda i znowu nie moge sie doczekać przeprowadzki... i faktycznie zasypało nas tak ze mezulek musiał koparką odśnieżac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 14.12.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Gratuluję przeprowadzek! A my dopiero na początku drogi. Ale wytrwale do celu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 15.12.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Bad, nie przejmuj się. Jak ruszycie, to z kopyta. Mury najszybciej idą, więc będzie już można cieszyć oko. Moi rodzice budowali się 16 lat, więc ten rok lub dwa jak w naszych przypadkach, to chwilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 15.12.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) A później jak w "Alternatywy 4" : "Tak, tak Panie Kierka - 30 lat jak z bicza strzelił" Wybraliśmy wykonawcę fundamentów - jak się sprawdzi będzie budował też resztę. Walka z bankami w toku... Pozdrawiam wszystkich budujących Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Bad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordon 29.12.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam, Jestem nowy i zainteresowany m14a . Proszę podajcie mi wymiary salonu długość, szerokość oraz jakie proponujecie rozstawienie mebli w tym pomieszczeniu,, gdzie TV? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 30.12.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Nordon, już kiedyś podpytywałam o umeblowanie salomu - wcześniej jest ten post. My będziemy mieli z jednej strony (przy jednym oknie) 2 sofy i ławę, po przeciwnej stół i krzesła - wersja rodzinno - imprezowa. Kiedyś myslałam o narożniku zamiast sof, ale tak chyba będzie wygodniej. Wymiary dopiszę, jak mąż sie pojawi - on pamięta takie sprawy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 31.12.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 ]http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-EL6LTJQM.jpg Szampańskiej zabawy Sylwestrowej i lepszego 2011 roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts