Bad 31.12.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Oby Nowy Rok przyniósł spełnienie Waszych marzeń (i naszych też )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 03.01.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 troche spóźniona ale tez wam zycze duzo dobrego w Nowym Roku!!!! przede wszystkich przeprowadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 amyF, co zerkam na Twój avatar to myślę, że coś sie pokręciło w moim profilu i mój sam się zmienił na taki, jaki miałam na początku na forum:)A tak na marginesie chciałam się trochę zareklamować. Oprócz okien pcv sprzedajemy drzwi (zewnętrzne i wewnętrzne) i okna z drewna. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 11.01.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 agnieszko - czyli innymi słowy mamy dobre gusty odnosnie awataru choc szczerze to twoja córunia (jak sądze) jest przesliczna na tym zdjęciu ondosnie okien i drzwi zewnętrznych to juz mamy wiec szkoda ze wczesniej sie nie odezwałas...ale drzwi wewn jescze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 11.01.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Agnieszka, my też już mamy, ale polecimy Was znajomym Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 12.01.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 halo halo? mrozy juz puscily więc odzywać sie prosze co tam na budowach słychac !!! anulko - czy masz salon taki jak w projekcie? bo zaczełam sie zastanawiać nad ustawieniem mebli w salonie i nie mogę sobie wyobrazić gdzie dokładnie pod scianą chcesz dać sofy? u nas sprawy sie skomplikowały bo w salonie będą schody kręcone (na ścianie od kuchni) i zajmą trochę miejsca, bo pierwotny plan zakładał: - na środku: sofa (bokiem do kominka) mały stolik i dwa fotele (ale takie małe ) - przy ścianie od kuchni stół z krzesłami no i teraz niewiem czy wogole mi sie gdzies zmiesci ten stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 12.01.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 amyF, ale my mamy M14 - bez a, czyli nie ma schodów. Salon taki jak w projekcie - na wprost od wejścia będa 2 sofy (jedna pod ścianą - 3 ososbowa, ława i po przeciwnej stronie sofa 2 osobowa, albo dwie sofy inaczej- większa pod ścianą, mniejsza tyłem do wejścia z przedpokoju - układ w literę L). Na drugiej scanie - koło kuchi - stół z krzesłami. Trudno mi powiedzieć, jak to w relau wyjdzie, bo mamy jedynie ten biedny stół i ławę U nas juz skończyli ocieplac dach, mamy sufity i teraz mąż walczy w kotłowni, żeby za chwilę uruchomić piec. Z dziwactw okołobudowlanych - wczoraj na naszej ulicy 2 gówniarzy napadło i mocno pobiło babkę. Uciekli przez naszą działkę. Chyba zaczynam się bać, że ta miejscówka nie jest taka miła i spokojna. Dobrze, że nasz pies to "mordulec". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 z czystym sumieniem naprawdę polecam. amyF, dziękuję za córkę A to Ty w końcu budujesz M14 czy M14A? Ania, wariaci wszędzie się zdarzają, niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 12.01.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 buduje m14 bez a, tylko ze salon mam pociągniety pod sam dach,a nad kuchnią wyszła antresola bo podnieslismy kat dachu no i schody będa po to zeby na góre sie dostac antresola wyszła w trakcie budowy i nie bralismy wczesniej pod uwage ze schody będą potrzebne i budowalismy zgodnie z projektem dlatego wypadlo ze beda w salonie... anulka a gdzie bedziesz miala tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2011 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 aaaa no teraz rozumiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 13.01.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 amyF, antresola... pozazdrościć! Tv będzie w małym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 17.01.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 mi tez sie strasznie podoba antresola w szczególnosci ze zawsze chciałam miec jakis kącik dla siebie do czytania przy braku tv w salonie to twój układ jest idealny - jednak my juz poprowadzilismy instalacje pod tv w salonie no i póki co stół z krzesłami nie ma gdzie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.01.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 z tego powodu kominek przesunęliśmy na ścianę od kuchni i nie mamy zewnętrznego, a tam gdzie w projekcie są balkony i kominek, jest duża witryna (2300x1800), pod którą stoi stół, a po bokach dwa balkony jednoskrzydłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 18.01.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 wiem wiem agnieszko - twoj domek mam przestudiowany - tak jak to forum zresztą ... i podoba mi sie twoje rozwiązanie ale u nas wszystko by grało gdyby nie te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barb 26.01.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników M14 i M14a . Przeczytałam prawie wszystkie wpisyi jestem w szoku, trafiłam na grupę ekspertów budowlanych a ja laik absolutny. Zanim pozwolicie zadawać pytania chciałabym nawiązać kontakt z kimś kto buduje lub wybudował podobny domek w okolicach Radomia. Mam zamiar roz[począć wiosną M14a o ile głowa nie pęknie mi od niewiadomych. Tymczasem czekam na warunki zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 26.01.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witaj w klubie. Z tego co kojarzę w okolicach Radomia jest nas dwoje. Ja i melpuławianka. Gdbyś miała jakieś pytania służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barb 26.01.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cieszę się Mikołaju.Witam. Pytań mam wiele. Intrygują mnie korytarzyki przy łazienkach. {muszę dostosować dom do potrzeb męża na wózku inwalidzkim.}, czy nie są zbyt ciasne na manewry wózkiem, czy wjadę swobodnie wózkiem do kuchni, z garażu ma być pokój męża. Tymczasem poczytam o Twoim domku, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 26.01.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Hhmy, nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale wydaje mi się, że wózek się zmieści. Poruszanie się po kuchni też nie będzie stanowiło problemu. Aby jednak było jeszcze łatwiej, możesz zrobić tak jak my. Zamiast schodów betonowych, będą może kiedyś kręcone. W tej chwili jest tylko dziura w stropie. My również zamiast garażu mamy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barb 26.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 chyba kręcona nie, chociaż bardzo mi się podobają. Jak wobec tego wygląda spiżarka.Robię sporo przetworów( takie skrzywienie) martwię sie gdzie ja to upchnę. Wciąż szukam miejsca. Czy masz jakieś sprawdzone ekipy.Wprawdzie przeprowadziłam wstępne rozmowy, ale może masz jakiś super speców.Czy budujesz w samym mieście. Ja 15 km od obecnego domu, na wsi na swojej działce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buziaa 26.01.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witajcie, my jesteśmy na etapie wybierania projektu i nie ukrywam, że zaczynam się przekonywać do tego! amyF czy jest szansa, abyś wrzuciła zdjęcia domku z zewnątrz jak zmienił się dach poprzez wybudowanie tej antresoli oraz zdjęć samej atresoli? Zawsze marzyliśmy o czymś takim, może uda się zrealizować plany? Ja również jestem z Radomia, a domek będziemy budować w Zakrzewie, Mikołaj można wiedzieć gdzie Twój domek stoi? No i czy ewentualnie kiedyś będzie można podjechać i go obejrzeć? Obejrzenie domku na żywo, pewnie ułatwiłoby nam decyzję Barb, a Ty gdzie się budujesz? Miło będzie mieć w pobliżu zwolenników tego projektu! Pozdrawiam Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts