Bad 05.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Pochwalę się początkami murów: http://images46.fotosik.pl/795/08217d4d57412daamed.jpg http://images47.fotosik.pl/847/c1717ba5473ac97amed.jpg Oby pogoda utrzymała się jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 06.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Mam pytanie dotyczące przejścia między holem a kuchnią. Czy zostawialiście je tak jak w projekcie, czy też wejście do kuchni jest tylko od strony salonu? Moja żona ma dylemat i nie może spać po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 07.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Mamy zupełnie otwartą przestrzeń pomiedzy kuchnią i salonem. Wkrótce stanie niewysoki murek, który bedzie to oddzielał. Wejscia mamy dwa - uważam, ze tak lepiej. Z zakupami mozna bedzie prosto wkroczyc do kuchni, bez zwiedania salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 08.05.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź . Chyba też zostawimy wejście z holu do kuchni ale woleliśmy się upewnić. A teraz kolejne z serii pytań: Czy wysokość pomieszczeń macie taką jak w projekcie (2.87) czy ją zmienialiście? Wiąże się to też z wysokością okien, które w projekcie są dosyć wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 08.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Nam wyszło 2.70, ale okna mamy zupelnie zmienione. Wyżej - na maksa jakieś 4,50 jest w salonie - tam sufit jest do samego dachu - nam bardzo sie to podoba. Pomieszczenie bardzo zyskało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 09.05.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 bad - zostawcie wejscie do kuchni od korytarzyka bo tak jak napisala anulka - to wygodniejsze jest np. z zakupami:) odnosnie wysokosci to my zalujemy ze nie podnieslismy domku o jeden pustak bo podnieslismy okna od posadzki o 80 cm (klasyczny wymiar grzejnikow) i musielismy przez to zmniejszyć wysokosć okien bo jeszcze miejsce na rolety bylo potrzebne (o czym zapomnialam w ferworze walki my tez mamy salon pociagnięty do samej góry anulka o jakie masz lampy w salonie? bo ja mam problem z oswietleniem bo nie chce klasycznego żyrandola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 09.05.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dzięki anulkawj i amyF - zawsze można na Was liczyć . Zostawiamy wysokość pomieszczeń jak w projekcie (czyli około 2.90). Pewnie jeszcze skorzystamy z porady bardziej doświadczonych w budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 09.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Doświadczenie przychodzi zwylke po czasie )) Jakby coś, proszę pisz. Lamp jeszcze nie mamy - dziś skończyłam malować salon. Na jednej scianie bedą dwa kinkiety, natomiast wisząca bedzie jedna nad stołem. W miom dzienniku są te lampy, tylko nie wiem, czy ten sam styl Ci odpowiada. Zawsze mozesz zerknąć i zrobić po swojemu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 11.05.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Cześć! No i zaczęło sie! Wczoraj koparka ruszyła do pracy:) Po tej całej papierologii, szukaniu ekipy i innych czynnościach doskonale Wam zapewne znanych w końcu nasze starania staja się widoczne, mozna powiedziec namacalne:) Trzymajcie kciuki:)Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 11.05.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Trzymamy kciuki Jodełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 16.05.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dziura wykopana, zbrojenie zrobione, beton w środę. Poza tym złodzieje dorwali sie do naszego garażu i ukradli nowiusieńki agregat a żeby im sie przydał to zwineli jeszcze dwa kanistry benzyny:( Ale to już przełknelismy i ruszamy dalej:) Dzięki za kciuki Bad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 16.05.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Jodełka, niech ich szlag!!! Oby to była wasza pierwsza i ostatnia kradzież - OBY!!! POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 16.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Plaga złodziejstwa jest wszechobecna - współczuję. Cholerni złodzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 17.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dziekuję za wsparcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 18.05.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 jodelko - giry z d... powyrywac tym zlodziejom dochodze do wniosku ze powinnismy cofnąc sie do czasów sredniowiecza - za kradzież obcięcie ręki !!!!napewno zmniejszylaby sie liczba kradziezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 18.05.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 jodelko - giry z d... powyrywac tym zlodziejom dochodze do wniosku ze powinnismy cofnąc sie do czasów sredniowiecza - za kradzież obcięcie ręki !!!! napewno zmniejszylaby sie liczba kradziezy I rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evilser 19.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Dziekuję za wsparcie:) wracając do spotkania i obejrzenia domku w realu - mam czas w tą niedzielę tak pod wieczór.....telefon kontaktowy 882-403-279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elofura 23.05.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Moi drodzy użytkownicy M14a:) Jestem na etapie wyboru odbudowy kominka. Bardzo bym prosił o jakieś zdjęcia jak Wy , rozwiązaliście ten problem. Ja jakoś nie mam weny jak można zmieścić miedzy drzwiami od tarasu fajna funkcjonalna obudowę kominka. Pozdrawiam budujących M14aRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 23.05.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Moi drodzy użytkownicy M14a:) Jestem na etapie wyboru odbudowy kominka. Bardzo bym prosił o jakieś zdjęcia jak Wy , rozwiązaliście ten problem. Ja jakoś nie mam weny jak można zmieścić miedzy drzwiami od tarasu fajna funkcjonalna obudowę kominka. Pozdrawiam budujących M14a Rafał My kupiliśmy koze jotula, ale ty masz chyba pomysł na duży, klasyczny kominek http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-4SO87FHH-1.jpg link do strony http://www.jotul.com/pl/wwwjotulpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jodełka 24.05.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 wracając do spotkania i obejrzenia domku w realu - mam czas w tą niedzielę tak pod wieczór.....telefon kontaktowy 882-403-279 Dziękuję za przyjęcie nas u siebie:) Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts