oorbus 07.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Małgosia, to ZOSO to twoje? Moja firma nazywa się ZOSO - na cześć Page'a pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 mój grzebie na forum ale kolejek-takie hobby od dzieciństwa .Dobrze ze za dupami sie nie oglądał w piaskownicy,bo było by teraz cięzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.02.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 jestem żoną wiem swoje i ... moje racje zawsze wygrywają mogę do was dołączyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 amalfi Ty tu nie narzekaj, tylko ucz się jak dobrze wytresować męża , taki dobrze wytresowany, to nawet nie marudzi na forum, bo loguje się tylko pod nadzorem W ogóle sie nie loguje, bo nie ma czasu mój też tak wytresowany czasu nie ma na głupoty mój na szczęście ma awersję do internetu, więc nie grzebie nigdzie, mogę pisać co mi się podoba podobnie za to ja za dwójkę nas nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 mój grzebie na forum ale kolejek-takie hobby od dzieciństwa .Dobrze ze za dupami sie nie oglądał w piaskownicy,bo było by teraz cięzko ... no nie mów ... w doktora się nie bawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No własnie - i to jest problem. Ja swojego nie zamienię , choć ma kilka wad. A ja mam własną opinię - wiem swoje Nefcia, chyba mamy tego samego chłopa Mój jest niezastępowalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no a w ogóle to po co zamieniać, skoro oni wszyscy ogólnie rzecz biorąc .... tacy sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Raczej pożytek: pozmywa ugotuje posprząta zrobi zakupy wyjdzie z psem w deszcz .... i kocie kupy z kuwety posprzata 3 x dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 u mnie ..budowa=maz...maz=wykonczeniowka...wykonczeniowka=kasa..kasa=budowa....i wygoda ze fachowca nie szukam.....ale czasami mna manipuluje i mowi ..tego nie mozna a tamtego tez nie..a ja ufam bezgranicznie..a teraz jest forum i juz nie moze krecic hihihihihihih..bo wie ze doczytam i bedzie klops .... dobrze, że mój na forum nie siedzi u mnie mąż zajmuje się budową, zajmie się wykończeniówką kasą zajmuję się JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No ładne rzeczy tutaj panie wypisują!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No ładne rzeczy tutaj panie wypisują!!!! no nie ma jednak jak to, że pan nas tu odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No ładne rzeczy tutaj panie wypisują!!!! no nie ma jednak jak to, że pan nas tu odwiedza Coś czułem, że jest łamane męski prawo i trzeba monitorować ten temat i w razie co to: zdecydowanie reagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w jaki sposób będziesz reagować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w jaki sposób będziesz reagować? Przełoże przez kolano i dam klapsa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w jaki sposób będziesz reagować? Przełoże przez kolano i dam klapsa......... nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w jaki sposób będziesz reagować? Przełoże przez kolano i dam klapsa......... nierealne ...za grosz erotycznej wyobraźni.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w jaki sposób będziesz reagować? Przełoże przez kolano i dam klapsa......... nierealne ...za grosz erotycznej wyobraźni.......... wyobraźnię tą mam i to dużo mąż nie narzeka, no i ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w jaki sposób będziesz reagować? Przełoże przez kolano i dam klapsa......... nierealne ...za grosz erotycznej wyobraźni.......... wyobraźnię tą mam i to dużo mąż nie narzeka, no i ja też nie Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w jaki sposób będziesz reagować? Przełoże przez kolano i dam klapsa......... nierealne ...za grosz erotycznej wyobraźni.......... wyobraźnię tą mam i to dużo mąż nie narzeka, no i ja też nie Szczęściara a ty narzekasz? czy żona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts