stukpuk 08.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a w jaki sposób będziesz reagować? Przełoże przez kolano i dam klapsa......... nierealne ...za grosz erotycznej wyobraźni.......... wyobraźnię tą mam i to dużo mąż nie narzeka, no i ja też nie Szczęściara a ty narzekasz? czy żona? Ważne. że sąsiadka zadowolona..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 hmmmm muszę się zastanowić, jaką sąsiadkę będzie miał mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 hmmmm muszę się zastanowić, jaką sąsiadkę będzie miał mój mąż Łatwo ją rozpoznasz po zadowolonej minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 hmmmm muszę się zastanowić, jaką sąsiadkę będzie miał mój mąż Łatwo ją rozpoznasz po zadowolonej minie hihihihi sąsiadka koło naszego budowanego domu nie ma zadowolonej miny więc rozumiem, że nie dała rady do końca poznac mego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 hmmmm muszę się zastanowić, jaką sąsiadkę będzie miał mój mąż Łatwo ją rozpoznasz po zadowolonej minie hihihihi sąsiadka koło naszego budowanego domu nie ma zadowolonej miny więc rozumiem, że nie dała rady do końca poznac mego męża Wszystko przed wami kochani, wszystko przed wami.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 hmmmm muszę się zastanowić, jaką sąsiadkę będzie miał mój mąż Łatwo ją rozpoznasz po zadowolonej minie hihihihi sąsiadka koło naszego budowanego domu nie ma zadowolonej miny więc rozumiem, że nie dała rady do końca poznac mego męża Wszystko przed wami kochani, wszystko przed wami.......... bardzo śmieszne niech spróbuje tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 hmmmm muszę się zastanowić, jaką sąsiadkę będzie miał mój mąż Łatwo ją rozpoznasz po zadowolonej minie hihihihi sąsiadka koło naszego budowanego domu nie ma zadowolonej miny więc rozumiem, że nie dała rady do końca poznac mego męża Wszystko przed wami kochani, wszystko przed wami.......... bardzo śmieszne niech spróbuje tylko Pamiętaj........im mniej wiesz tym dłużej żyjesz Żonie nie można mówić wszyskiego (ale pewnie mąż juz o tym wie ) Tyle lat po ślubie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mąż ze wszystkiego się spowiada a co próbuje ukryć i tak wykryję ale on młodziutki żonkoś za 4 miesiące będzie 2 lata dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mąż ze wszystkiego się spowiada a co próbuje ukryć i tak wykryję ale on młodziutki żonkoś za 4 miesiące będzie 2 lata dopiero To faktycznie jeszcze młody Ja nie pamiętam ile ja po ślubie musiałbym obrączki poszukać i sprawdzić........ (tylko gdzie jest?) Ale żeby się spowiadać? To nie ludzkie!!!!!!!! Ty wykrywaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 mąż ze wszystkiego się spowiada a co próbuje ukryć i tak wykryję ale on młodziutki żonkoś za 4 miesiące będzie 2 lata dopiero To faktycznie jeszcze młody Ja nie pamiętam ile ja po ślubie musiałbym obrączki poszukać i sprawdzić........ (tylko gdzie jest?) Ale żeby się spowiadać? To nie ludzkie!!!!!!!! Ty wykrywaczko ja już na widok jego winy, wiem, że coś chce ukryć obrączki mąż też nie nosi, bo by w pracy się zniszczyła, albo by zguł ale też ma tam datę i .... imiona nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Anetina, jak to nie nosi obrączki??Stuk, Ty łobuzie, why????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Anetina, jak to nie nosi obrączki?? Stuk, Ty łobuzie, why????????????? Stuk, łobuz, ale za to jaki kochany a mąż nie nosi - no bo w pracy, by zniszczył, a później na wykończeniówce ... też by zniszczył więc zakłąda na wyjścia jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Anetina, jak to nie nosi obrączki?? Stuk, Ty łobuzie, why????????????? Stuk, łobuz, ale za to jaki kochany a mąż nie nosi - no bo w pracy, by zniszczył, a później na wykończeniówce ... też by zniszczył więc zakłąda na wyjścia jedynie Anetia ma racje...... ........bo ja taki kochany nic tylko mnie do piersi (można do obu ) przytulić.. Ja nie nosze bo: -nie lubie żadnych ozdób na męskich własnych łapkach -nawet jakbym nosił to bym zniszczył na budowie -albo zgubił (i weź tu się chłopie wytłumacz, że nie specjalnie ) -generalnie nie uznaje "noszenia obrączek" swoją ostatnio nosiłem na swoich poprawinach czyli 14 sierpnia 2005 lub 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a można i do obu piersi jeśli są malutkie a ślub miałeś chyba w 2005 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem niektórzy faceci rzeczywiście nie lubią jakichkolwiek ozdób - znam takich a zniszczyć można - jeśli ciągle facet coś robi na budowie, to łatwo naprawdę porysować chociażby obrączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem Jakoś ta cała otoczka tego noszenia i obrączkowania do mnie "nie dociera" i do mnie "nie przemawia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem Jakoś ta cała otoczka tego noszenia i obrączkowania do mnie "nie dociera" i do mnie "nie przemawia" niektórzy lubią tą otoczkę ja lubię, gdy facet ma na ręku :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a można i do obu piersi jeśli są malutkie a ślub miałeś chyba w 2005 roku Może być , że w 2005, nie będe się sprzeczał...... Na budowie to szybko się niszczy! Wszędzie piasek, żwir i beton, poza tym to niebezpieczne bo można się gdzieś zaczepić i stracić palca (a tak to ja już bym nie chciał się dla żony poświęcać ) Ja jestem przykładem faceta co nie uznaje żadnych ozdób, bleeeee, fuuuj co ja, jakaś choinka jestem? Kobiecie to chociaż pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja jestem przykładem faceta co nie uznaje żadnych ozdób, bleeeee, fuuuj co ja, jakaś choinka jestem? Kobiecie to chociaż pasuje to dobrze, że pasuje ale potwierdzam, że palca można łatwo stracić - już nie raz tak zaczepiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts