stukpuk 08.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem Jakoś ta cała otoczka tego noszenia i obrączkowania do mnie "nie dociera" i do mnie "nie przemawia" niektórzy lubią tą otoczkę ja lubię, gdy facet ma na ręku :0 A jakby się uparł i nie nosił to byś za niego nie wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja jestem przykładem faceta co nie uznaje żadnych ozdób, bleeeee, fuuuj co ja, jakaś choinka jestem? Kobiecie to chociaż pasuje to dobrze, że pasuje ale potwierdzam, że palca można łatwo stracić - już nie raz tak zaczepiłam No widzisz!!!! I się ciesz , że nie nosimy obrączek gdzie indziej........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem Jakoś ta cała otoczka tego noszenia i obrączkowania do mnie "nie dociera" i do mnie "nie przemawia" niektórzy lubią tą otoczkę ja lubię, gdy facet ma na ręku :0 A jakby się uparł i nie nosił to byś za niego nie wyszła? no mój nie nosi a zakłada obrączkę raz na miesiąc, raz na dwa miesiące do czego to zaliczyć? do noszenia czy nienoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja jestem przykładem faceta co nie uznaje żadnych ozdób, bleeeee, fuuuj co ja, jakaś choinka jestem? Kobiecie to chociaż pasuje to dobrze, że pasuje ale potwierdzam, że palca można łatwo stracić - już nie raz tak zaczepiłam No widzisz!!!! I się ciesz , że nie nosimy obrączek gdzie indziej........... a gdzie wy indziej te obrączki chcecie nosić ??? tam, chociaż byś nigdzie nie zaczpił chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem Jakoś ta cała otoczka tego noszenia i obrączkowania do mnie "nie dociera" i do mnie "nie przemawia" niektórzy lubią tą otoczkę ja lubię, gdy facet ma na ręku :0 A jakby się uparł i nie nosił to byś za niego nie wyszła? no mój nie nosi a zakłada obrączkę raz na miesiąc, raz na dwa miesiące do czego to zaliczyć? do noszenia czy nienoszenia? Raczej do noszących......pod przymusem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja jestem przykładem faceta co nie uznaje żadnych ozdób, bleeeee, fuuuj co ja, jakaś choinka jestem? Kobiecie to chociaż pasuje to dobrze, że pasuje ale potwierdzam, że palca można łatwo stracić - już nie raz tak zaczepiłam No widzisz!!!! I się ciesz , że nie nosimy obrączek gdzie indziej........... a gdzie wy indziej te obrączki chcecie nosić ??? tam, chociaż byś nigdzie nie zaczpił chyba A aparaty korygujące zgryz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem Jakoś ta cała otoczka tego noszenia i obrączkowania do mnie "nie dociera" i do mnie "nie przemawia" niektórzy lubią tą otoczkę ja lubię, gdy facet ma na ręku :0 A jakby się uparł i nie nosił to byś za niego nie wyszła? no mój nie nosi a zakłada obrączkę raz na miesiąc, raz na dwa miesiące do czego to zaliczyć? do noszenia czy nienoszenia? Raczej do noszących......pod przymusem...... pod przymusem nie nosi sam - samodzielnie - pamięta i nakłada obrączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja jestem przykładem faceta co nie uznaje żadnych ozdób, bleeeee, fuuuj co ja, jakaś choinka jestem? Kobiecie to chociaż pasuje to dobrze, że pasuje ale potwierdzam, że palca można łatwo stracić - już nie raz tak zaczepiłam No widzisz!!!! I się ciesz , że nie nosimy obrączek gdzie indziej........... a gdzie wy indziej te obrączki chcecie nosić ??? tam, chociaż byś nigdzie nie zaczpił chyba A aparaty korygujące zgryz? a o co można np. nimi zaczepić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak to zniszczy??????? Jak to nie uznaje noszenia obrączek?????????/ NIc nie rozumiem Jakoś ta cała otoczka tego noszenia i obrączkowania do mnie "nie dociera" i do mnie "nie przemawia" niektórzy lubią tą otoczkę ja lubię, gdy facet ma na ręku :0 A jakby się uparł i nie nosił to byś za niego nie wyszła? no mój nie nosi a zakłada obrączkę raz na miesiąc, raz na dwa miesiące do czego to zaliczyć? do noszenia czy nienoszenia? Raczej do noszących......pod przymusem...... pod przymusem nie nosi sam - samodzielnie - pamięta i nakłada obrączkę Czyli mąż dobrze wychowany i nie potrzebuje ciągłej regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja jestem przykładem faceta co nie uznaje żadnych ozdób, bleeeee, fuuuj co ja, jakaś choinka jestem? Kobiecie to chociaż pasuje to dobrze, że pasuje ale potwierdzam, że palca można łatwo stracić - już nie raz tak zaczepiłam No widzisz!!!! I się ciesz , że nie nosimy obrączek gdzie indziej........... a gdzie wy indziej te obrączki chcecie nosić ??? tam, chociaż byś nigdzie nie zaczpił chyba A aparaty korygujące zgryz? a o co można np. nimi zaczepić ??? O kolczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czyli mąż dobrze wychowany i nie potrzebuje ciągłej regulacji komplement to czy nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 O kolczyk w którym miejscu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czyli mąż dobrze wychowany i nie potrzebuje ciągłej regulacji komplement to czy nie ??? Jak najbardziej komplement Ja na szczęście jeszcze jestem przed regulacją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 O kolczyk w którym miejscu ??? Tam gdzie myślimy, a wstydzimy się napisać... Ciekawe czy boli? Kurcze nie znam nikogo kto by miał......... Może to być w sumie bardzo nietypowy prezent na walentynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czyli mąż dobrze wychowany i nie potrzebuje ciągłej regulacji komplement to czy nie ??? Jak najbardziej komplement Ja na szczęście jeszcze jestem przed regulacją! czyli ... podsumowując ... muszę męża ostrzej traktować? czy jednak popuścić i dać luzu? no mój mąż biedny zmuszony jest zap... na 2 etaty jeszcze w dodatku w domu wszystko zrobi szczęście, że ma niekiedy chwile wolne, to na kompie sobie pogra w wyścigi chociaż nie wiem, czy mu wygodnie, bo dziecko już na kolana mu się władowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 czyli ... podsumowując ... muszę męża ostrzej traktować? czy jednak popuścić i dać luzu? no mój mąż biedny zmuszony jest zap... na 2 etaty jeszcze w dodatku w domu wszystko zrobi szczęście, że ma niekiedy chwile wolne, to na kompie sobie pogra w wyścigi chociaż nie wiem, czy mu wygodnie, bo dziecko już na kolana mu się władowało a przepraszam, już nie gra poszedł dziecko wykąpać i dać mu kolację a ja zaraz uśpię - i chata wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 O kolczyk w którym miejscu ??? Tam gdzie myślimy, a wstydzimy się napisać... Ciekawe czy boli? Kurcze nie znam nikogo kto by miał......... Może to być w sumie bardzo nietypowy prezent na walentynki? no nie wiem, ja bym się nie odważyła facet mój też nie jakoś mnie kolczyki we wszystkich innych miejscach niż uszy się nie podobają odrzuca mnie lekko już od takich osób a znam kilka i ... jakoś nie przepadam za widokiem przedziurawionego ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czyli mąż dobrze wychowany i nie potrzebuje ciągłej regulacji komplement to czy nie ??? Jak najbardziej komplement Ja na szczęście jeszcze jestem przed regulacją! czyli ... podsumowując ... muszę męża ostrzej traktować? czy jednak popuścić i dać luzu? no mój mąż biedny zmuszony jest zap... na 2 etaty jeszcze w dodatku w domu wszystko zrobi szczęście, że ma niekiedy chwile wolne, to na kompie sobie pogra w wyścigi chociaż nie wiem, czy mu wygodnie, bo dziecko już na kolana mu się władowało Ja bym nie popuszczał i nie podkręcał śrubki I jeszcze przetrzymał na obecnych ustawieniach Ja gram jak mnie żona dopóści do komputera Widze , że mąż prawdziwy skarb!!!!!! gdzie my się tacy uchowaliśmy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja bym nie popuszczał i nie podkręcał śrubki I jeszcze przetrzymał na obecnych ustawieniach Ja gram jak mnie żona dopóści do komputera Widze , że mąż prawdziwy skarb!!!!!! dziękuję za rady gdzie my się tacy uchowaliśmy.......... sama się dziwię ale mój to ... chłop z Mazur, jak moje dziecko śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 O kolczyk w którym miejscu ??? Tam gdzie myślimy, a wstydzimy się napisać... Ciekawe czy boli? Kurcze nie znam nikogo kto by miał......... Może to być w sumie bardzo nietypowy prezent na walentynki? no nie wiem, ja bym się nie odważyła facet mój też nie jakoś mnie kolczyki we wszystkich innych miejscach niż uszy się nie podobają odrzuca mnie lekko już od takich osób a znam kilka i ... jakoś nie przepadam za widokiem przedziurawionego ciała A mi się podobają w pępku. No i w uszach tylko, bo w innej części twarzy to już porażka fujjjjj Musze koleżanki spytać czy ten jej nowy kolczyk jej nie przeszkadza i jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts