stukpuk 08.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ja bym nie popuszczał i nie podkręcał śrubki I jeszcze przetrzymał na obecnych ustawieniach Ja gram jak mnie żona dopóści do komputera Widze , że mąż prawdziwy skarb!!!!!! dziękuję za rady gdzie my się tacy uchowaliśmy.......... sama się dziwię ale mój to ... chłop z Mazur, jak moje dziecko śpiewa Moja gadzina pochodzi z Warmi a ja tutejszy wychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a spytaj się a w pępku .... hmmm z perspektywy większego brzucha w ciąży ... odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 z Warmii ?dokładniej podasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 z Warmii ? dokładniej podasz ? Pochodzi z Kurzętnika, okolice Iławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a spytaj się a w pępku .... hmmm z perspektywy większego brzucha w ciąży ... odradzam Pewnie powie jak się tam sprawuje bo pokazać to już pewnie nie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No ja to zboczona jestem jakaś, bo mnie facet z obrączką na palcu się podoba, baardzo I te teksty o zniszczeniu są ekhmm, troszkę śmieszne jak dla mnie Mój nosi oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a może pokaże ??? zmykaj, idę brzdąca uśpić ale znając ... na chwilę jeszcze zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No ja to zboczona jestem jakaś, bo mnie facet z obrączką na palcu się podoba, baardzo I te teksty o zniszczeniu są ekhmm, troszkę śmieszne jak dla mnie Mój nosi oczywiście. No to wybuduj 1 dom pod klucz to pogadamy i sprawdzimy czy nie ma rys? spadam na kolacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No ja to zboczona jestem jakaś, bo mnie facet z obrączką na palcu się podoba, baardzo I te teksty o zniszczeniu są ekhmm, troszkę śmieszne jak dla mnie Mój nosi oczywiście. mnie też się podoba facet z obrączką a zniszczyć ... łatwo można porysować no chyba że facet w biurze pracuje, na budowie zajmuje się np. jedynie papierkologią, to nie zniszczy ale jeśli jest inaczej - zniszczy mój tato też w ogóle nie nosi, pracując by zniszczył również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ależ na litość boską!! Porysować, też coś. ja nie pracuję fizycznie a moja obrączka nie wygląda jak nówka, no i co?? Jest porysowana, lekko zmatowiała. Daję ją do czyszczenia i jest jak nówka. Całe 5 zł taka robota Mój nosi, choć w pracy MUSI ją ściągac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 i jestem dziecko śpi ... a ja lezę do męża żeby nie było, że ja wieczór spędzam z kompem, a on z piwem przed tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ależ na litość boską!! Porysować, też coś. ja nie pracuję fizycznie a moja obrączka nie wygląda jak nówka, no i co?? Jest porysowana, lekko zmatowiała. Daję ją do czyszczenia i jest jak nówka. Całe 5 zł taka robota Mój nosi, choć w pracy MUSI ją ściągac mój kiedys też na drogę zakładał, później ściągał i po pracy zakłądał ale nie było sensu, bał się ją w końcu zgubić więc leży w domu a moja ... lekko porysowana, ale jakby nadal nowa swojej za to nigdy nie ściągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ale nie było sensu, bał się ją w końcu zgubićjasne, tak jest wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mnie możecie pokroic na plasterki, a obrączki nie założe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a może pokaże ??? zmykaj, idę brzdąca uśpić ale znając ... na chwilę jeszcze zajrzę Może i pokaże............ W końcu to dobra przyjaciółka żony....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mnie możecie pokroic na plasterki, a obrączki nie założe a co mi z tego przyjdzie, że cię pokroję?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mnie możecie pokroić na plasterki, a obrączki nie założe a co mi z tego przyjdzie, że cię pokroję?????? No, faktycznie masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nic nie kumam.. Tych klubów ci dostatek.. Członki jakby te same O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nic nie kumam.. Tych klubów ci dostatek.. Członki jakby te same O co chodzi? nie ważne, o co chodzi ważne, że są kluby i można ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts