Swierk1719504608 07.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam, mam pytanie odnośnie Świerku kłującego.Mam owy świerk w domu i opadły mu wszystkie igły.Czy on nadal żyje i czy nadaje się do wsadzenia na świeżym powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ani jednej igły? przepraszam... nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 07.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam, mam pytanie odnośnie Świerku kłującego. Mam owy świerk w domu i opadły mu wszystkie igły. Czy on nadal żyje i czy nadaje się do wsadzenia na świeżym powietrzu? możę nie miał korzenia i stał za blisko kaloryfera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierk1719504608 07.02.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 W domu jest cieplo, stal pare metrów od kaloryfera a korzeń miał.Igły sa suche odlatują od razu jak sie ich dotknie.Odpowie mi ktoś na pytanie zadane przeze mnie powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 07.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 W domu jest cieplo, stal pare metrów od kaloryfera a korzeń miał. Igły sa suche odlatują od razu jak sie ich dotknie. Odpowie mi ktoś na pytanie zadane przeze mnie powyżej? czarno to widzę... do wiosny chyba nie dożyje? jak często podlewałeś i jak dużo? ja też miałem świerk kłujący w donicy. codziennie przyjmował prawie 1 litr wody. po miesiącu zaczął powoli tracić więcej igieł, więc wylądował na balkonie. zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 07.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam, mam pytanie odnośnie Świerku kłującego. Mam owy świerk w domu i opadły mu wszystkie igły. Czy on nadal żyje i czy nadaje się do wsadzenia na świeżym powietrzu? zapytaj Mirka, On wszystko wie:) http://forum.muratordom.pl/mirek-pytania-ogrodnicze-pogotowie,t65529.htm W sumie ja też jestem ciekawa, bo mam też taką jodłę balsamiczną, której nie podlewałam w święta i wszystkie igły zaczęły lecieć. A teraz ją wystawiąłm do ogrodu w donicy i właśnie nie wiem czy mam ją wyrzucić czy jeszcze poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 07.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam, mam pytanie odnośnie Świerku kłującego. Mam owy świerk w domu i opadły mu wszystkie igły. Czy on nadal żyje i czy nadaje się do wsadzenia na świeżym powietrzu? no cóż, jeżeli wszystkie igły opadły, to z przykrością muszę stwierdzić i jednocześnie Cię zawiadomić, że niestety ..... nie żyje. Ale, na świeżym powietrzu nadaje się do wsadzenia, tylko moim zdaniem będzie trochę głupio wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierk1719504608 18.02.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi, ale juz zostal niestety wyrzucony.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 18.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts