jareko 09.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 znów mi się na oczy rzuciło ? a może po prostu chwila szczerości ze strony kupujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 znów mi się na oczy rzuciło ? a może po prostu chwila szczerości ze strony kupujących? A może coś z nich opadło Będę dzielnie bronić honoru inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 10.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja mam teraz w bloku białe na zewnątrz. więc moje zdanie ? nigdy więcej po 5 latch sa po proatu szare . w domku na bank w środku beda niale a na zewnątrz prawdopodobnie brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 10.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja mam teraz w bloku białe na zewnątrz. więc moje zdanie ? nigdy więcej po 5 latch sa po proatu szare . w domku na bank w środku beda niale a na zewnątrz prawdopodobnie brązowe Zacytuję sam siebie Ja też mam "porażkę", jak już jedziemy w tym stylu. Od zewnątrz brązowe (kolor dachu) od wewnątrz białe. Za porażkę uważam białe od zewnątrz okna o które się nie dba. A białe trzeba niestety dosyć często myć bo się zrobią szare. Nic dodać, nic ująć. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 10.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 carlos tos mi pojechał ale spoko ja o nie dbam ale teraz to i tak je pies %3$2. chyba ze ty myjesz w domu okna i masz na to patenty ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 11.02.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 carlos tos mi pojechał Sorki, nie taki miałem zamiar. Ale fakt jest taki że białe od zewnątrz trzeba często szorować aby utrzymać biel. Jednakże z moich doświadczeń mogę powiedzieć że dużo zależy też od jakości plastiku. Niektórym to mycie niewiele pomaga i z czasem same z siebie szarzeją. Może Ty masz takie ??? A spróbujcie takie białe zarysować. Jak w te rysy wejdzie brud to kaplica. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 11.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 carlos tos mi pojechał Sorki, nie taki miałem zamiar. Ale fakt jest taki że białe od zewnątrz trzeba często szorować aby utrzymać biel. Jednakże z moich doświadczeń mogę powiedzieć że dużo zależy też od jakości plastiku. Niektórym to mycie niewiele pomaga i z czasem same z siebie szarzeją. Może Ty masz takie ??? A spróbujcie takie białe zarysować. Jak w te rysy wejdzie brud to kaplica. Pozdrowienia. nasze są stare dawno po gwarancji. czysce je juz ajaksem inaczej nie da razy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja mam teraz w bloku białe na zewnątrz. więc moje zdanie ? nigdy więcej po 5 latch sa po proatu szare . w domku na bank w środku beda niale a na zewnątrz prawdopodobnie brązowe Jakbym siebie słyszała Zastanawiam się nad drzwiami wewnętrznymi - ciemne dają mocną plamę na tle ściany, ich kolor też narzuca kolor ścian, białe mam obecnie w bloku i chyba podoba mi się to, są delikatniejsze ale jak rozwiązać problem wiatrołapacza - ciemne będą wejściowe a wewnętrzne do hollu białe? Nie chcę z nich rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja mam teraz w bloku białe na zewnątrz. więc moje zdanie ? nigdy więcej po 5 latch sa po proatu szare . w domku na bank w środku beda niale a na zewnątrz prawdopodobnie brązowe Jakbym siebie słyszała Zastanawiam się nad drzwiami wewnętrznymi - ciemne dają mocną plamę na tle ściany, ich kolor też narzuca kolor ścian, białe mam obecnie w bloku i chyba podoba mi się to, są delikatniejsze ale jak rozwiązać problem wiatrołapacza - ciemne będą wejściowe a wewnętrzne do hollu białe? Nie chcę z nich rezygnować. Można zamówić drzwi zewnętrzne dwukolorowe - na zewnątrz taki jaki Ci pasuje, a środek biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.02.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ale te drzwi, zwłaszcza latem na pewno będą często otwarte, a że otwierać się będą do wewnątrz to z salonu będzie widać stronę ciemną co przy sąsiednich białych drzwiach do łazienki i do kuchni było by kiepawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.02.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ale te drzwi, zwłaszcza latem na pewno będą często otwarte, a że otwierać się będą do wewnątrz to z salonu będzie widać stronę ciemną co przy sąsiednich białych drzwiach do łazienki i do kuchni było by kiepawo To już sama musisz zdecydować co wolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dlatego aby nie mieć takich dylematów preferuję drewno. Do białych ścian jak najbardziej pasuje, a do kolorowych też jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 12.02.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mam założone okna dwukolorowe. ( biały od wewnątrz, mahoń zewnątrz ) Od środka nie widać, że z drugiej strony mają inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A jakie masz drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 13.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja mam tak: - okna obustronne brązowe z rysunkiem drewna- w kilku pomieszczeniach gdzie mają być białe kafelki - okna są białe od wewnątrz i nie żałuję, bardzo dobrze to się komponuje, pomieszczenia są jaśniejsze. Ponadto teraz w obszary miedzyszybowe dają kolorowe wkładki pod kolor okleiny zamiast srebrnej blachy, oraz estetyczne uszczelki, np. do białego koloru okna dają szare uszczelki wygląda to o niebo lepiej niż te obskurne szerokie czarne gumy jakie mają ludzie w starszych oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.02.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jeszcze nie mam założonych drzwi wewnętrznych, bo mam dopiero stan surowy zamknięty Wejściowe i brama garażowa są mahoniowe, tak jak okna - ale chcę do środka drzwi z dużym przeszkleniem i w jakimś dość jasnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StellaDodot 14.01.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 rany...co za konstruktywna dyskusja. Przepraszam, ale słabo wygląda analiza tego tematu. To jaki kolor, czy biały od śr..czy od zew...czy żłóty czy różowy to rzecz gustu i o tym się nie dyskutuje. Wiadomo. Pytanie : czy przy oknach dwukolorowych...łączenia kolorów wyglądają estetycznie? czy mogą być różne rodzaje połaczeń? Jak to wygląda? Słyszałam, że w różnych firmach różnie sobie z tym zagadnieniem. Podobno w oknach aluplast...te łączenia wyglądają nieestetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 15.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ciężko będzie, ale poszukaj w swojej bliższej i dalszej okolicy salonu z takimi oknami i sama sprawdź. Inaczej to "podobno" może mieć różne oddzwięki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszApple 15.01.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Jeżeli decyduje się na okna w obustronnym kolorze stajecie się "niewolnikiem" koloru. Kolor biały pasuje do każdego koloru mebli, wykończeń itd. Kolor np. dąb bagienny lub orzech już nie. Poza tym decydujecie się na kolejne koszta związane z dopłatą za kolor, oraz dopłatą za klamkę i osłony okuć, które też w kolorze są droższe. Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2012 przez MateuszApple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Eetam. Dobra klamka i osłonki zwykle nie mają różnic w cenie niezależnie od kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts