Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ruch na forum?

Wito2008

Recommended Posts

Ja pracowałem - cholera 2 m2 tynku gipsowego kładłem na ściany cały dzień od rana ...

Upaprałem pół chałupy ale tynk położyłem - pierwszy raz w życiu :D

Tzn - zbyt równo mi nie wyszło ale może być - tera czekam jak wyschnie i robię gładź .

Znaczy się czekam i sączę Metaxę :lol: - ile to będzie schnąć - nie orientujecie się czasami / nie mam za dużo trunku ... / ??

:D

jakoś mały ruch, czyżby zapaść w budownictwie miała na to wpływ, ile osób wstrzymało prace albo przyhamowało?

Mały ruch ? jak obserwuję od ładnych parę lat ilość forumowiczów systematycznie rośnie. 25 sty 2009 padł kolejny rekord zalogowanych użytkowników - 795-u. :D . Po danych z chwilowych obserwacji wniosków się nie wyciąga!. Statystyka się nisko kłania!

Ja pracowałem - cholera 2 m2 tynku gipsowego kładłem na ściany cały dzień od rana ...

Upaprałem pół chałupy ale tynk położyłem - pierwszy raz w życiu :D

Tzn - zbyt równo mi nie wyszło ale może być - tera czekam jak wyschnie i robię gładź .

Znaczy się czekam i sączę Metaxę :lol: - ile to będzie schnąć - nie orientujecie się czasami / nie mam za dużo trunku ... / ??

:D

Ja bym robił mokre na mokre

Dzisiaj jest sobota i mało kto pracuje.

Poczekaj do poniedziałku aż Forumowicze przypną się do swoich służbowych komputerów :wink:

To prawda w dni robocze duży ruch, ale rekordy obecności na forum padają w niedziele...dziś kolejny

Na Forum jest 745 użytkowników :: 123 Zarejestrowanych, 30 Ukrytych i 592 Gości [ Administrator ] [ Moderator ]

Najwięcej użytkowników 879 było obecnych 08 Lut 2009 21:33

• 3 weeks później...
Dzisiaj jest sobota i mało kto pracuje.

Poczekaj do poniedziałku aż Forumowicze przypną się do swoich służbowych komputerów :wink:

To prawda w dni robocze duży ruch, ale rekordy obecności na forum padają w niedziele...dziś kolejny

Na Forum jest 745 użytkowników :: 123 Zarejestrowanych, 30 Ukrytych i 592 Gości [ Administrator ] [ Moderator ]

Najwięcej użytkowników 879 było obecnych 08 Lut 2009 21:33

Są grupy gdzie frekwencja forumowiczów nie maleje:

http://forum.muratordom.pl/warszawska-grupa-babska,t147596.htm

• 1 year później...