Wito2008 07.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 jakoś mały ruch, czyżby zapaść w budownictwie miała na to wpływ, ile osób wstrzymało prace albo przyhamowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 mały? pokazałbym ci swoja pocztę Ferie, zima (choć dziś wiosna i motocykliści na drogach) od razu kryzys - od kryzysu masz inny watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grizzli 07.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 wszyscy wiosnę poczuli i na weekend pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 07.02.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 moze spadla ilosc inwesto-wykonawcow bo to, dzieki nim jest tu taki transfer na serwerze muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dzisiaj jest sobota i mało kto pracuje. Poczekaj do poniedziałku aż Forumowicze przypną się do swoich służbowych komputerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ja pracowałem - cholera 2 m2 tynku gipsowego kładłem na ściany cały dzień od rana ... Upaprałem pół chałupy ale tynk położyłem - pierwszy raz w życiu Tzn - zbyt równo mi nie wyszło ale może być - tera czekam jak wyschnie i robię gładź . Znaczy się czekam i sączę Metaxę - ile to będzie schnąć - nie orientujecie się czasami / nie mam za dużo trunku ... / ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 07.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 jakoś mały ruch, czyżby zapaść w budownictwie miała na to wpływ, ile osób wstrzymało prace albo przyhamowało? Mały ruch ? jak obserwuję od ładnych parę lat ilość forumowiczów systematycznie rośnie. 25 sty 2009 padł kolejny rekord zalogowanych użytkowników - 795-u. . Po danych z chwilowych obserwacji wniosków się nie wyciąga!. Statystyka się nisko kłania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Jakoś nie miałem weny twórczej, a może to niskie ciśnienie? Zaledwie pociupałem drewno do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 07.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ja pracowałem - cholera 2 m2 tynku gipsowego kładłem na ściany cały dzień od rana ... Upaprałem pół chałupy ale tynk położyłem - pierwszy raz w życiu Tzn - zbyt równo mi nie wyszło ale może być - tera czekam jak wyschnie i robię gładź . Znaczy się czekam i sączę Metaxę - ile to będzie schnąć - nie orientujecie się czasami / nie mam za dużo trunku ... / ?? Ja bym robił mokre na mokre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzisiaj jest sobota i mało kto pracuje. Poczekaj do poniedziałku aż Forumowicze przypną się do swoich służbowych komputerów To prawda w dni robocze duży ruch, ale rekordy obecności na forum padają w niedziele...dziś kolejny Na Forum jest 745 użytkowników :: 123 Zarejestrowanych, 30 Ukrytych i 592 Gości [ Administrator ] [ Moderator ] Najwięcej użytkowników 879 było obecnych 08 Lut 2009 21:33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.02.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dzisiaj jest sobota i mało kto pracuje. Poczekaj do poniedziałku aż Forumowicze przypną się do swoich służbowych komputerów To prawda w dni robocze duży ruch, ale rekordy obecności na forum padają w niedziele...dziś kolejny Na Forum jest 745 użytkowników :: 123 Zarejestrowanych, 30 Ukrytych i 592 Gości [ Administrator ] [ Moderator ] Najwięcej użytkowników 879 było obecnych 08 Lut 2009 21:33 Są grupy gdzie frekwencja forumowiczów nie maleje: http://forum.muratordom.pl/warszawska-grupa-babska,t147596.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Zdaje się, że dziś padł rekord nowego forum "Najwięcej aktywnych użytkowników (8.875) było dnia Dzisiaj, o godz. 21:54." http://img835.imageshack.us/img835/1984/szampan.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts