Gesiu 31.10.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 http://republika.pl/dom_gesia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunagirl 31.10.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 jak dla mnie po prostu sliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 23.07.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Domek jest śliczny - my z mężem zastanawiamy się właśnie między innymi nad nim tylko w wersji z garażem (Babie lato). Zapewne Twój domek już stoi - czy rzeczywiście warto wybrać ten projekt? Montana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 26.07.2004 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Witam, niedlugo bede zakladal dach, projekt tego domu ujrzelismy z zona jako jeden z pierwszych i potem to juz tylko kartkowalismy inne katalogi... Nie wprowadzalem zadnych konkretnych zmian, odpowiada mi taki jaki jest. Babie Lato- przy wyborze projektu nie wiedzialem ze taki istnieje, chyba nawet wtedy nie istnial . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozalia 29.07.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Masz piękny dom! Sama buduję podobny, tylko jak spojrzałam na plan środka, nasz jest trochę mniejszy; parterowe pomieszczenia mają podobny rozkład,wręcz taki sam, tylko są mniejsze i nie mam wykuszu. Ciekawa jestem na jakim jesteś teraz etapie?papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts