Kruela 16.06.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Wpadniesz do mnie w czwartek czy znowu muszę podanie wysyłać ? :) To może jednak podanie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Małgoś a za cóż to mi dziękujesz ? Za Sandomierz moja droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Chciałam rzec cichutko, że u mnie tynki się kładą Fotki - fototapetki na zamówienie się fotkują Nawet nie przypuszczałam, że tyle radości z tego będę miała ... i z tynków i z fotek rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Chciałam rzec cichutko, że u mnie tynki się kładą Fotki - fototapetki na zamówienie się fotkują Nawet nie przypuszczałam, że tyle radości z tego będę miała ... i z tynków i z fotek rzecz jasna Tynków gratuluję! Ale fototapetkami pochwal się, proszę... proszę... proszę... bo ja też o fototapkach właśnie myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 dziendobry bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.08.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wiem, że to budowlane forum. Aby temu sprostać, stwierdzam grzecznie, ze mam tynki. Ale mnie nie cieszą. 1 sierpnia 2010 roku zginął mój Tatko Pojechał z moim synem na weekend, na żagle. Wrócił tylko mój syn. Proszę wszystkie moje forumowe koleżanki o zapalenie świecy w poniedziałek, 9 sierpnia 2010 w południe. Wiem, że wskaże ona drogę mojemu tacie. Tatku .... będziesz zawsze w moim sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Kruelcia......... ogromne kondolencje.... własnie dziś o Tobie myślałam, że jakoś Cię brakuje ... i Maluszka i Dobrosi.... i że może by się spotkac... a tu takie wieści Bede pamietać o świeczce.... trzymaj się ciepło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 [*] Jakby co - dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.08.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Świat mi się zawalił. Zapalcie proszę świecę w poniedziałek w południe. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Kruelciu, wiem, ze Cie nic nie pocieszy teraz. Nie potrafie sobie nawet wyobrazic co czujesz, ale myslami jestem z Toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Kruelciu... łykam łzy razem z Tobą... świeczkę już zapalam i będzie się paliła cały dzień... [*] Mam nadzieję, że synkowi nic nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.08.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Kruelciu kochana Małe światełko od naszej trójki - na razie wirtualne , ale jutro zapalimy dla Twojego Taty żywy płomyczek http://a.imageshack.us/img375/1845/57115979.jpg Ściskamy Was mocno D+M+H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Świat mi się zawalił. Elcia, TO tylko dziś tak wygląda. Przytul dzieci i męża mocno. Razem przejdziecie przez to i już będzie dobrze. Musicie dać sobie tylko trochę czasu. WIesz, że zawsze jestem do Twojej dyspozycji. Bez względu na porę dnia czy nocy. Przytulam Was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Ela, weszłam zaciekawiona nowymi wpisami, a tu takie smutne wieści będę jutro o was w południe myśleć i zapalę świeczkę za twojego Tatę [*] tak strasznie mi przykro z powodu waszej straty. musicie się teraz razem trzymać i jakoś poradzić sobie z tą sytuacją. Na pewno dacie radę, choć wiem, że będzie to trudne. ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.08.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Mnie wczoraj nie było.Współczuję bardzo.Dzisiaj zapalam świeczkę ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Wszystkim bardzo dziękuję za światełko dla mojego taty. Teraz uczę się żyć bez niego, ale jeszcze długo będę musiała się oduczać, aby do Niego nie dzwonić i nie wysyłać sms-ów czy mms-ów ze zdjęciami dzieciaków. Za wcześnie, za tragicznie i zbyt nieoczekiwanie. Wierzę, że jest blisko i to pomaga żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Ela, jeszcze raz moje najszczersze wyrazy współczucia powolutku nauczysz się z tym żyć, a twój Tata na pewno czuwa nad wami z góry buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Kruelko wyrazy współczucia ode mnie. Wiem co czujesz. Mój tata odszedł niedawno, 20 czerwca. Do tej pory patrzę na bramę wjazdową i oczekuję jego samochodu na podjeździe.... Ale on nie przyjeżdża. Za to ja jeżdżę na cmentarz gdzie omawiałam do niedawna najmniejsze szczegóły jego nagrobka z kamieniarzem a teraz patrzę na jego uśmiechnietą twarz ze zdjecia i nie rozumię, co ona tam robi.... Musimy dać sobie czas by zrozumieć tę pustkę. Nie ma innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) Kruelko wyrazy współczucia ode mnie. Wiem co czujesz. Mój tata odszedł niedawno, 20 czerwca. Do tej pory patrzę na bramę wjazdową i oczekuję jego samochodu na podjeździe.... Ale on nie przyjeżdża. Za to ja jeżdżę na cmentarz gdzie omawiałam do niedawna najmniejsze szczegóły jego nagrobka z kamieniarzem a teraz patrzę na jego uśmiechnietą twarz ze zdjecia i nie rozumię, co ona tam robi.... Musimy dać sobie czas by zrozumieć tę pustkę. Nie ma innego wyjścia. Bardzo dawno mnie na Forum nie było. Dziękuję wszystkim dziewczynom. Mayland'zi, której nie znam osobiście, a której bardzo dziękuję za ważne słowa. ( o przeżyciach nie wspomnę). Chciałam się pożegnać. Nie mam serca do budowy, nie teraz. Dziękuję Dwóm Dziewczynom na D , które mnie wspierają, kopią w zad kiedy trzeba. Dziękuję bardzo, bardzo Edytowane 24 Września 2010 przez Kruela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2010 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ani mi się waż ! Już ja chyba muszę z Tobą porozmawiać ... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts