Gosiek33 15.05.2011 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Nie odzywa się, nie odzywa a takie innowacje w domu stosuje Kurcze, musiałam się dokształcić w biegu tylko tak: Nie będę wypowiadał się co lepsze a co gorsze. Pamiętaj tylko o jednej sprawie, bo może płytkarz nie wiedzieć, zastosowanie posadzki anchydrytowej wymaga stosowania klejów do płytek również anchdrytowych. Nie mówie o kleju gipsowym (tak dla jasności), tylko specjalnych do płytek bez zawartości cementu.Połączenie cement + gips = etrygnit. Gorsza cholera niż lód, ma większą rozszeżalność w trakcie krystalizacji. W razie pytań wal na PW. Pozdrawiam Pablo ale to tylko jedno zdanie, reszta tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?154665-Wylewka-anhydrytowa-dlaczego-NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Byłam, widziałam te magiczne wylewki anhydrytowe - w kolejnym domu takie będę miała , więc trzymaj kontakt Kruelciu Bardzo ładnie zrobione - myślę, że chłopaki zasłużyli na laurkę Aaaaa i powiedz tej swojej Różowej, że zaproszenie aktualne - możesz jej dać mój numer jakby chciała pograć w 3D - ja to mówiłam serio. I w ogóle bardzo dziękuję - od razu mi lepiej :) Neferko moja droga ... mogę Ci podziękować za wizytację, masę śmiechu i dobrego nastroju .... uwielbiają Ci młodzi i ... młodzi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2011 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Bo mnie się kocha albo nienawidzi. To tak samo jak z tornadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Ktoś kocha tornado Nefer ja Cię kocham, ale z tym tornadem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Ktoś kocha tornado Nefer ja Cię kocham, ale z tym tornadem...? Noooo niektórzy się nawet boją :) Ty nie musisz Gosieczku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Kruelcia, było cuuuuuuuuuuuuudnie , dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Też nie macie dostępu do dzienników i znajomych komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.11.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Hej Babo Jago! Skrobnij co nieco... bo tęsknię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.11.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej Babo Jago! Skrobnij co nieco... bo tęsknię... Nie było mnie na forum ponad półtora roku ..... W tym czasie zdążyłam się niepostrzeżenie dla mnie samej przeprowadzić . Ostateczna przeprowadzka, po dwumiesięcznym znoszeniu rzeczy, nastąpiła 23 lipca 2012 roku . Od tego czasu żyjemy sobie wesoło bez drzwi wewnętrznych. Trochę szkoda, że ich nie ma, bo nie ma czym trzasnąć . Mamy za to wszystkie trzy łazienki skończone , prawie wszystkie lampy, na których punkcie mam hopla Uwielbiam wieczory przy otwartym kominku, na który namówiła mnie- za co jej będę dozgonnie wdzięczna - moja forumowa siostra Dobroszka . Przepadam za wieczorami, kiedy siadam na kanapie ( jak dzisiaj ), ogień wesoło tańczy w kominku, przytupując głośniej strzałami iskier. Kot(y) leżą obok mrucząc sennie. W takich chwilach sama sobie zazdroszczę Ogród zostawiam na wiosnę, bo mam co w nim robić Aby nie popaść w wariactwo budowlano-urządzeniowe spełniam swoje marzenie sprzed dwudziestu lat , co pozwala mi odreagować i odpępowic sie od budowy i urządzania domu. I nie jest to w żaden sposób związane z domem, no może ze sposobem przechowywania sprzętu Chcemy najczęściej mieć od razu pięknie i ślicznie, ale na urządzenie i zaklimatyzowanie domu potrzeba lat . Bardzo się cieszę, że osoby, które nas odwiedzają dobrze sie u nas czują i mimo wielu braków podoba im się nasz dom Dla każdego, kto urządza swój dom to ważne, nawet bardzo ale najważniejsze jest, abyśmy się w nim czuli świetnie. Ja sie czuję bosko i dlatego sobie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nooooooo Kruelcia wrocila. Welcome back, corko marnotrawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 PS. Jeżeli ktoś wie lub maczał palce w moim FORUMOWICZU WIELKIM SERCEM będę wdzięczna jak powie o co chodzi? Podpytywałam Neferkę, ale milczy jak zaklęta. Nie mam zielonego pojęcia, czym sobie na taki tytuł zasłużyłam i gnębi mnie okropnie, że może Redakcja forum się bardzo, bardzo pomyliła i nastąpiła jakaś pomyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Nooooooo Kruelcia wrocila. Welcome back, corko marnotrawna. Nie wiem, na jak długo wróciła )) Szybka jak błyskawica Cześć Małgoś co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Czesc, czesc. A nic takiego, rozwodze sie... Tez mnie nie bylo dlugo, nie chcialam sie wyplakiwac na forumie, ale jezdem back. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 he he to ja Kruelcię też pozdrawiam:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zaraz owtorzymy tu dom weterana, albo seniora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.11.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Czesc, czesc. A nic takiego, rozwodze sie... Tez mnie nie bylo dlugo, nie chcialam sie wyplakiwac na forumie, ale jezdem back. Twardzielka jesteś, zawsze byłaś .... Ten etap był ci potrzebny do czegoś . Silna bycza baba jesteś dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Twardzielka jesteś, zawsze byłaś .... Ten etap był ci potrzebny do czegoś . Silna bycza baba jesteś dasz radę Tajest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.11.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 he he to ja Kruelcię też pozdrawiam:))) Kamyczku drogi i ja Ciebie pozdrawiam po latach ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.11.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zaraz owtorzymy tu dom weterana, albo seniora... Małgoska bardziej czujesz się weteranem czy seniorem? .... bo ja w żadnej kategorii nie startuję .... nic a nic się Maupa nie zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Weteranem troche sie czuje, na iluz to imprezach sie walczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts