lidszu 23.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam Dobrosiu - a jak te fotki w Twojej galerii można oglądać??? trzeba się od szanownej właścicielki dowiedzieć o hasło na pewno poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wczoraj po pikniku rodzinnym u młodego w przedszkolu, pojechaliśmy na działkę z mocnym postanowieniem posprzątania na niej. Pogoda było typowo barowa między opadami deszczu udało nam sie zrobić inspekcję roślinkową Zaplanowaliśmy kilka rzeczy i wróciliśmy do domu. Aby fajnie dzien zakończyć odbył się wieczór filmowy - ja z Gabi obejrzałyśmy "skazanego na bluesa" a chłopaki jakiś "męski" film Dzisiaj w parku rozrywki w centrum handlowym byliśmy z młodym na urodzinach, co skrzętnie wykorzystałyśmy z Gabi na wypad babski sklepowy nota bene bardzo udany Jutro z samego rana mój syn wyjeżdża nad morze, na 10 dni. Cieszę się, że jedzie, ale już chyba zaczynam tęsknić ... wiem, wiem goopia jestem. Moja córka kilka dni później wyjeżdża do Krakowa na kilka dni ... Małgoś jak spotkasz dziewczynę w różowych włosach to moja córka najpewniej będzie I zostaniemy przez kilka dni zupełnie sami z Małżem. I co my starowiny będziemy robili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I zostaniemy przez kilka dni zupełnie sami z Małżem. I co my starowiny będziemy robili ? Tak mi się jakoś od razu pomyślało....Nowy domek nowy potomek.... Będziecie mieli zajęcia w parach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I zostaniemy przez kilka dni zupełnie sami z Małżem. I co my starowiny będziemy robili ? Tak mi się jakoś od razu pomyślało....Nowy domek nowy potomek.... Będziecie mieli zajęcia w parach Pluj kochana, pluj ... już wyciągam kulę i odczyniam czary, coby Twoje słowa nie miały wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dobrosieńko galerie zwiedziłam, bardzo dokładnie ... alez Ci zryli działkę ale w zamian cosik fajnego sie szykuje A zapomniałam powiedzieć, że mam szpaki pod dachówką ... mieszkają sobie bezczelnie na krzywy ryj. Co z nimi cholerami zrobić? Jak ktoś wie to niech podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 podglądać i posłuchać ich awantur:lol: Jak młode wylecą będziesz miała je z głowy .... do następnego razu A potem powieś płytkę CD będą się bały a na razie daj im odchować młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 podglądać i posłuchać ich awantur:lol: Jak młode wylecą będziesz miała je z głowy .... do następnego razu A potem powieś płytkę CD będą się bały a na razie daj im odchować młode najlepiej z jakimś ciężkim brzmieniem padną z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I zostaniemy przez kilka dni zupełnie sami z Małżem. I co my starowiny będziemy robili ? Tak mi się jakoś od razu pomyślało....Nowy domek nowy potomek.... Będziecie mieli zajęcia w parach Pluj kochana, pluj ... już wyciągam kulę i odczyniam czary, coby Twoje słowa nie miały wiary NO wiesz... Take Ci fajne dzieciary wychodzą , a w innym wątku mówiłaś coś o trójkąciku Akurat byś miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I zostaniemy przez kilka dni zupełnie sami z Małżem. I co my starowiny będziemy robili ? Tak mi się jakoś od razu pomyślało....Nowy domek nowy potomek.... Będziecie mieli zajęcia w parach Pluj kochana, pluj ... już wyciągam kulę i odczyniam czary, coby Twoje słowa nie miały wiary NO wiesz... Take Ci fajne dzieciary wychodzą , a w innym wątku mówiłaś coś o trójkąciku Akurat byś miała Zawsze chciałam troje dzieci ... a od trójkąta zaczyna się granie na perkusji ... która już czeka aby ją na strych postawić i zabębnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 podglądać i posłuchać ich awantur:lol: Jak młode wylecą będziesz miała je z głowy .... do następnego razu A potem powieś płytkę CD będą się bały a na razie daj im odchować młode najlepiej z jakimś ciężkim brzmieniem padną z wrażenia z Joy Division im powieszę ... ale te szpaki chodzą sobie po folii w środku domu ... to muszę chyba cały dom obwiesić ... już zaczynam zbierać płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.05.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Joy Division do dzisiaj lajcik... Można do poduszki. Mocniej, mocniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Joy Division do dzisiaj lajcik... Można do poduszki. Mocniej, mocniej... Ale ja lubie ten lajcik a jak ma wisieć na moim domu to musi to być co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Lecę spać, bo jutro o 5 pobudka ... Jeremi o 6 startuje na wojaże nadmorskie ... kobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 MOże to je pogoni http://www.youtube.com/watch?v=kmVa5Hwzuik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 MOże to je pogoni http://www.youtube.com/watch?v=kmVa5Hwzuik NIezłe ... ciekawe na jakiej tym razem byłabym liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Joy Division do dzisiaj lajcik... Można do poduszki. Mocniej, mocniej... Ale ja lubie ten lajcik a jak ma wisieć na moim domu to musi to być co lubię Aleszsz to muzyka mojej młodości... Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dzisiaj odcięłam pępowinę ... mój 6 letni syn pojechał bez rodziców, z dziadkami, nad morze Jak odjechał to łza mi poleciała, Chyba się starzeję Witam wszystkich słonecznie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witak Eluś! Ja też mam szpaki, tak mi się wydaje, ale w orzechu zrobiły sobie dziuplę, już w zeszłym roku. I jak na razie nie są uciążliwe. I mnie się łeza kręci, jak moja dziatwa sama sie gdzies wypuszcza, mimo, że to już duże panny są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Siemanko Ty mi nic nie mów o odcinaniu pępowiny bo moje dziecię za tydzień w poniedziałek kończy swoje dzieciństwo i idzie do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witak Eluś! Ja też mam szpaki, tak mi się wydaje, ale w orzechu zrobiły sobie dziuplę, już w zeszłym roku. I jak na razie nie są uciążliwe. Jeżeli siedziałyby w orzechu to jeszcze bym je dokarmiała ale te cholery mieszkają między folią a dachówką I mnie się łeza kręci, jak moja dziatwa sama sie gdzies wypuszcza, mimo, że to już duże panny są. Wiem, że mój to już duży i rezolutny facet ... Twoje to pannice ... ale dla nas zawsze mali będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts