Kruela 25.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Siemanko Ty mi nic nie mów o odcinaniu pępowiny bo moje dziecię za tydzień w poniedziałek kończy swoje dzieciństwo i idzie do przedszkola Monika nie płakaj ... Kondzio się usamodzielni ... mojego z przedszkola z zerówką do szkoły wygonili to już bez pępowiny będzie 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Oj ciężko będzie i jemu i mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.05.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wiem, że mój to już duży i rezolutny facet ... Twoje to pannice ... ale dla nas zawsze mali będą No właśnie, dziś Dzień Mamy i pewnie znów się rozkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.05.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Edyś ja się rano rozkleiłam, jak mój syn z nad morza zadzwonił i powiedział Kocham Cię mamo i wszystkiego najlepszego ... a wieczorem moja córka coś wymyśliła, bo prosiła abym wieczorem się nigdzie nie umawiała ... fajnie być mamą Dlatego mamom forumowym wszystkiego najkochańszego życzę i tulipana z mojej wsi przynoszę http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/IMG_1464.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 porywam tulipana i lecę dalej.Moje dziecię w ramach świętowania Dnia Matki obhaftowało mi pół samochodu Bidulka lezy teraz pod kocykiem i co chwila chce sie pitulać Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Cześć Szpaków nie zazdroszczę i będziesz się musiała ich jakoś pozbyć. A mamą jest superowo być, choć pewnie ja jeszcze sobie poczekam kilka lat na jakieś niespodzianki ze strony moich dziewczyn. Za to M dzisiaj pamiętał i złożył mi życzenia w imieniu dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hejka no i ciekawe jak Dziewczyny spędziły ten dzień mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.05.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Powiem tak ... pojechałam dzisiaj do mojej mamy ... będąc u niej dostałam telefon od mojej córki i prikaz, abym sie stawiła w domu KONIECZNIE do 19,30 . Wpadłam do domu o 19,15 W domu ... syna brak (nad morzem), męża brak ( w pracy), córka szczęśliwa z prezentem - biletem na 20,00 do kina na " Vicky Cristina Barcelona" ... o kurdeż, kurdeż .... .... już po filmie ... wyjeżdżamy z Gabi do Barcelony ... na kurs językowy ... babskie wieczory SĄ CUUUDNEEE zwłaszcza spędzone z wielka przyjemnością z własną córką ... Takiego Dnia Matki życzę każdej Matce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.05.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kruelciu - ależ ci zazdroszczę - kiedy ja się doczekam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.05.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja też zazdroszczę, muszę jeszcze trooooszkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No ja sobie od czasu do czasu funduję taki babski dzień ze starszą córą Bardzo fajna sprawa, tylko filmy trochę mniej ambitne oglądamy No ale kreskówki też są git A wyjazd do Barcelony to moje marzenie M ma tam trochę znajomych i jak tylko dziewczyny będą trochę starsze, to się tam wybierzemy Hiszpański trochę znamy, więc problemu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Bede liczyc lata, tez juz chce isc z córką na zakupy albo do kina, albo wogóle gdziekolwiek na babski wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wpadam na chwilkę się przywitać Dziewczynki nawet się nie obejrzycie jak Wam się dzieci zestarzeją jak mi moja "starowinka" ... Cóż za piękna pogoda dzisiaj Ciekawa jestem jak bedzie w weekend? Bo moja działka zarośnięta i prosi się o porządki. Zakupiłam wczoraj dla siebie i małża czerwone sztormiaki to widzę, że będziemy mieli okazję je wypróbować Mimo pogody życzę Wszystkim miłego dnia ... mi zaczął się booosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wpadam na chwilkę się przywitać Dziewczynki nawet się nie obejrzycie jak Wam się dzieci zestarzeją jak mi moja "starowinka" ... Cóż za piękna pogoda dzisiaj Ciekawa jestem jak bedzie w weekend? Bo moja działka zarośnięta i prosi się o porządki. Zakupiłam wczoraj dla siebie i małża czerwone sztormiaki to widzę, że będziemy mieli okazję je wypróbować Mimo pogody życzę Wszystkim miłego dnia ... mi zaczął się booosko Zazdraszaczam roskosznego początku... Ja zaspałem A z dorastaniem dzieciów to jest tak, że jak patrzę na moją starszą córkę lat 13, to z jednej strony jestem strasznie dumny, ile z nią można już zrobić, a z drugiej strony coraz bardziej się boję, ile rzeczy na taką dorastającą pannę, i to ładną, czyha. A one są teraz na etapie zachłystywania się życiem i możliwościami, jakie niesie gimnazjum. Strach straszny strach!!!!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 barranku drogi ... gimnazjum to mała pesteczka poczekaj na liceum ... dopiero teraz się zacznie ... moja córka na Dzień dziecka zażyczyła sobie wyjazd do Poznania do koleżanki ... wolałabym jej kupic ... mangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 barranku drogi ... gimnazjum to mała pesteczka poczekaj na liceum ... dopiero teraz się zacznie ... moja córka na Dzień dziecka zażyczyła sobie wyjazd do Poznania do koleżanki ... wolałabym jej kupic ... mangi łomatkoicórko Wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Nie da się ukryć ... trza się zbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.05.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Jestem świeżutko po "Wszystko o mojej matce " - już któryś raz z kolei oglądałam ten film - dla mnie cudny, wspaniały .....ale ja jestem świrnięta na punkcie europejskiego kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Kruelko widzę, że na tych baskich wywczasach to Ty bardzo filmowa się zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts