Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

Siemanko

Ty mi nic nie mów o odcinaniu pępowiny bo moje dziecię za tydzień w poniedziałek kończy swoje dzieciństwo i idzie do przedszkola :cry:

Monika nie płakaj ;) ... Kondzio się usamodzielni ;) ... mojego z przedszkola z zerówką do szkoły wygonili :evil: to już bez pępowiny będzie 100% :-? :wink: :lol:

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edyś :) ja się rano rozkleiłam, jak mój syn z nad morza zadzwonił i powiedział Kocham Cię mamo i wszystkiego najlepszego :) :lol: :lol: ... a wieczorem moja córka coś wymyśliła, bo prosiła abym wieczorem się nigdzie nie umawiała :) ... fajnie być mamą :) :lol:

Dlatego mamom forumowym wszystkiego najkochańszego życzę :) i tulipana z mojej wsi przynoszę :)

http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/IMG_1464.jpg

Cześć :D

Szpaków nie zazdroszczę i będziesz się musiała ich jakoś pozbyć.

A mamą jest superowo być, choć pewnie ja jeszcze sobie poczekam kilka lat na jakieś niespodzianki ze strony moich dziewczyn.

Za to M dzisiaj pamiętał i złożył mi życzenia w imieniu dziewczynek :D

Powiem tak :) ... pojechałam dzisiaj do mojej mamy :) ... będąc u niej dostałam telefon od mojej córki :) i prikaz, abym sie stawiła w domu KONIECZNIE do 19,30 :o .

Wpadłam do domu o 19,15 :) W domu ... syna brak (nad morzem), męża brak

( w pracy), córka szczęśliwa :) z prezentem - biletem na 20,00 do kina na " Vicky Cristina Barcelona" ... o kurdeż, kurdeż ....

.... już po filmie :) ... wyjeżdżamy z Gabi do Barcelony :) ... na kurs językowy :) ... babskie wieczory SĄ CUUUDNEEE :) zwłaszcza spędzone z wielka przyjemnością z własną córką :) ... Takiego Dnia Matki życzę każdej Matce :)

No ja sobie od czasu do czasu funduję taki babski dzień ze starszą córą :D Bardzo fajna sprawa, tylko filmy trochę mniej ambitne oglądamy :wink: :lol: :lol: No ale kreskówki też są git :lol: :lol: :lol:

A wyjazd do Barcelony to moje marzenie :oops: M ma tam trochę znajomych i jak tylko dziewczyny będą trochę starsze, to się tam wybierzemy :D Hiszpański trochę znamy, więc problemu nie będzie :D

Wpadam na chwilkę się przywitać :)

Dziewczynki nawet się nie obejrzycie jak Wam się dzieci zestarzeją ;) jak mi moja "starowinka" ;) ...

Cóż za piękna pogoda dzisiaj ;) Ciekawa jestem jak bedzie w weekend? Bo moja działka zarośnięta i prosi się o porządki. Zakupiłam wczoraj dla siebie i małża czerwone sztormiaki to widzę, że będziemy mieli okazję je wypróbować ;)

Mimo pogody życzę Wszystkim miłego dnia :) ... mi zaczął się booosko :) :lol: :lol:

Wpadam na chwilkę się przywitać :)

Dziewczynki nawet się nie obejrzycie jak Wam się dzieci zestarzeją ;) jak mi moja "starowinka" ;) ...

Cóż za piękna pogoda dzisiaj ;) Ciekawa jestem jak bedzie w weekend? Bo moja działka zarośnięta i prosi się o porządki. Zakupiłam wczoraj dla siebie i małża czerwone sztormiaki to widzę, że będziemy mieli okazję je wypróbować ;)

Mimo pogody życzę Wszystkim miłego dnia :) ... mi zaczął się booosko :) :lol: :lol:

Zazdraszaczam roskosznego początku... Ja zaspałem :wink:

A z dorastaniem dzieciów to jest tak, że jak patrzę na moją starszą córkę lat 13, to z jednej strony jestem strasznie dumny, ile z nią można już zrobić, a z drugiej strony coraz bardziej się boję, ile rzeczy na taką dorastającą pannę, i to ładną, czyha. A one są teraz na etapie zachłystywania się życiem i możliwościami, jakie niesie gimnazjum.

Strach straszny strach!!!!! Miłego dnia :wink: