nitubaga 30.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dzień dobry chciałam powiedzieć, że weekend jest i że moglaby się ta pogoda poprawić a nie tak trzeci raz z rzędu nawalać no to się wyżaliłam witanko wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Kruelko widzę, że na tych baskich wywczasach to Ty bardzo filmowa się zrobiłaś Na dzisiaj też mamy już kilka propozycji przygotowanych ... dzień dobry ... wstaliśmy dzisiaj o 14 ... ależ się wyspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No no, a ja już zdążyłam przemoknąć do suchej nitki i wrócić w związku z tym do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.05.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Mieliśmy jechać dzisiaj na działkę posprzątać trochę, ale pogoda jaka wszyscy widzimy więc będą szaszłyki na obiad, które miały być na grillu ... Gosieńko to gdzie sie w taka pogodę szlajasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No właśnie ciuchy działkowe z dwóch dni piorą się w pralce bo są bez szans na wyschnięcie - to niech czyste przynajmniej schną A musiałam gwoździe z dech wyciągać, żeby nadawały się do ocieplania dachu, nawyciągałam się ale takie mokre, że M zdecydował, że kupimy jednak nowe zaimpregnowane a te pójdą na wiatę samochodową - dobrze, że choć moja praca w deszczu na marne nie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 sie witam i snikham:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 kurcze a już nie nadążam z tymi komentarzami, dziennikami czy tylko ja tak mam Kruelcia, dzieci masz the best, powinnaś mieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zuz@nka to nie tylko Ty tak masz też nie jestem już wstanie nadążyć czytam - to jeszcze czasem mi wychodzi ale pisać to już słabo nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Zuz@nka to nie tylko Ty tak masz też nie jestem już wstanie nadążyć czytam - to jeszcze czasem mi wychodzi ale pisać to już słabo nadążam no to ja trzecia do kompletu.... a żeby jeszcze zaglądnąć do jakiś wątków nie budwoalnych to już całkiem klapa i do tego nie dostaję powiadomień dzień dobry niedzielne wszystkim a ja wiem cos czego Wy nie wiecie.... NAsza Kruelcia ma piękną azalke byłam macałam i kwitnie jak szalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dzień doberek, a zdjątko gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dzień doberek, a zdjątko gdzie ni maaaaa.... nie zorbiłam ale niech Wam jeszcze powie jaką azalke ma jej somsiadka ło matko krzaczor 1,5m wysoki, ze 2 szeroki i cały w kwiatach... nawet liści nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dzień doberek, a zdjątko gdzie ni maaaaa.... nie zorbiłam ale niech Wam jeszcze powie jaką azalke ma jej somsiadka ło matko krzaczor 1,5m wysoki, ze 2 szeroki i cały w kwiatach... nawet liści nie widać Bo w czasie kwitnienia to tak on ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a ja też już mogę kupować roślinki bo obsadzam Raj i kupiłam tupipanowca, kasztan jadalny, kiscień, wisterie bialą i różową, świdośliwe, czekoladowe wino, czarną, niebieską, rózowo-ziloną i bordowo-różową różę, i kalinę wanatabe ale się nachwaliłam - bo to tak z zazdrości ze wy mogłyście kupować i sadzić a ja nie miałąm gdzie a teraz juz mam i terz mysle co obsadzic na nabrzezach stawu napewno kaczeniec, niezapominajkę błotną, żabiebien i co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 .... lilie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.05.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 .... lilie Nituś tyż tak myślałam,że lilie i ja na łódeczce pod kremową parasolką...... ale one podobno szybko zarastają staw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 .... lilie Nituś tyż tak myślałam,że lilie i ja na łódeczce pod kremową parasolką...... ale one podobno szybko zarastają staw hm.... to będziem ciachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 .... lilie Nituś tyż tak myślałam,że lilie i ja na łódeczce pod kremową parasolką...... ale one podobno szybko zarastają staw hm.... to będziem ciachać no dobra ale najpierw ksieciuniu musi te lilie do mej dłoni dać a potem rób co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dzień dobry Przyszłam się przywitać, żeby nie było że nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 .... lilie Nituś tyż tak myślałam,że lilie i ja na łódeczce pod kremową parasolką...... ale one podobno szybko zarastają staw hm.... to będziem ciachać no dobra ale najpierw ksieciuniu musi te lilie do mej dłoni dać a potem rób co chcesz aaaa bo to jak w Nocach i Dniach ma byc tak? no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.05.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 .... lilie Nituś tyż tak myślałam,że lilie i ja na łódeczce pod kremową parasolką...... ale one podobno szybko zarastają staw hm.... to będziem ciachać no dobra ale najpierw ksieciuniu musi te lilie do mej dłoni dać a potem rób co chcesz aaaa bo to jak w Nocach i Dniach ma byc tak? no dobra a noooooooooooooooo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts