barranki2 01.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dooooobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zuz@nka to nie tylko Ty tak masz też nie jestem już wstanie nadążyć czytam - to jeszcze czasem mi wychodzi ale pisać to już słabo nadążam no to ja trzecia do kompletu.... a żeby jeszcze zaglądnąć do jakiś wątków nie budwoalnych to już całkiem klapa i do tego nie dostaję powiadomień Oj i ja się tez pogubiłam nawet już nie próbuję nadganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a ja też już mogę kupować roślinki bo obsadzam Raj i kupiłam tupipanowca, kasztan jadalny, kiscień, wisterie bialą i różową, świdośliwe, czekoladowe wino, czarną, niebieską, rózowo-ziloną i bordowo-różową różę, i kalinę wanatabe ale się nachwaliłam - bo to tak z zazdrości ze wy mogłyście kupować i sadzić a ja nie miałąm gdzie a teraz juz mam i terz mysle co obsadzic na nabrzezach stawu napewno kaczeniec, niezapominajkę błotną, żabiebien i co jeszcze Zuz@nka widzę, że zostałaś zarażona roślinkowo ... bardzo dobrze ... a na Raj jeszcze kiedyś nalt zrobię jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a ja też już mogę kupować roślinki bo obsadzam Raj i kupiłam tupipanowca, kasztan jadalny, kiscień, wisterie bialą i różową, świdośliwe, czekoladowe wino, czarną, niebieską, rózowo-ziloną i bordowo-różową różę, i kalinę wanatabe ale się nachwaliłam - bo to tak z zazdrości ze wy mogłyście kupować i sadzić a ja nie miałąm gdzie a teraz juz mam i terz mysle co obsadzic na nabrzezach stawu napewno kaczeniec, niezapominajkę błotną, żabiebien i co jeszcze Zuz@nka widzę, że zostałaś zarażona roślinkowo ... bardzo dobrze ... a na Raj jeszcze kiedyś nalt zrobię jak nic Kruelciu tylko czekam !!!!!!!!!!!!! liczę że nie będę musiała długo !!!!!!!!!!!!!!! daj znać fonikiem jak się będziesz wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 eeeeeee Kruelcia daj znak jak będziesz lecieć.... ja u Zuzki tyż nie byłam i nie chcę zabłądzić sama to se razem pojedziemy, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To jak będziecie jechały, to dajcie znać, to pojadę z wami - drogę znam, więc was poprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 eeeeeee Kruelcia daj znak jak będziesz lecieć.... ja u Zuzki tyż nie byłam i nie chcę zabłądzić sama to se razem pojedziemy, hę? Bardzo chętnie sie z Toba gaduło zabiorę ... trzeba będzie tylko dopasować terminy i nalot na Raj gotowy i inspekcję roślinkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ale fajosko że się do mnie wybieracie - może w ten weekend zmówcie się co do terminu i przyjeżdzajcie !!!!!!!!!! już się nie mogę doczekać !!!!!!!!!!!!!!!!! zmykam na jakiś czas więc dzwońcie - numerek macie a jak nie to na PW piszcie tam najszybciej zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 eeeeeee Kruelcia daj znak jak będziesz lecieć.... ja u Zuzki tyż nie byłam i nie chcę zabłądzić sama to se razem pojedziemy, hę? Bardzo chętnie sie z Toba gaduło zabiorę ... trzeba będzie tylko dopasować terminy i nalot na Raj gotowy i inspekcję roślinkową gaduło ? przeca ja taka nieśmiała jezdem i małomówna.... a tu masz: gaduło Lidszu - z wielkom chęciom damy się zaprowadzić Zuzka Ty się nie bojaj - już my Cię znajdziem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 W ten weekend się nie uda ... ale może jakoś w tygodniu? ... to sobie wagary od pracy zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 eeeeeee Kruelcia daj znak jak będziesz lecieć.... ja u Zuzki tyż nie byłam i nie chcę zabłądzić sama to se razem pojedziemy, hę? Bardzo chętnie sie z Toba gaduło zabiorę ... trzeba będzie tylko dopasować terminy i nalot na Raj gotowy i inspekcję roślinkową gaduło ? przeca ja taka nieśmiała jezdem i małomówna.... a tu masz: gaduło Lidszu - z wielkom chęciom damy się zaprowadzić Zuzka Ty się nie bojaj - już my Cię znajdziem.... nie ma sprawy, jakoś się umówimy i pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 łoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień Dziecka dzisiaj ... a my bez dzieci w domu Zjedliśmy obiado-kolację. Zwierzyniec nakarmiony. Obejrzymy nowo zakupiony film, a potem pojedziemy na winko do my sister Wrócimy nocą. Rano wstaniemy. Kawkę wypijemy. Pojedziemy do pracy. NUUUUUUUDY. Nikt nie gada, nie zagaduje, nie bałagani, nie wkurza. Wiem, wiem. Mam się uspokoić i odpoczywać. Lubię być sama w domu, bo mam chwilę dla siebie. Lubię swojego męża, który mi nie przeszkadza w domu. Ale jak się człowiek przyzwyczai do gadaniny rozgardiaszu dzieciowego w domu, to brak tego jest strasznie nudny ... w czwartek wraca różowo-włosa a w piątek Kot ... damy radę ... zostało tylko trzy, cztery dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To kup rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To kup rybki Rybki mamy ... i żółwia wodnego też i zwierzętom w naszym domu juz dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To kup rybki ale rybki nie gadają, no chyba że złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A czy ja nie mówiłem że złote? Te co gadają i drukują kasę na żądanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.06.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A czy ja nie mówiłem że złote? Te co gadają i drukują kasę na żądanie? ... wystarczy żeby kasę drukowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Takie to są teraz najbardziej poszukiwane brydzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts