Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani jak złowię taką rybkę, to po starej znajomości nadrukuję Wam ile chcecie :)

NItu tym razem to nie ja zarąbałam drzewko :( ... może jeszcze gdzieś upolujesz :)

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ:

U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek.

Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki ;)

i oddajcie do rąk Kruelki :)

... uzbierać trzeba 7 ton :roll: a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka :)

coś się rusza :D

i nawet są już widoczne pierwsze efekty :D Ładnie to wygląda już teraz a tak sobie myślę, że jak już skończą (tu proszę o trzymanie kciuków, żeby skończyli :D ) to będzie super :D

To zaciskam kciuki w takim razie :)

zaciskaj :D

i jak będziesz jechała do siebie to może do mnie w końcu zajrzysz :D

coś się rusza :D

i nawet są już widoczne pierwsze efekty :D Ładnie to wygląda już teraz a tak sobie myślę, że jak już skończą (tu proszę o trzymanie kciuków, żeby skończyli :D ) to będzie super :D

To zaciskam kciuki w takim razie :)

zaciskaj :D

i jak będziesz jechała do siebie to może do mnie w końcu zajrzysz :D

Bardzo mi będzie miło :)

A ja tu sobie zaglądam i zaglądam , a moja sister jakos nie chciała się wyprawić na "Truskawki z Milanówka"....

Od wczoraj mi murują i jadę dziś pooglądać.Jeszcze własnego chudziaka na oczy nie widziałam.Dotelepiesz się kiedyś do mnie? :(

wybieram sie kochana cały czas :) ... i cieszę sie że wpadłaś do mnie :) ... ale podglądam często aby popodziwiać :) ...