nitubaga 02.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kruelciaaaaaaaaa byłam w tym ogrodniczym co to mnie ostatnio zaciągnęłaś ... i nie ma już tego głoga. Przyznaj się zakosiłaś????? lol: jak to Ty to good, bo jak mi ktoś innszy sprzed nosa podprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Takie to są teraz najbardziej poszukiwane brydzionek jakby ktoś miał, to proszę nie zapominać o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kochani jak złowię taką rybkę, to po starej znajomości nadrukuję Wam ile chcecie NItu tym razem to nie ja zarąbałam drzewko ... może jeszcze gdzieś upolujesz MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kruelcia - loooknij tam bo myślę że masz się czym pochwalić http://forum.muratordom.pl/porotherm-dom-do-sesji-fotograficznej,t157946.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 04.06.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzięki zuzanko ale mój domek już stoi i ma wszystkie ścianki ... i ja jakoś mało medialna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Cześć Kruelciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dzień doberek postaram się te nakrętki uzbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 04.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzień dobry dziewczynki Maluszku zbieraj ile się da ... a jak tam prace postępują? rusza się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 coś się rusza i nawet są już widoczne pierwsze efekty Ładnie to wygląda już teraz a tak sobie myślę, że jak już skończą (tu proszę o trzymanie kciuków, żeby skończyli ) to będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 04.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 coś się rusza i nawet są już widoczne pierwsze efekty Ładnie to wygląda już teraz a tak sobie myślę, że jak już skończą (tu proszę o trzymanie kciuków, żeby skończyli ) to będzie super To zaciskam kciuki w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 coś się rusza i nawet są już widoczne pierwsze efekty Ładnie to wygląda już teraz a tak sobie myślę, że jak już skończą (tu proszę o trzymanie kciuków, żeby skończyli ) to będzie super To zaciskam kciuki w takim razie zaciskaj i jak będziesz jechała do siebie to może do mnie w końcu zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Hej witaj Kruelko przedstawiam Ci lawendę, Ty wiesz którą http://img194.imageshack.us/img194/1460/dzialka4062009foliaistr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 coś się rusza i nawet są już widoczne pierwsze efekty Ładnie to wygląda już teraz a tak sobie myślę, że jak już skończą (tu proszę o trzymanie kciuków, żeby skończyli ) to będzie super To zaciskam kciuki w takim razie zaciskaj i jak będziesz jechała do siebie to może do mnie w końcu zajrzysz Bardzo mi będzie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Moja córka wczoraj wróciła z wojaży a dzisiaj wraca mój syn ... nareszcie wszystkie dzieci będą już w domu ... a teraz wracam do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ja tu sobie zaglądam i zaglądam , a moja sister jakos nie chciała się wyprawić na "Truskawki z Milanówka".... Od wczoraj mi murują i jadę dziś pooglądać.Jeszcze własnego chudziaka na oczy nie widziałam.Dotelepiesz się kiedyś do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ech, własny chudziak... U nas śladu po nim nie ma, tylko na tarasie został. Ale jak ja go pilnie zamiatałem, żeby był śliczny... Oooooochhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ja mam od razu taras z resztą chałupy wylany....Spadam szykowac moją Chodzącą Energię do wyjazdu na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A ja tu sobie zaglądam i zaglądam , a moja sister jakos nie chciała się wyprawić na "Truskawki z Milanówka".... Od wczoraj mi murują i jadę dziś pooglądać.Jeszcze własnego chudziaka na oczy nie widziałam.Dotelepiesz się kiedyś do mnie? wybieram sie kochana cały czas ... i cieszę sie że wpadłaś do mnie ... ale podglądam często aby popodziwiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wpadłam Kruelciu do ciebie z dobrymi nowinami Już za 3 tygodnie pozbędziesz się zielonego baraczka, bo wtedy u mnie zagości na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts