Edmar70 05.06.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Elu, mam juz 10 nakrętek. Dobroś, czemu do mnie nie wpadniesz po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wpadłam Kruelciu do ciebie z dobrymi nowinami Już za 3 tygodnie pozbędziesz się zielonego baraczka, bo wtedy u mnie zagości na dłużej Bardzo się cieszę, że u Ciebie zaczynają ... ale wcześniej mieli do mnie wpaść na ... hmmm ... popraweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wpadłam Kruelciu do ciebie z dobrymi nowinami Już za 3 tygodnie pozbędziesz się zielonego baraczka, bo wtedy u mnie zagości na dłużej Bardzo się cieszę, że u Ciebie zaczynają ... ale wcześniej mieli do mnie wpaść na ... hmmm ... popraweczki Cze Piękna Jesteś jutro u mnie ? Zapraszam od 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Elu, mam juz 10 nakrętek. Dobroś, czemu do mnie nie wpadniesz po drodze? Dzielna dziewczynka ... odbiorę przy okazji ... Zlotu , wizyty u sister lub odebrania bzu ... jest kilka okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Elu, mam juz 10 nakrętek. Dobroś, czemu do mnie nie wpadniesz po drodze? Bo jak lecę na budowę to zwykle z córą odziane jesteśmy niewyjściowo , a jak wracamy to na dodatek nasze niewyjściowe jest całe usyfione , bo moja Mała ma nadwyżki energetyczne i szaleje w kałużach i piachu.I jak tu w takim stanie na takie cud podłogi i czyste ściany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dobrosia - Ty też wpadnij - mam kupę humusu Odchwaszczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dobrosia - Ty też wpadnij - mam kupę humusu Odchwaszczoną Widziałam ogłoszenie , widziałam...ale sie nie zgłaszałam bo primo , nie wiedziałam,czy się z infekcji wygrzebię..ale udało się.A secundo , jutro jesteśmy o 17 umówieni z rodzicami M. na działce , żeby poskakali po budowie , a potem do nich wpadamy.Więc nie wiem , o której sie urwiemy.Jak będę wolna to przekręce i zobaczymy , czy jeszcze jesteście , czy już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Sister tak sobie myślę, że może bym się jakoś w przyszłym tygodniu wprosiła? Może się urwę z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dobrosia - Ty też wpadnij - mam kupę humusu Odchwaszczoną Widziałam ogłoszenie , widziałam...ale sie nie zgłaszałam bo primo , nie wiedziałam,czy się z infekcji wygrzebię..ale udało się.A secundo , jutro jesteśmy o 17 umówieni z rodzicami M. na działce , żeby poskakali po budowie , a potem do nich wpadamy.Więc nie wiem , o której sie urwiemy.Jak będę wolna to przekręce i zobaczymy , czy jeszcze jesteście , czy już nie łoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Sister tak sobie myślę, że może bym się jakoś w przyszłym tygodniu wprosiła? Może się urwę z roboty się zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Elu, mam juz 10 nakrętek. Dobroś, czemu do mnie nie wpadniesz po drodze? Bo jak lecę na budowę to zwykle z córą odziane jesteśmy niewyjściowo , a jak wracamy to na dodatek nasze niewyjściowe jest całe usyfione , bo moja Mała ma nadwyżki energetyczne i szaleje w kałużach i piachu.I jak tu w takim stanie na takie cud podłogi i czyste ściany..... Jak to nie był żart, to jestem zmuszona Cię obśmiać. Leć do mnie, tam czeka na Cie propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 wpadłam Kruelciu do ciebie z dobrymi nowinami Już za 3 tygodnie pozbędziesz się zielonego baraczka, bo wtedy u mnie zagości na dłużej Bardzo się cieszę, że u Ciebie zaczynają ... ale wcześniej mieli do mnie wpaść na ... hmmm ... popraweczki to ty się kochana kontaktuj w te pędy z M, bo on 19 czerwca na wczasy się wybiera i wraca 1 lipca, aby u mnie zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 wpadłam Kruelciu do ciebie z dobrymi nowinami Już za 3 tygodnie pozbędziesz się zielonego baraczka, bo wtedy u mnie zagości na dłużej Bardzo się cieszę, że u Ciebie zaczynają ... ale wcześniej mieli do mnie wpaść na ... hmmm ... popraweczki to ty się kochana kontaktuj w te pędy z M, bo on 19 czerwca na wczasy się wybiera i wraca 1 lipca, aby u mnie zacząć a ze mną się juz kilka razy umawaił żeby mi projekt oddać i wycenkę wreczyć i chyba o mnie zapomniał Kruelcia - doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 wpadłam Kruelciu do ciebie z dobrymi nowinami Już za 3 tygodnie pozbędziesz się zielonego baraczka, bo wtedy u mnie zagości na dłużej Bardzo się cieszę, że u Ciebie zaczynają ... ale wcześniej mieli do mnie wpaść na ... hmmm ... popraweczki to ty się kochana kontaktuj w te pędy z M, bo on 19 czerwca na wczasy się wybiera i wraca 1 lipca, aby u mnie zacząć a ze mną się juz kilka razy umawaił żeby mi projekt oddać i wycenkę wreczyć i chyba o mnie zapomniał Kruelcia - doberek to się przypomnij, bo może zabiegany jest berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zabiegany musi bardzo b nie odbiera i nie oddzwania ... witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zabiegany musi bardzo b nie odbiera i nie oddzwania ... witam się może nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zabiegany musi bardzo b nie odbiera i nie oddzwania ... witam się może nie chce już rozmawiałam ... inaczej chłopaki by pod chmurką spali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zabiegany musi bardzo b nie odbiera i nie oddzwania ... witam się może nie chce już rozmawiałam ... inaczej chłopaki by pod chmurką spali no to masz na niego haka i nie może ci odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 lidszu noamlnie ..makbetem zaleciało hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 lidszu noamlnie ..makbetem zaleciało hihi ba ja tylko tak niewinnie wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts