Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eleonora Kruelki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czego :o jakiego sensu :o Jak nie zawsze masz czas do nas gadać to odpocznij chwilę :wink: , a co Ty chcesz by ganiać Cię jak Dobroszkę :roll: Doła masz :cry: Budowa stoi :roll: czy co :roll:

Gosieńko ... toz Dobroszka to moja sister ;) ... budowlanego nic sie nie dzieje, musze nauczyć się cierpliwości.

Bardzo Ci dziękuję za twoje słowa :) ... doły staram sie na bieżąco zasypywać :) .... ale nie czuję się dobrze jako ... ekshibicjonistka :-?

To nie pokazuj :wink: ale gadać można, zawsze to jakaś miła duszyczka uśmiechnie się i od razu lepiej na serduszku a na działce tyle roboty z roślinkami, co z ta rukolą :wink: Słońce świecić zacznie to i wszystko w weselszych barwach widzieć będziesz :lol:

całuski, spadam do spania :wink:

Te, bo Cie trzepne. :evil:

ja poprawię :x

a bliżej mam niż Małgoś :roll: co złe minie, zawsze mija... nie chcesz wklejac fot - oki... ale na ploty ja tu strasznie lubię przychodzić i nie tylko ja... więc prosze mi tu nie zabierać możliwości , no!

Wróciłam z rodzinnego spotkania :) ...czy czas zamknąć komentarze też :( ... nie ma dziennika, nie ma komentarzy :roll: ? ... ciagle się nad tym zastanawiam ...

:roll:

A wiesz, że w Konwojach to tylko twarde laski jeżdżą ? no.

Popatrz Kruelko tutaj przyczaiła się jedna rukola w miejscu przyszłego tarasu a jest ich pełno na całej działce

http://img36.imageshack.us/img36/2996/dzialka15062009024.jpg

a i makówki już zawiązane :wink:

http://img8.imageshack.us/img8/4459/dzialka15062009027.jpg

.... chciałam powiedzieć dzień dobry...

i że siedzę przy kompie i właśnie sobie doniosłam drugą garść Michaszków - i szlag trafił moją chęć odchudzania :x

i dziś marudziałam Szanownemu że pogoda taka wrrrr a on powiedział: że faktycznie pogoda nas nie rozpieszcza :o

se myślę, mnie wrkur...a a jego to tylko nie rozpieszcza... :o

jak ja bym chciała miec takie podejsćie :)