Kruela 16.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Wróciłam z rodzinnego spotkania ...czy czas zamknąć komentarze też ... nie ma dziennika, nie ma komentarzy ? ... ciagle się nad tym zastanawiam ... A wiesz, że w Konwojach to tylko twarde laski jeżdżą ? no. Wiem, wiem i uzbrojone po zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Popatrz Kruelko tutaj przyczaiła się jedna rukola w miejscu przyszłego tarasu a jest ich pełno na całej działce http://img36.imageshack.us/img36/2996/dzialka15062009024.jpg a i makówki już zawiązane http://img8.imageshack.us/img8/4459/dzialka15062009027.jpg Gosieńko piękna i rukola i makówki ... oj wproszę się na skarby od Ciebie ... dzięki za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nituś pogoda rzeczywiście paskudna ale ja mam bardzo dobry humor i masę werwy dzisiaj ... zawsze myślałam, że słońce tylko na mnie dobrze działa, a tu pada a ja mam od rana dobry humor A jeżeli chodzi o słodycze to wiesz jak je lubię i z tym nie mam problemu ... przesyłam Ci trochę mojego humoru na poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ... dzięki juz wpierdzieliłam pół kilo tych cukiereczków i tyz mi już dobrze ale teraz nie stanę na wage przez miesiąc, ale co tam.... \ a czemu Ci tak dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nituś pogoda rzeczywiście paskudna ale ja mam bardzo dobry humor i masę werwy dzisiaj ... zawsze myślałam, że słońce tylko na mnie dobrze działa, a tu pada a ja mam od rana dobry humor A jeżeli chodzi o słodycze to wiesz jak je lubię i z tym nie mam problemu ... przesyłam Ci trochę mojego humoru na poprawę nastroju nic tylko w totolotka trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nituś pogoda rzeczywiście paskudna ale ja mam bardzo dobry humor i masę werwy dzisiaj ... zawsze myślałam, że słońce tylko na mnie dobrze działa, a tu pada a ja mam od rana dobry humor A jeżeli chodzi o słodycze to wiesz jak je lubię i z tym nie mam problemu ... przesyłam Ci trochę mojego humoru na poprawę nastroju nic tylko w totolotka trafiła A ktoś wygrał? ... może ja i nic nie wiem Kamyczku a jak Twoja chałupka? rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ... dzięki juz wpierdzieliłam pół kilo tych cukiereczków i tyz mi już dobrze ale teraz nie stanę na wage przez miesiąc, ale co tam.... \ a czemu Ci tak dobrze ? Wstałam z rana z uśmiechem na twarzy ... i cały czas mi się głupia uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kru...to nie grzyb że jak pada to rośnie Coś po troszku idzie ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a czemu Ci tak dobrze ? Wstałam z rana z uśmiechem na twarzy ... i cały czas mi się głupia uśmiecha Elu, od kiedy Cię poznałam, to ten uśmiech w ogóle nie schodził z Twojej twarzy. Ty masz po prosty takie wesołe usposobienie i nawet z dziadowskiej pogody potrafisz sie cieszyć. Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a czemu Ci tak dobrze ? Wstałam z rana z uśmiechem na twarzy ... i cały czas mi się głupia uśmiecha Elu, od kiedy Cię poznałam, to ten uśmiech w ogóle nie schodził z Twojej twarzy. Ty masz po prosty takie wesołe usposobienie i nawet z dziadowskiej pogody potrafisz sie cieszyć. Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kru...to nie grzyb że jak pada to rośnie Coś po troszku idzie ale ... ale po deszczu zawsze świeci słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kru...to nie grzyb że jak pada to rośnie Coś po troszku idzie ale ... ale po deszczu zawsze świeci słońce taaaa już to widzę miesiąc deszczu i 2 dni słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kru...to nie grzyb że jak pada to rośnie Coś po troszku idzie ale ... ale po deszczu zawsze świeci słońce taaaa już to widzę miesiąc deszczu i 2 dni słońca maruda ... czekoladę Ci kupię jak będę jechać po koreczki t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ło jesoooo Ty masz do mnie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No dotarłam Helloł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ło jesoooo Ty masz do mnie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Bo Wy laski młode som, jak mała byłam to innego lata w Polsce nie było i już, jak ktoś chciał słońca do do Bułgarii albo Rumunii mógł se jechać ot co A ja siedziałam na mazurach a tam komarów bez liku, bo wtedy jeszcze nikt ich nie tępił Kruelka rozsiewaj ten Swój wspaniały humor po FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Liderko żółta koszulko Ty to taka stara jesteś ... obśmiałam się jak barrankowa foczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gosieńko Ty już przestań przesadzać ... ja przyjadę i coś Ci w ogródku poprzesadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts